Belalımız yine çıktı karşımıza.Olimpiyat stadında rekor denemeye hazırlanan taraftarımız ve yıldızlarımızla bu sefer şeytanın bacağını kırarız diye düşünüyorum(umuyorum)
Rakiplerin birbirleriyle oynadığı haftada umarım belalımız olan Belediye bize çelme takmaz,umarım kazanırız...
Belediye'den çektiğimiz yetti artıkBu kadroyla Belediye'yi yenemeyeceğiz de ne zaman yeneceğiz peki?Umarım kazanırız.
Handikaplı 2 oynadım. Takımıma sonsuz güveniyorum. Rakip her ne kadar bize ters gelse de papaz her zaman pilav yemez bunu unutmamak lazım. Ayrıca Schuster Hocamız çift ön liberolu sisteme dönecekmiş bu da bizim için artı bir olay. 3-1 ya da 4-1 gibi bir skor çıkarsa tadından yenmez..
Ligin ilk yarısındaki maçta rakibi baskı altına alıp, bir türlü gol atamayınca en sonunda kalemizde golü görmüştük. Ancak bu kez bulduğunu atacak ve kolay pozisyona girecek bir hücum hattı var. Bu kez Belediye'ye takılacağımızı düşünmüyorum, kazanırız.
Ts maçını 2-1 kazanırız demiştim abi onu mu diyorsun
Haber1903te gördüm yanlış hatırlamıyorsam ama tam emin değilim yalan olmasın şimdi. Bu arada Ersan'ın sakatlığından dolayı böyle bir seçim yapacakmış sanırsam. Defansa bir yabancı mecbur olacak. Hilbert'i dinlendirip Ekrem'e şans verebilir ve yine 1 yabancı hakkımız kalır. Onu da Nobre-Ernst değişikliğinde kullanabilir. ilk 11de yani.
Olimpiyat'ın havasından etkilenmezse BJK rahat alır.
Tamam da, geçen maçın kadrosu yazayım bak...
Cenk-Hilbert-Toraman-Ersan(Sivok)-İsmail-Aurelio-Guti-Q7-Nobre-Simao-Almeida
Zaten bu kadroda 5 yabancı var. Neyse tam açıklayamasak da eğer bu duyumun da tutarsa senin kadro seçimi konusunda gerçekten başarılı olduğunu kabul edeceğimHer maç öncesi bi takım çıkarırsın artık bize
![]()
Tamam işte 5 yabancı var Sivok gelecek 6 Hilbert çıkacak 5 Ernst gelecek 6
Cenk-Ekrem-Toraman-Sivok-İso-Ernst(Fernandes)-Aurelio-Maestro-Q7-Simao-Almeida gibi olur düşüncesindeyim
Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Ocak.2011 at 20:15 Reason: yazım yanlışı.:)
Cenk Ekrem Delinho Sivok Toraman Ernst Marco Q7 Guti Simao Almeida
En iyi 11 bu bence.İkinci yarı Nobre-Bobo oyuna girebilir gerekirse.
Kayseri'nin berabere kalması Beşiktaş'ı ayrı bir şekilde motive etmiştir.Yarın çok zevkli geçeceğini düşünüyorum bu maçın.
Puan farkını indirme fırsatı geldi bunu en iyi şekilde değerlendirmek lazım kardeş haklısın. Ama az önce haber1903.com da yarınki maç için 8000 bilet satıldığını görünce moralim çok bozuldu şahsen. Hafta başından beri rekor lafları dolaşıyordu her yerde ama 8000 biletle İBB'nin kendi rekorunu kırarız anca.
425000 mü ?Haydi inşallah. şaşırtmaca falan mı yaptı bizimkiler acaba
![]()
Ben bir yerde 42500 bilet satıldığını görmedim İBB başkanı dün açıklama yapmıştı 3000 satıldı diye bir günde o kadar patlama mı oldu biletlerde![]()
En fazla 25.000 olacagını düşünüyorum ben
Guti'yi mahvettiler.
İBB: 1 - 0 BJK 35'Sezario (Cenk'in büyük hatası)
İBB öne geçti.
Aurelio kirmizi kart :/
Belediye ters gelmeye devam ediyor..
Cenk durdu durdu ligin en önemli maçında hata yaptı olacak iş değil.Aurelionun kırmızı kartında topu kaybettikten sonra son bir çabayla müdahele etti ve ben asla kasıt olduğunu düşünmüyorum.Çok ağırdı kırmızı kart.
Quaresma sahada yok Nobreye attığı bir hava pası hariç olumlu tek hareketi yok.Gutinin peşinde kasap var birkaç tane.Simao etkin değil.İlk yarı maçın hakimiydik eğer maçın başlarında bulduğumuz fırsatlardan yararlansaydık çok farklı olurdu.Belediye hiçbir şey yapmıyor eğer bu oyunla puan alırlarsa keinlikle futbolun adaletsizliğidir.Zor bir ikinci yarı olacak.Ernst oyuna girmezse çok daha zorlaşacak iki iki daha dört.
Su video'da olan 03:00'daki pozisyona bakin ve pozisyonun sonucuna bakin, baska lafa gerek yok zaten.
Nobre'yi çıkarır Ernst'i alır diye düşünüyorum. Ortasahada pres yapıp top kazanacak oyuncu yok şu an Aurelio'da atılınca. Hatta Guti'yi bile çıkarabilir Fernandez'i alabilir oyuna. Zorlu bir 45 dakika bekliyor Beşiktaş'ı. Erken gol bulabilirseler çevirme şansı var ancak İ.B.B. nin istediği gibi gidiyor herşey.
Tarih tekerrürden ibaret denir de bu kadar mı olur ya![]()
Aurelio çok dengesiz girdi kırmızı kart doğruydu bence.
Amma rekor kırmış ha Beşiktaş17.000 taraftar
![]()
Ben Beşiktaş'ta şunu anlamıyorum. Bu Ernst neden oynamaz. Daha iyisi mi var. Mevkiisinin TSL içindeki en iyi oyuncusu. En üzüldüğüm yanı biz rezil Cristian'a katlanıyoruz adamlar Ernst'i bile yedek bırakabiliyorlar.