1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Şehir farkı - Kiralık gelme

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Default Şehir farkı - Kiralık gelme

arkadaslar fm bu kadar hassasmı anlayamadım sıze sormak ıstedım.Ben Adana demırspor ve kocaelisporu yonettım baslangıcta A.D. tanınırlıgı 4000 KSnin 3500du dogal olarak yıldıray basturk ksye gelmezken adye gelıyordu fakat ozellıkle 3 buyuklerden cem sultan vb. futbolculara kıralık teklıf yaptıgım zaman ksye gelmeyı kabul edıyorlar adye gelmıyorlar.Bunun nedenı ne olabılır?? ben soyle dusundum aslında KS kocaelıde ve ıstanbulda daha yakın AD adanada uzak kalıyor takımlara buarada yanlıs anlasılmasın ıkı takımda aynı anda teklıf yapmıyor farklı zamanlarda yapıyorm ve tek teklıf benım klubumden gelıyor ama yınede A.Dye gelmıyorlar.Okudugunuz ıcın tskler..

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

lig farkı olabilir
    maaş farklı olabilir.
    vs.

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

adana demırle kocaelı spor ıkısıde ıkıncı lıgde kıralık adamda maası clup oduyor zaten yok mu bılen??

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by cenk1905 View Post
    adana demırle kocaelı spor ıkısıde ıkıncı lıgde kıralık adamda maası clup oduyor zaten yok mu bılen??
    ikisi de yüzde yüz mü ödüyor 1
    2.si oyuncunun sevmemesi de olabilir diye şimdi aklıma geldi ya da o klübü seviyor da olabilir,klübün ülkesel yerel bilinirliği falan olabilir vs.

Tamamen Cinslik Başka Bişey Değil Aynı Ligde Olup Popülite Olarak Sen Daha Üstünsün Ama Oyunun Genel Anlamdaki Cinsliği ve Mantık Hatasının Olması Böyle Olmasının Nedenidir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

oyun editöründe iller bölümüde vardır. istanbul mesela 20 dir yani en üst ; o ile oyuncular daha çok gelmek ister.

ayrıca antreman tesisleri de fark oluşturabilir.

şimdi editörden baktım , kocaeli 14 , adana 11 , istanbul 20

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    oyun editöründe iller bölümüde vardır. istanbul mesela 20 dir yani en üst ; o ile oyuncular daha çok gelmek ister.

ayrıca antreman tesisleri de fark oluşturabilir.

şimdi editörden baktım , kocaeli 14 , adana 11 , istanbul 20
    tskler kesınlıkle olay bu bencede )

Quote Originally Posted by cenk1905 View Post
    tskler kesınlıkle olay bu bencede )
    rica ettim , yardımcı olabildiymsem ne mutlu bana )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Kesinlikle şehir de etkiliyor diye düşünüyorum. Aynı şehirde kalmak isteyen oyuncular çıkabiliyor bazen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bazı oyuncular teklifi kabul ederken ailesini metropolitan bir bölgeye taşımaktan memnun diyor.

gardaş önceliklen takımımızın kısaltmasını doğru yazmanı rica edecem senden a.d diye bisey yok editleyip A.D.S yazmalısın. soruna cevap olarak kiralık adamın gelmesi zor olur ama boştaki adam daha kolay kabul eder nitekim işsizdir. yıldıray- cem sultan kıyaslaması o yüzden yanlış. cem sultan-necip kıyası yapabilirsin.

oyuncular şehir ve oynama olarak değerlendirir... mesela sende oynayarak birşey elde edemeyeceğini yada banko oynayamayacağını düşünüyor olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by demirsporlu View Post
    gardaş önceliklen takımımızın kısaltmasını doğru yazmanı rica edecem senden a.d diye bisey yok editleyip A.D.S yazmalısın. soruna cevap olarak kiralık adamın gelmesi zor olur ama boştaki adam daha kolay kabul eder nitekim işsizdir. yıldıray- cem sultan kıyaslaması o yüzden yanlış. cem sultan-necip kıyası yapabilirsin.
    pardon kardeşim haklısın acele yazdığım için dikkat edemedim. Bu arada şehir farkı sadece kiralık gelmedemi yoksa oyuncu transferıinde etkilimi çünkü siirtspor kariyerimde oyuncu transferlerinde zorluk yaşamamıştım

Mesaj Yetkileri