Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 64.71%
  • K.Karabükspor kazanır

1 5.88%
  • Berabere biter

5 29.41%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Beşiktaş - K.Karabükspor [20. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş - K.Karabükspor [20. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

2.yarıda İnönü'de çok zor puan kaybedeceğimizi düşünüyorum. Karabükspor'u da rahat geçeriz bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emenike dışında tehdit oluşturabilecek futbolcuları yok bence. Taraftarımızın önünde rahat bir galibiyet alırız.. Bu arada Emenike'nin cezası bitti mi ?

Yer İnönü olduğuna göre, maç hakkında fazla kafa yormaya gerek yok bana göre.

5. Default

Quaresma 4 sarı kart limitini doldurmuş . Ceza Karabük maçında mı geçerli yoksa kupa rövanşında mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kadro kalitesi olarak oldukça üstünüz. Seyircinin de desteği ile rahat kazanacağımız bir maç olacağını sanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Emenike dışında tehdit oluşturabilecek futbolcuları yok bence. Taraftarımızın önünde rahat bir galibiyet alırız.. Bu arada Emenike'nin cezası bitti mi ?
    Bitmemiş.Cezalıymış bu maç (:

8. Default

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bitti arkadaşım Emenike'nin cezası . Yücel Hoca açıkladı Lig Tv'de . Bu arada Quaresma cezalı mı Karabük maçında 4 sarı karttan .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sahamızda güçlü kadromuzla maçın favorisiyiz diye düşünüyorum.Zevkli bir maç olacaktır yine.

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Quaresma 4 sarı kart limitini doldurmuş . Ceza Karabük maçında mı geçerli yoksa kupa rövanşında mı ?
    Kırmızı kartlar bir sonraki maçı etkiler.Sarı kart cezaları başka organizasyonları etkilemez.GBB rövanşında cezalı yani Quaresma.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    TRT spikerine göre konuşuyorsan sonra düzeltti söylediğini.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kupadaki son maç gösterdi ki, farklı yenmek ya da ofansif oynamak için, 4 tane kısmen de olsa savunma yapmayan, sadece hucuma yönelen oyuncuyla oynamamız şart değil. Q7-Simao-Nobre-Almeida dan bahsediyorum... Aurelio-Nobre yerine Necip-Fernandes(Ernst) bekliyorum... Evimizdeki maçlar eğlenceli olmaya başladı yalnız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yücel ildiz Haber1903'e konuşmuş. Emenike Cumartesi günkü maçta sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rövanşta olmasın dert değil.. Emenike ilk maçta başımıza ciddi işler açmıştı , şimdi Ersan olsa içim rahat olacak ama Emenike'nin Toraman'ı ilk maçta ne hallere düşürdüğünü hatırlayınca endişe etmiyor değilim. İşi defansa bırakmamak lazım tabiki ve İnönü'de oynadığımız maçlarda derbilerde dahi böyle bir şey olmayacağına inanacak kadar güveniyorum takımıma..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Guti Karabük'e yetişmiyor

3 Şubat 2011 16:08 | NTV Spor
    Beşiktaş hafta sonu da sahaya Guti'den yoksun çıkacak. Sakatlığı süren İspanyol yıldız, Karabükspor maçında da forma giyemeyecek.

Beşiktaş'a Guti Hernandez'den kötü haber geldi.
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aldığı darbeyle sakatlanan Guti, son çalışmada da yer almadı. İspanyol yıldızın çekilen MR'ı sonucunda bir hafta oynayamayacağı belli oldu.
    Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımını yalnız bırakan Guti, Karabükspor ile cumartesi günü oynanacak maçta da forma giyemeyecek.
    Beşiktaş'ın son antrenmanında Quaresma dinlendirilirken, Nihat ve Cenk takımdan ayrı düz koşu yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım beşiktaş o zevk veren atak futbolundan vazgeçmez zevkli bir maç olur
    ben az da olsa karabüke de şans veriyorum beraberlik olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maestro'nun olmaması bizim için elbette kötü ama dün de gördük ki Fernandes O'nu fazla aratmaz ..

"SCHUSTER'E SAYGI DUYMAK GEREKİYOR"

Beşiktaş'ın Cumartesi günü Spor Toto Süper Ligin 20.haftasında kendi sahasında oynayacağı Karabükspor karşılaşması öncesi Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, HABER1903'e konuştu.

- BEŞİKTAŞ'IN KADROSU ÇOK KALİTELİ -

"Beşiktaş'ın çok kaliteli bir kadrosu var. Bizlerde bunun farkındayız.Geçtiğimiz hafta İBB mağlubiyeti bizim için iyi olmadı. İlk yarıda da hatırlarsanız mağlubiyetin ardından bize karşı oynamışlardı. Beşiktaş bize karşı Fi Yapı İnönü stadında kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Ama bizimde kendimize göre planlarımız var. Cumartesi günkü karşılaşma iki tane önde oynamayı seven takımın mücadelesi olacak. Oynatmamaktan çok oynamayı seven bir takımız. Kendi şartlarımız içinde güzel bir netice almaya çalışacağız. Baktığımız zaman ligde puan olarak gerideler fakat kupada istedikleri gibi devam ediyor. Bununda nedeni Beşiktaş futbol oynamak istiyor. Her geçen gün Beşiktaş takımı daha iyi takım olacaktır. Biz kendi çerçevimizden baktığımızda iyi bir takım ile iyi bir karşılaşma oynayacağız.Umarım izleyenler zevk alır."

- SCHUSTER'E SAYGI DUYMAK GEREKİYOR -

"Schuster'e saygı duymak gerekiyor. Kendi istediği futbolu takımına yansıtmaya çalışıyor. Çağdaş futbol zaten önde oynanan futboldur. Beşiktaş'ın da bizim gibi savunmada zaafları var. Lige baktığımızda bizde Beşiktaş gibi çok gol atıyoruz fakat daha çok gol yiyoruz. Zaman içinde bunlar gelişerek azalcaktır. Beşiktaş'ın ve Karabükspor'un oynadığı çağdaş futbol bence en iyisidir. Bu nedenle diyorum, Cumartesi günü maçı izlemeye gelen taraftarlar iyi bir karşılaşma izleyecekler."

- EMENIKE SAHADA -

"Emenike'de şuanda bir sakatlık yok oynayacak. Cernat'ın sakatlığı geçti fakat hazır olmadığı için oynamayacak."

- OYUNU DEĞİŞTİREBİLECEK KALİTEDELER -

"Beşiktaş'ın her futbolcusu oyunu değiştirebilecek kalitedeler. Eğer onları tutmak istersek kendi oyunumuzu ortaya koyamayız. Bizim futbol anlayışımızda böyle bir durum söz konusu değil. Bizim geliştirmek istediğimiz bir oyun sistemimiz var. Rakip kim olursa olsun bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Az hata yapıp maçı kazanmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Q7 sahada mı yani.Tekrar söylüyorum Q7'nin oynadığı hatta Kobe Bryant vari çoğu topu kullandığı bir takım erken gol bulamazsa sıkıntı yaşar.Umarım erken gol buluruz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Q7 sahada mı yani.Tekrar söylüyorum Q7'nin oynadığı hatta Kobe Bryant vari çoğu topu kullandığı bir takım erken gol bulamazsa sıkıntı yaşar.Umarım erken gol buluruz.

Sende taktik quaresma nın benciL oynamasına. Quaresma zeki oyuncu. Nerede nasıL oynaması gerektiğini iyi biLiyor. Adam maç başında takım öne geçerse, ondan sonra Show`a kaLkıyor. İBB ve Trabzonspor maçLarında hiçte benciL oynamadı, o kadar abartı top feLanda ezmedi. Maç 20 dakika içerisinde 1-0 2-0 oLursa o da show a vuruyor, ama maç başa baş giderse gayette ciddi oynuyor.

Bence bu kadar takıLma. Ha 2-0 feLan da takım önde iken bu kadar benciL oynaması iyimi ? tabi ki iyidi değiL ama göze hitap ediyor adam arkadaş, kızamıyorsun napaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yillar sonra takim'a calim atan show yapabilen oyuncu gelmis birakalim keyif ile izleyelim show'unu
    Last edited by besiktas1903 : 04.Şubat.2011 at 19:01

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupadaki Manisa maçında sıkıntıda olduğumuz halde topla çok oynamıştı geldiği günden bu yana ilk kez o maçta antipatik gözüktü o da arkadaşlarıyla oynadığı ilk maç olmasından belki de bilinmez..
    Onun dışında hiç bir sıkıntımız yok kahramanımız o bizim

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Valla umarım bana da sevimli görünecek bir şeyler yapar da(maç kazandırmak gibi) ben de severim kahramanımızı!
    FM'de maç gerideyken saçma fantezi şutlar atan oyunculara küfür ederiz ya,Q7'de öyle işte yani bir lider değil etkili bir oyuncu ama asla bir lider olamaz.Dediğim gibi umarım bu yönde kendigi geliştirmeyi dener ve en önemlisi suratındaki meymenetsizliği atar.Ne öyle yahu mahkeme duvarı gibi? Bin kat daha itici geliyor böyle olunca.

Bu arada ben de tribünde olacağım.Stadımız yıkılmadan gideceğim çok önemli olacak beinm için.İkinci defa İstanbula gidiyorum hayatımda ve ilk kez stadımıza gideceğim.Maestronun oynamamaına iki kat üzüldüm şimdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma saçma sapan pozisyonlar harcasa bile kızamıyorum çünkü acayip hırslı ve birşeyler yapmak için bayağı çabalıyor. Zaten gerçekten gol gerektiğinde çok fazla şov yapmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Q7 zaten öyle oynarsa kendine geliyor. Yani adam öyle oynamayı seviyor. En başarılı dönemi olan Porto'da böyle oynuyordu. Müthişti. Sonra gittiği takımlarda adama rakibin bekini kovala dediler adam hiç varlık gösteremedi.

Ama yine de çok gayretli ve istekli görüyorum ben Q7'yi. Topu kaptırınca kesinlikle kaptırdığı oyuncuya baskı yapıyor, kovalıyor. Bir de geri gelmiyor diyoruz ama adam geri geliyor. Adamın geri gelme anlayışı geldiği yer kadar sadece orada bir anlaşmazlık oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

BJK'nin zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum.Banko üst biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Valla umarım bana da sevimli görünecek bir şeyler yapar da(maç kazandırmak gibi) ben de severim kahramanımızı!
    FM'de maç gerideyken saçma fantezi şutlar atan oyunculara küfür ederiz ya,Q7'de öyle işte yani bir lider değil etkili bir oyuncu ama asla bir lider olamaz.Dediğim gibi umarım bu yönde kendigi geliştirmeyi dener ve en önemlisi suratındaki meymenetsizliği atar.Ne öyle yahu mahkeme duvarı gibi? Bin kat daha itici geliyor böyle olunca.

Bu arada ben de tribünde olacağım.Stadımız yıkılmadan gideceğim çok önemli olacak beinm için.İkinci defa İstanbula gidiyorum hayatımda ve ilk kez stadımıza gideceğim.Maestronun oynamamaına iki kat üzüldüm şimdi.
    Ben de gideceğim maça.Hangi tribün? Yeni açıktan aldım ben bileti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kupadaki Manisa maçında sıkıntıda olduğumuz halde topla çok oynamıştı geldiği günden bu yana ilk kez o maçta antipatik gözüktü o da arkadaşlarıyla oynadığı ilk maç olmasından belki de bilinmez..
    Onun dışında hiç bir sıkıntımız yok kahramanımız o bizim
    Kadro tahmini yok mu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hoca bile ne kuracağını bilmiyor abicim ben nasıl tahmin edeyim
    Hilbert-Simao ve Almeida-Bobo ikilileri arasında kararsız Hoca. Ama bence Hilbert ve Bobo yedek soyunur.
    Hakan
    Ekrem-Toraman-Sivok-İsmail
    Necip-Fernandes
    Q7-Nobre-Simao
    Almeida

gibi bir kadro bekliyorum. Hocanın şaşırtacağı bir taktikte olabilir o da Simao'nun ortada oynaması. Hilbert'in de Simao'nun yerinde oynaması..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Cernat ve Emenike oynarsa Beşiktaş'a zorluk yaratabilirler.

Ama Cernat dinlendirilecekmiş heralde.Beşiktaş'ın olası bir puan kaybı iyice uzaklaştırır Şampiyonluk yarışından takımı.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cernat oynasa bence daha rahat ederiz. Onca aradan sonra hiç etkili olabileceğini sanmıyorum ama Emenike'den korkutuğumu zaten belirtmiştim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Cernat oynasa bence daha rahat ederiz. Onca aradan sonra hiç etkili olabileceğini sanmıyorum ama Emenike'den korkutuğumu zaten belirtmiştim
    Anıl hani bazen bazı takımlar için ölüsü bile yeter dediğimiz topçular olur ya o yüzden Cernat'ın oynamasının Karabük için avantaj olacağından bahsettim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri