Sivasspor maçını alıp maç fazlasıyla liderliğe otururuz.
Gs maçındaki bursayı ben beğenmedim, tek organize atağı neredeyse millerin ufuk tarafından çıkarılan topu. ama Bursa çok iyi top oynayıp kazanabilir bu maçı. Sivasın durumunu görmek için de fırsat olacak. merakla bekliyorum ve izleyeceğim.
İlk 11'ler şu şekilde ;
BURSASPOR
Ivankov
Vederson
Ali Tandoğan
Ömer Erdoğan
Stepanov
Svenson
Bekir Ozan
Batalla
Ozan İpek
Sercan
Miller
SİVASSPOR
Korcan
Ziya
Kadir
Hayrettin
Uğur
Rada
Navratil
Erman
Grosicki
Eneramo
Mehmet Yıldız
Maçın kolay geçeceğini düşünmüyorum
Football is simple,but Football Manager is not
eneramo'dan gol bekliyorum. Sivas puan alır umarım
ilk yarı bursa öne geçsin ama kazanan olmasın istiyorum![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
benim kuponum ilk yarıyı istiyor ikinci yarı isteğim fenerbahçe aşkından yoksa sivas kümeye düşsünde istiyorum bi yandan da![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
golll 1-0 Heyrettin Kendi Kalesine ...
dakika 45'te kendi kalesine atmış hayrettin.tebrik ediyorum kendisini kuponuma bir katkı sağladı.Bundan sonra ki dakikalar da sivassporluyum![]()
1-1 oldu hiç ses seda çıkmamış.
sivas puan alır bursa'dan bence...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Miller attı 2-1
Bursa'nın oynadığı oyun şampiyonluk için hiç umut vermiyor . Yine Ömer Erdoğan'ın bireysel çabası ile akzanmayı bildiler . Hakikaten Ömer Erdoğan olmasa Bursa'nın işi zor . Tebrikler .
Oyuncu değişiklikleri olana kadar berbattık açıkçası. Sivasspor pas yaptırmıyor, boş adam bırakmıyordu. Bekir Ozan - Ergiç, Sercan - Volkan değişiklikleri çok yerinde oldu. Hatta Turgay'ı bile daha önce oyuna alabilirdi Batalla yerine. Günün 3 vasat ismi çıkınca (Bekir Ozan sakatalandığı için) baskımızda arttı. Şampiyonluk yarışı içinde olmak istiyorsak iç sahada özellikle puan kaybına tahammülümüz yok. Zor oldu ama 3 puanı kazandık.
Bu arada Sivasspor diri bir görüntü çizdi. Bu şekilde oynarsalar ligte kalır bu takım. Bireysel olarak yetenekli oyuncularda var, mücadeleci oyun tarzları da rakiplerini oldukça zorlar.
Normalde topçuların ya da takımların düşüşlerinden bahsederiz ama benim son zamanlarda dikkat ettiğim Fırat Aydınus'un düşüşü. Çoğu pozisyonu süzemedi , takdir haklarını Bursa'dan yana kullandı genelde. Mehmet Yıldız'ın son dakikalarda Yeter! diye haykırışı bunu kanıtlar nitelikteydi. Sivas ise kesinlikle yenilmeyi haketmedi şanssız bir mağlubiyet aldılar.
Miller verilen paranın hakkını verecek gibi duruyor bence.Şimdiden atıyor gollerini artık Bursa'nın Sercan'a ihtiyacı yok.Seneye yollasınlar bence hem iyi fiyata gider hemde saç baş yolmaktan kurtulur Bursa.Maça gelirsek maçın favorisi Bursaspor maçı zorda olsa kazanmayı bildi.Ama daha iyi olmaları lazım diye düşünüyorum.
EsEs ve antep maçları Bursanın gelecceğini tayin edecek. bu skorla üzerimizdeki stres arttı, hayırlısı bakalım. bizde şöyle kötü oynadığımız maçlarıı kazanabilsek![]()
Bu futbolla 3 puanlar geliyo Bursa'ya bakalım nereye kadar gidecek bu durum
Bursa son haftalarda şans faktörüyle maç alıyor nereye kadar gidecek merak ediyorum.Kaliteli ekip ama bu oyunla daha pekte fazla sürmez gibi geçen sezonun bursasporu yok sahada