1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Bilgehan Demir geri dönsün mü?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Default Bilgehan Demir geri dönsün mü?

Fox tv de Smack down ve Raw'ı sunan Bilgehan Demir Fox'tan istifa etti ve yerine 2 sunucu sunuyor artık bu programları. Fakat işin açıkçası ben sunumları hiç beğenmedim ( Sheamus'a Şehmuz demek annemi bile güldürdü örneğin ) ve artık programı sessiz izliyorum yani programın açılması ile sesi kapatıyorum.Bu yüzden bu konuyu açtım. Ben ya Bilgehan geri dönsün,ya başkası sunsun yada İngilizce den çevrilsin istiyorum.(bu 2 h. olmasın da)

Yorumlarınızı Bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eskiden Flash TV'de Güreş Keyfi diye bir program vardı.. Onu sunan 2 eleman çok iyiydi, keşke onları getirseler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Eskiden Flash TV'de Güreş Keyfi diye bir program vardı.. Onu sunan 2 eleman çok iyiydi, keşke onları getirseler..
    Aynen onlar işi dalgaya vuruyorlardı çok eğlenceliydi onlarla izlemek..

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    bu programın bir 10 sene evveli flash ta yayınlanıyordu zaten,o zaman annemin favorisi goldberg, rey misterio nun jr. zamanı, sting,diamond dallas page falan vardı.keşke onları yayınlasalar tekrar.

bu konuyla ilgili olarak ta; saçma saçma laflar edip sinir bozacaklarına bence bi ingilizce bilen çevirmen koysalar bence şundan daha iyi olurdu en azından.

bilgehan gelmez ya da bi değişiklik olmazsa sessiz izlicez artık.

Mesaj Yetkileri