Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Kartal Arena'yı İstiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Kartal Arena'yı İstiyor

28.Ocak.2011 7:00

İnönü yeniden yapılırken maçlarını G.Saray’ın stadında oynamak istiyorlar.

Gelecek sezon için kendine yeni bir ev arayan Kartal, Kasımpaşa’nın stadına 15 binlik kapasitesi yüzünden sıcak bakmıyor. Siyah beyazlılar, 52 bin kişilik Türk Telekom Arena’yı ezeli rakibi ile paylaşma amacında.

GALATASARAY’ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya bir talip daha çıktı. Fiyapı İnönü’yü yıkıp yeniden yapmaya hazırlanan Beşiktaş da maçlarını Seyrantepe’de oynamak istiyor. Yaptığı flaş transferlerin ardından önce Buca sonra da Trabzonspor maçlarını kapalı gişe oynayan siyah beyazlılar daha büyük bir stada geçmek için düğmeye bastı.
    İnönü için yıllardır beklenen müjdeli kararın Anıtlar Kurulu’ndan çıkması Beşiktaş camiasında büyük sevinç yaşattı. 120 milyon Euro’ya malolacağı bildirilen yeni stadın yapımı için mayıs ayında yıkıma başlanması kararlaştırıldı. Ancak gelecek sezon Beşiktaş’ın nerede oynayacağı konusu şimdiden tartışmaya açıldı.

Siyah beyazlı yöneticiler, ilk etapta ismi ortaya atılan Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na sıcak bakmıyor. Son maçlarda İnönü’de bile bilet taleplerini karşılayamadıklarını belirten yöneticiler, kapasitesi 15 bini dahi bulmayan bu statta oynayamayacaklarını belirttiler. Gözünü 52 bin kapasiteli Türk Telekom Arena’ya diken siyah beyazlılar seneye Galatasaray ile aynı stadı paylaşma amacındalar.

Talebi karşılayamıyoruz

İkinci Başkanı Metin Keçeli “Beşiktaş’ın Türkiye’de futbolun kalitesini artırdığı ortada. Şu anda karar aşamasındayız. Gerekli bilgileri başkanımız Yıldırım Demirören’e ilettik. Önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili açıklama yapacak” dedi.

Türk Telekom Arena: 52.650
    Fiyapı İnönü: 32.086
    Recep Tayyip Erdoğan: 14.580

Yıldırım Demirören: En iyisine layığız

ÖNEMLİ olan Türk futbolunun çıtasının yükselmesi ve marka değeri. Beşiktaş Türkiye’yi en iyi şekilde Avrupa’da temsil ediyor. Bunun da karşılığı en iyi statlarda oynamak olacaktır. Bu Türk Telekom Arena ya da Olimpiyat Stadı olur. Yeter ki gerekli izinler sağlansın. 700-800 milyon dolarlık yatırımlar bir maçlığına oluşturulmaz. Yurt dışında da bunun örnekleri var.

Serdal Adalı: Kasımpaşa yetmez

SON birkaç maçtır rakip takımların taraftarları bile bizden bilet talebinde bulunuyor. Kasımpaşa Stadı, böyle bir takıma yetmez. İnönü yıkıldıktan sonra maçlarımızı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk futbolunun çıtasının yükseltmek için yapımında yardımcı olduğu Türk Telekom Arena’da ya da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayabiliriz.

Doğan Küçükemre: Arena neden olmasın

BUCASPOR ve Trabzonspor karşılaşmalarında taraftarların beklentilerine yanıt veremedik. Birçok futbolsever dışarıda kaldı. Özellikle gelecek yıl stadımız yıkıldığında Türk Telekom Arena’da neden oynamayalım. Gerekli izinlerin verilmesi halinde oynarız. Böylesine milyon dolarlara malolmuş bir stadı seve seve doldurmaya hazırız.

Necip Sever: Taraftar da istiyor

TARAFTARLARIMIZDAN bu konuda baskı geliyor. Lig ve Avrupa maçlarımızı Türk Telekom Arena’da oynamamızı istiyorlar. Beşiktaş’ın bu kadrosunu izlemek için stada gelecekleri ne Tayyip Erdoğan Stadı ne de başka statlar alır. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’u, Kasımpaşa’nın stadında ağırlarsak büyük izdiham olur.

Inter ile Milan aynı stadı kullanıyor

AVRUPA’da iki takımın aynı stadı kullanması özellikle İtalya’da çok yaygın. Çizme’nin iki devi Milan ve Inter, maçlarını San Siro ya da diğer adıyla Giuseppe Meazza’da oynuyor. Yine İtalyan başkentinin ezeli rakipleri Roma ile Lazio da Olimpiyat Stadı’nı ortaklaşa kullanıyor. Yıllarca Delle Alpi’yi paylaşan Juventus ve Torino şimdi de Olimpico Stadı’nı paylaşıyor. Ayrıca Almanya’da da Bayern Münih ile 2. Lig’deki 1860 Münih takımları ünlü Allianz Arena’da oynuyor. Hatta son teknolojiye göre yapılan stat, Bayern maçlarında kırmızı, 1860 Münih’in karşılaşmalarında ise özel ışıklandırması ile mavi renk alıyor.

- HÜRRİYET -
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ocak.2011 at 14:20

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mantıklı gibi duruyor. Eğer zeminde sorun oluşmayacaksa neden olmasın ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben de maçlarımızın Türk Telekom Arena'da oynanmasını istiyorum ama Galatasaraylılar pek olumlu karşılamıyorlar bu isteği.Yemeyeceğiz ya stadı arkadaş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu stadda bide Beşiktaş sürekli oynarsa Galatasaraylılar biraz zor ısınır Arenaya

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olimpiyat Stadı'nda oynanması gerekir ki orada oynatırlar zaten. Hem zaten orada oynasın da stadın bir işe yaradığını görelim. Dağın başına bir yere diktiler öylece yatıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben de maçlarımızın Türk Telekom Arena'da oynanmasını istiyorum ama Galatasaraylılar pek olumlu karşılamıyorlar bu isteği.Yemeyeceğiz ya stadı arkadaş.
    Beşiktaş'ın da orada oynaması hakkıdır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Lig maçlarını Olimpiyat'ta oynamaları Avrupa maçlarını ise TT Arena'da oynamaları bence gayet mantıklı Avrupa'ya karşı zaten tek yüreğiz aynı stadı kullansak ne farkeder
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ahanda dediğime geldik. Çok istiyorum valla TT Arenada oynamamızı.Olimpiyatta rüzgara karşı mücadele vermektense bu süper stadda oynamak kıyaslanamaz bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kendi stadımızda deplasmana mı çıkmış olacağız derbi maçında. Şu hak falan yorumlarına da gülüyorum sadece, herkesin hakkı var zaten yakında millet halı saha maçlarını da arena da yapmak isterse şaşırmayacağım, ne de olsa herkes vergi veriyor değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gslilerin bişi demeye hakkı yok ki tt arena da oynamak beşiktaşın da hakkı
    mantıklı olan da odur o kaar yıldız alıp olimpiyatın ayazında rüzgar dansı yaptırmak saçma geliyo bana

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçeliler hemen BJK'nin hakkıdır demiş TT Arena'da oynamak.Eğer BJK maçlarını Şükrü Saraçoğlunda oynamak isteseydi Fenerbahçeliler eminim böyle konuşmazdılar tam tersi Galatasaraylılar gibi bakarlardı olaya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kendi stadımızda deplasmana mı çıkmış olacağız derbi maçında. Şu hak falan yorumlarına da gülüyorum sadece, herkesin hakkı var zaten yakında millet halı saha maçlarını da arena da yapmak isterse şaşırmayacağım, ne de olsa herkes vergi veriyor değil mi ?
    Galatasaray'ın üstünlüğü nedir diğer kulüplerden? Galatasaray ne kadar söz sahibi ise Beşiktaş'ta o kadar söz sahibidir o statta eğer devlet izin verirse

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kullanım hakkı bizde stadın, nasıl yok ? Hayal aleminde yaşıyor bazıları... Hem zamanında Ali Sami Yen'de tadilat varki inönü de oynamak istediğimizde direk olarak red cevabı verilirken, şimdi kalkıp böyle bir şey istenmesi ne kadar mantıklı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok arkadaş yok.Stadı devlet yapmış ya herkesin orada oynamak hakkı.Bizde okul maçlarımızı TT Arena da oynamk istiyoruz bize de verin stadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Galatasaray'ın üstünlüğü nedir diğer kulüplerden? Galatasaray ne kadar söz sahibi ise Beşiktaş'ta o kadar söz sahibidir o statta.
    Stadın kullanım hakkı bizde, ötesi var mı ? Ayrıca geçin bu ayakları, imaları yok efendim stad devlet tarafından falan yapılmış. Evet üstünüz aslında, nedeni de söyleyim. Kalktık şehrin en güzel yerlerinden birindeki hakkımızı bıraktık, anlaşma yaptık gitti dağ başında bir yerde stada sahip olduk. Bu işten kimin ne kadar kar ettiği ortada, herşey açık ama anlamak isteyene. Sen de kalk ver Kadiköy'deki hakkını, devlet sana bizimkiden daha iyi stad yapsın, keza aynı şey Beşiktaş için geçerli versinler o muhteşem manzaralı yeri devlete bak bakalım nasıl stad yapılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olayı fenerbahçeliler galatasaraylılar olarak değerlendirilirse bu olaydan çıkılmaz.
    kadıköye gelsinler valla seve seve stadımızı veririz bizim için bi sorun yok
    ama size ne oluyor ki beşiktaşın tt arena da oynamasını istemiyorsunuz?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Stadın kullanım hakkı bizde, ötesi var mı ? Ayrıca geçin bu ayakları, imaları yok efendim stad devlet tarafından falan yapılmış. Evet üstünüz aslında, nedeni de söyleyim. Kalktık şehrin en güzel yerlerinden birindeki hakkımızı bıraktık, anlaşma yaptık gitti dağ başında bir yerde stada sahip olduk. Bu işten kimin ne kadar kar ettiği ortada, herşey açık ama anlamak isteyene. Sen de kalk ver Kadiköy'deki hakkını, devlet sana bizimkiden daha iyi stad yapsın, keza aynı şey Beşiktaş için geçerli versinler o muhteşem manzaralı yeri devlete bak bakalım nasıl stad yapılıyor.
    Kullanım hakkının kesin olarak alındığıyla ilgili bir haber göremedim . Sivas maçının oynanması bile kesin değildi. Eğer alındıysa bişi demiyorum

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    olayı fenerbahçeliler galatasaraylılar olarak değerlendirilirse bu olaydan çıkılmaz.
    kadıköye gelsinler valla seve seve stadımızı veririz bizim için bi sorun yok
    ama size ne oluyor ki beşiktaşın tt arena da oynamasını istemiyorsunuz?
    Katılıyorum. Beşiktaş'ın Saraçoğlu'nda oynamasına neden karşı çıkalım ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beşiktaş'ın hakkıdır elbette ancak Galatasaray'ın onayı gerekmektedir diye düşünüyorum ben. Sonuçta kullanım hakları Galatasaray'a verildi ise onların izni haricinde "biz yaptık" diye her takıma açacak değiller stadı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Fenerbahçeliler hemen BJK'nin hakkıdır demiş TT Arena'da oynamak.Eğer BJK maçlarını Şükrü Saraçoğlunda oynamak isteseydi Fenerbahçeliler eminim böyle konuşmazdılar tam tersi Galatasaraylılar gibi bakarlardı olaya.
    Hepsi devletin stadyumu, gelsinler oynasınlar, sıkıntı yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kullanım hakkını öyle yada böyle verecekler, başka çareleri yok Ali Sami Yen'in yıkımına başlandı, ortada kalacak değiliz herhalde. Ortada çok güzel bir tiyatro dönüyor, valla pes diyorum başka diyecek söz kalmadı artık.

Ayrıca gelsinler laflarını samimi bulmuyorum, bu haber Saraçoğlunda oynamak istiyoruz ne olacak bir vapurluk yer olsaydı verilecek tepkiler bu kadar basit olmazdı bence. Statların zemin sorunu zaten ortada, ayrıca dediğim gibi bizi zamanında reddetti Beşiktaş sadece Şampiyonlar Ligi için İnönü'de oynamak istediğimizde. Resmi olarak böyle bir talep gelirse, ayıp ederler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylıların yerinde olsam ben de istemezdim ayrıca hakkı var mı yok mu onu da bilemem ama bana nedense bu iş böyle olacakmış gibi geliyor.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten haber okunursa kimse bizim hakkımız arkadaş biz burada oynayacağız demiyor. Sadece Kasımpaşa stadı talebimizi karşılamaz biz Türk Telekom Arena'da oynamak istiyoruz diye bir düşüncelerinin olduğunu söylemişler.

Bu hakkı vardır yoktur muhabbeti tamamen bizim uydurup gerçekmiş gibi tartıştığımız şeyler. Oynarlar oynamazlar ayrı konu ama hakkı vardır yoktur diye tartışan tek güruhuz herhalde.

Türk Telekom Arena’da ya da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayabiliriz.
    denmiş zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçe de tt arenada oynasın kavga bitsin

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu olay iki kulüp arasındadır, ve ikisi arasında çözülecektir ve çözülmelidir. Her iki güzide takımın da başkalarının aklına ihtiyacı yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana da olacak gibi geliyor, Adnan Polat bu ara ruh gibi zaten, lafta aslan icraatta kedi. Beni şaşırtsa da böyle birşeyin olmasına izin vermese keşke. Kaynak hürriyet olunca Beşiktaşlı yöneticilerin açıklamaları doğru mu değil mi o bile şüpheli hale geliyor, ama doğruysa genelde kapasite ön plana çıkarılmış, olimpiyatın getirisi ve kapasitesi daha fazla olduğu için orayı tercih etmeleri mantıklı olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Konuya dönersek olabilir.Dünya'da örnekleri var.Gs yönetiminden vize çıkarsa bence bir sorun yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bence Kasımpaşa'da TT Arena'da oynasın. Sonuçta onlarında hakkı. Bjk den GS den ne eksikleri varda 15000 kişilik stad ta maç yapıyorlar . Kasımpaşa taraftarıda 52000 kişilik stadı hakediyor.!!!

Hatta istanbulspor ' da TT Arena da oynayabilir. Onlar eksiği değil fazlası var adı üstünde İstanbul'un gerçek sahibiler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Neyse uzatmayalım . Büyük ihtimal Olimpiyat Stadı'na alınır Beşiktaş.. Devlet orada da taraftar görmek istiyor sonuçta. Koca stad bir işe yaramış olur en azından

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bence Kasımpaşa'da TT Arena'da oynasın. Sonuçta onlarında hakkı. Bjk den GS den ne eksikleri varda 15000 kişilik stad ta maç yapıyorlar . Kasımpaşa taraftarıda 52000 kişilik stadı hakediyor.!!!

Hatta istanbulspor ' da TT Arena da oynayabilir. Onlar eksiği değil fazlası var adı üstünde İstanbul'un gerçek sahibiler.
    İmzandaki Olympique Lyon'u unutmuşun

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yok benim kastım siz değilsiniz. Şimdi medya kazanı kaynamaya başlayacak, her kafadan ses çıkacak. Kamuoyunun görüşleri manipüle edecek vs.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Serdar Adalı'dan da bu beklenirdi ancak ortalığı kızıştıracak ya.

İnönü yıkıldıktan sonra maçlarımızı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk futbolunun çıtasının yükseltmek için yapımında yardımcı olduğu Türk Telekom Arena’da ya da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayabiliriz.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri