1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Jerry Sloan Görevi Bıraktı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Jerry Sloan Görevi Bıraktı

Utah tarafındaki kaynaklardan alınan bilgiye göre TSİ 00:00'da bir basın toplantısı yapılacak ve Jerry Sloan ile Phil Johnson istifalarını duyuracaklarmış. Basın toplantısını NBA TV'den ve NBA.com'dan takip edebileceğiz...

Ama bir dakika, bir dakika... Nasıl yani? Sloan, bildiğimiz Jerry Sloan Utah'ın başından ayrılıyor? 26 senelik koçluk kariyerinin 23'ünü Utah Jazz'ın başında geçiren, o kulüşle özdeşleşmenin de ötesine geçen Sloan görevi bırakıyor? Valla detayları basın toplantısında öğreneceğiz, çünkü Wojnarowski bile doğru düzgün bilgi alamamış kimseden, Utah'ın en iyi sır tutan takım olduğunu tweet'liyor kendisi... Ama ben gerçekten büyük bir terslik olmalı diye düşünüyorum. Yani sezon sonunu beklememesi özellikle şaşırtıcı bence.

Ben Sloan'un geri kafalı bir koç olduğunu düşünüyordum açıkçası artık. Zaten eski zamanlarında daha yaşımız ufaktı, takıma oynattığı oyunu analiz edecek durumda değildik ama bunca sene geçmesine rağmen hala hepi topu 10 tane hücum setinin içinde dönüp durduğunu, takıma bir yenilik, bir heyecan getirmediğini biliyoruz. İsimler değişir ama onun sistemi değişmez. Zaten yeni Stockton'ını da Deron Williams ile bulmuştu. Ben daha böyle bir 5 sene daha gider diye düşünüyordum. Ama ne olursa olsun, son senelerde Sloan'un biraz geri kaldığını düşünsem de onun efsanevi koçlardan biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şimdi böylesine bir efsanenin ardından, o koltuğa şimdi kim otursa, koltuk birkaç boy büyük kaçacak... Oturacak kişi de asistanlardan Ty Corbin olacakmış.

Stockton ve Malone'la beraber o da karşısına Majesteleri duvarı çıktığı için yüzüksüz bitiriyor kariyerini...

KonyalıPortlandılar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yok artık ya,Sloan nasıl bırakır..! :/

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2 nedeni olabilirmiş.

1-Deron Williams Sloan kalırsa ben giderim demiş.
    2-Sağlık sorunları.

%85 1. nedende olsa bırakırsa öne süreceği neden %100 sağlık sorunu olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    2 nedeni olabilirmiş.

1-Deron Williams Sloan kalırsa ben giderim demiş.
    2-Sağlık sorunları.

%85 1. nedende olsa bırakırsa öne süreceği neden %100 sağlık sorunu olur.
    evet. İsmail Şenol'da twitter'ından Deron Willams Sloan istifa etmezse kalmam demiş diye yazdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ve Sloan görevi bıraktı herkes ağlıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yüzüksüz bir macera... Ah Jordan, ah!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ben bu konuyu bilmiyordum açıkçası (Deron'un yazdıkları) ancak son Chicago maçında izlediğim Deron resmen hocasının ipini çekmeye çalışan oyunculara benziyordu. Maçı sabote etti desem yalan olmaz hele son bir dakikada yaptıkları akıl alır gibi değil.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Son haftalarda sık sık Derron Williams'la tartıştığı duyuluyordu. Sen koskoca Stockton-Malone ikilisini idare et, onları gencecik yaşta eline geçirip, tam 15 sene koçluklarını yap, üstelik otoriten ve Tanjeviçvari inatçılığınla meşhur olmana rağmen bunu başar, sonra gel ve daha bacak kadar bir çocuğa söz geçiremip istifa et. (Utah'ın sahibi geçen yıl ölmüştü. Şimdi oğluna kaldı kulüp. Belki eski patron olsa bırakmazdı.)

Ama Utah'ın bir yeniliğe ihtiyacı vardı. Özellikle karısının ölümünden sonra Jerry Sloan son yıllarda iyice dağılmıştı.

Mesaj Yetkileri