Bu hafta da tribündeyim, maçı kazanacağız inanıyorum.
Sadece stadyum faktörüyle kazanırız gibime geliyor.
Eskişehir Galatasaray'dan puan alır diye düşünüyorum. Hele ki Galatasaray'ın Bursa maçındaki görüntüsünden sonra...
Zapata
Sabri Servet Neill Insua
Cana Ayhan
Kazım Yekta Culio
Stancu
Yalvarırım böyle oynat artık Hagi!
bu maçta izmirden kalkıp yerimi alacağım kombineminde siftahı olacaktahminim beraberlik
Eskişehir formda,Galatasaray'dan puan alacaklardır.
Zapata
Sabri Cana Servet Insua
Kazim Yekta Neill Culio Emre Colak
Stancu
Ben olsam bu kadroyu cikaririm. Ayhan kart cezalisi degil mi?
Misi affedildi dedikoduları vardı belki oynar diyeceğim de sanmıyorum pek.
Misimovic oynarsa alırız maçı.Başka türlü zor olur.Kaybetmeyiz ama kazanamayabiliriz de (:
Hagi çok sinirlendi Bursa maçından sonra acaba neler olacak.Önce Antep sonra da bu maçı kazanmamız şart.
Elimizde Mustafa Sarp Ayhan Barış gibi kalaslar var.Culio'yu alıp inşaat işçisi eksiğimizide tamamladık.Şimdi sıra beton gibi oyuncularda.Bu beton gibi oyuncular gelmedikçe bu takımdan gecekondu bile olmaz.
Zevkli ve kolay olmayan bir maç olacaktır.Eskişehir son haftalarda iyi bir grafik yakaladı.Galatasaray ilk yarıya göre daha iyi bir oyun ortaya koyuoyr fakat henüz vasatı aşamadı.Eskişehir süpriz yapabilir
Daha umutlu daha hırslı oynuyoruz artık ama yetmiyor, BAM'la bu iş olmuyor. Ancak TTArena'da taraftar desteklediği sürece Galatasaray kolay maç kaybetmez
Screw you guys, I'm goin' home
Bence berabere bitcek. Eskişehir son haftalarda kazanıyor ama TTArena'da taraftarın desteklediği takım karşısında kolay kolay gol bulabilceklerini sanmıyorum ama bulurlarsa geriye iyi yaslanan takım yener aslında maç golü atanın kazanacağı bir maç bence.
Eskişehir puan alabilr mi Bu stad hatrına zor olmalı ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yav bizim hocalarımız hiç bir zaman Arsene Wenger gibi olamaz Atıl.Burası Türkiye unutma.Türkiye'nin Arsenal'li olmak istiyorsak bu kupa istemediğimiz anlamına da gelir bi yandan.Arsenal'le bizi bir tutamassın.Ordaki gençleri bir izle birde bizimkileri izle.Aralarında dağlar kadar fark var.Gençler oynamasın demiyorum ama Emre Çolak'tan pek fayda gelmez bu takıma.Anıl oynasın o oynamasın arkadaş.
Emre Çolak oynayacaksa sol veya sağ kanatta oynaması çocuğa yazık olur. Zaten fiziği yok, ortada adam eksiltip atacağı paslarla iyi oyun ortaya koyacakken 10 metrekarede kısıtlıyoruz. Gençler kesinlikle oynatılmalı, oyuncu yok diye 4 ön libero 1 ortasaha 1 forvet oynayacağımıza koyalım A2'den gençleri onlar oynasın. Bizim sistemimiz yok ki, Anadolu takımı gibi diyeceğim Kayseri'ye Karabük'e ayıp olacak, Bank Asya takımı gibi oynuyoruz. Gol yemeyelim şansa bala belki 1 tane atarız. Böyle birşey yok cidden. Vizyonlu bir yönetim ve hocanın gelmesi gerek bu takıma, Hagi sportif direktör olsun ya da gözlemci. Gözlemciliği kendisi kabul etmez ama sportif direktör olabilir transferleri, yöneticilik kokan işleri daha iyi yapıyor.
Ayhan 3 maç ceza aldı tamamlayamıyor cezayı (:
Evet iyi oldu Ayhan'ın 3 maç ceza alması ama ligdeki Antep maçıyla dönüyor sahalara malesef![]()
Ayhan olmadığına göre,
Zapata
Sabri Servet Neill Insua
Cana Yekta
Kazım Emre Culio
Stancu
en ideal 11 olur bence. Ama Hagi Insua yerine Balta'yı koyup Emre yerine de Kewell'ı ekleyip şöyle bir 11 çıkaracaktır:
Zapata
Sabri Servet Cana Balta
Yekta Neill Culio
Kazım Stancu
Kewell
Antep maçındaki kadroyla oynarsak yeneriz diye düşünüyorum.Kazım'ın artık daha iyi olması lazım.Baros'ta ilk 11'de başlamasın mümkünse.
Kesinlikle İnsua oynamalı.Balta'nın takıma katkısı 0.Hele hücumlarda hiç bir katkısı yok.Derhal kesilmeli bu adam takımdan...
Tribünde rekor denemesi olacak, dünyanın en uzun pankartı açılacakmış, 315 metre uzunluğunda.
Maç hakkında düşüncem veya tahminim yok, umarım sonuç bizim açımızdan iyi olur.
Acaba ne yazacak pankartta ?