Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

0 0%
  • Berabere

3 23.08%
  • Beşiktaş

10 76.92%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Ankaragücü - Beşiktaş [21.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Ankaragücü - Beşiktaş [21.Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ankaragücü büyüklere karşı farklı oynuyor.

Puan çıkarırlarsa şaşırmam.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir 5 atıyoruz arkasından tökezLiyoruz. Geçen hafta tökezLedik, bu hafta 5 geLirse şaşırmam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir 5 atıyoruz arkasından tökezLiyoruz. Geçen hafta tökezLedik, bu hafta 5 geLirse şaşırmam.
    Aynı şeyleri düşünüyorum,farklı kazanacağımız düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş,Ankaragücü'nü ilk maçta farklı yenmişti ancak bu maç öyle olmayacaktır.Beşiktaş'ın 1 ya da 2 farkla kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

2-2 beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankara deplasmanlarında zorlandıgımızı hatırlamıyorum. Kiev maçı öncesi moral olur farklı galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ben sene sonuna kadar Gaziantep belediye maçı hariç farklı maç kazanamayacağımızı düşünüyorum.Olmayacak bu takımdan inandım bu fikre.Canlı gözlemlemenin de etkisiyle.Maça büyük umutlarla gittim ama inanılmaz hayalkırıklığı oldu.Hatta maçtan önce biraz uyumayı bile denedim moralbozukluğu inanılmazdı.Sebebini bilmiyorum ama takım beni ne heyecanlandırdı,ne de motive etti.Eski yıllarda olduğu gibi Rodrigo Tellonun takım yıldızı olduğu kadrolar da bile müthiş heyecan duyduğum Beşiktaş bu heyecanı veremedi.Takımda bir sorun var ama nedeni belli değil.Ben hala Quaresmadan kaynaklandığını düşünüyorum.Onun tek başına oyunu bozuyor takımı.Bir an önce kurtulmalıyız bu adamdan ciddi ciddi böyle düşünüyorum.Karşı çıkıcı yorum mutlaka olacaktır normal olarak amanefret ediyorum artık bu adamdan.Tamam yetenekli bir oyuncuya yıllardır ihtiyaç vardı ama iyice kendi takımı zannetti.Karabük maçı öncesi sahada onu göremeyince gözlerim parladı resmen.Kötü oynadık belki onun yokluğu etkiliydi.Ama ikinci yarı sol kanatta harika oynayan Simao bu adam girince sağa geçti ve sol kanadın verimsizliği coşunca iyice pekişti bu nefret.Umarım kendini toparlar umarım beni yanıltır mahcup eder kapak eder ama bir beklentim yok artık kiıu yediden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen bence takımın kısmetsizliğini Quaresma'ya yıkmış durumdasın. O'nun bu takıma katkısından korkan bir rakip taraftarı gibi konuşuyorsun. Bunlar benim görüşlerim , ortamı germek niyetinde değilim tam tersi basitçe fikirlerimi söylüyorum. Plzen'e trivelayla attığı golde de , Fenerbahçe'ye karşı tek başına savaştığında da , Trabzon'a attığı jeneriklik golde de hepimizden çok belki sen sevinmişsindir. Ama şimdi takımın çeşitli sebeplerle kaybettiği puanların hesabını tek bir adamdan soruyorsun. O da sırf gayretinden dolayı bir şeyler yapma çabasında oluşu ve futbol karakteri gereği bunu biraz bireysel yapıyor olmasından dolayı. Şahsım adına çok yanlış düşünüyorsun bence. Ama senin fikrin tabiki saygı duyarım kardeşim.

Maça gelecek olursak , Ankaragücü'nün içinde bulunduğu durum pek iç açıcı değil. Keza bizim de lige bu saatten sonra nasıl motive olacağımız da belli değil. En azından Kiev maçına moral olsun diye galip geleceğimize inanıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Ben sene sonuna kadar Gaziantep belediye maçı hariç farklı maç kazanamayacağımızı düşünüyorum.Olmayacak bu takımdan inandım bu fikre.Canlı gözlemlemenin de etkisiyle.Maça büyük umutlarla gittim ama inanılmaz hayalkırıklığı oldu.Hatta maçtan önce biraz uyumayı bile denedim moralbozukluğu inanılmazdı.Sebebini bilmiyorum ama takım beni ne heyecanlandırdı,ne de motive etti.Eski yıllarda olduğu gibi Rodrigo Tellonun takım yıldızı olduğu kadrolar da bile müthiş heyecan duyduğum Beşiktaş bu heyecanı veremedi.Takımda bir sorun var ama nedeni belli değil.Ben hala Quaresmadan kaynaklandığını düşünüyorum.Onun tek başına oyunu bozuyor takımı.Bir an önce kurtulmalıyız bu adamdan ciddi ciddi böyle düşünüyorum.Karşı çıkıcı yorum mutlaka olacaktır normal olarak amanefret ediyorum artık bu adamdan.Tamam yetenekli bir oyuncuya yıllardır ihtiyaç vardı ama iyice kendi takımı zannetti.Karabük maçı öncesi sahada onu göremeyince gözlerim parladı resmen.Kötü oynadık belki onun yokluğu etkiliydi.Ama ikinci yarı sol kanatta harika oynayan Simao bu adam girince sağa geçti ve sol kanadın verimsizliği coşunca iyice pekişti bu nefret.Umarım kendini toparlar umarım beni yanıltır mahcup eder kapak eder ama bir beklentim yok artık kiıu yediden.
    fikrine saygılıyımda ben senin kesinlikle ama kesinlikle yanlış maça gittiğini düşünüyorum ben tam 12 senedir BJK maçlarını seyrederim daha toplamda kaçırdığım maç 5-10dur en fazla ankarada olmama rağmen senede 15 maçı canlı izlerim ki bu sene bu rakamı da geçecek ben takımın bu kadar oynamaya çalıştığını daha önce hiç görmemiştim oynuyor oynayamıyor yada oynatılamıyor onu tartışmıyorum sadece oynama çalışıyor skor ne olursa olsun takım ilerde lucescu zamanından denizli zamanından briegel zamanından çok daha iyi oynuyor takım lucescu zamanında 75te açardık maçı denizli zamanında 45te kapatırdık rızayı ertuğrulu filan hiç saymıyorum bile.ama bu sefer belki bi 10 dakika takım tutuk oynuyor ama karşı takımı çözdükten sonra gol yesede 10 tane pozisyon versede durmuyor bastırıyor bastırıyor.Q7 demişsin dediğin gibi bazen bencilleşip saçmalayabiliyor ama q7 sonuçta gittiği her takımda da buydu yönetimin veya schusterin bunu bilmediğini düşünmüyorum ayrıca q7 olmazsa simao yu almeidayı yada fernandesin gelme ihtimallerine bile inanmazdım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hiç sanmıyorum abi Haa olursada şaşırırmıyım hayır. Çünkü teknik direktörsüz çıkan takım 5de yese yeridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Dediğim gibi inşallah toparlar kendini.İnşallah yutturur bana bu lafları ama ben bu saatten sonra bir fayda beklemiyorum.Yıldız oyuncu takımın ihtiyaç duyduğu anda ortaya çıkar.Quaresma bu takımın yıldızısya bunu yapmalı artık.Farkı 3'e çıkarmamalı,takımını öne geçirmeli.2-0 gerideyken yaptığı asistle takımı ateşlemeli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla Quaresma isterse bütün toplarını boşa oynasın yine kızamıyorum adama, bayağı hırslı oynuyor çünkü. Bence Quaresma o kadar da bencil değil, Manisa maçında bir tek sınırı aşmıştı bir tek. Takımdaki en iyi adam eksilten oyuncu olduğu için Quaresma bizim için önemli bir oyuncu, Simao'nun tarzı biraz daha değişik olduğu için Quaresma'nın yaptığı türden katkıyı yapamıyor(ama genele bakarsak daha faydalı bir oyuncu).

Bu maçta inşallah 4-3-3'e dönüş yaparız, kadro olarak da

-------------Hakan--------------
    Ekrem--Sivok-Toraman-İsmail
    -------------Ernst----------------
    --------Necip---Guti-------------
    Simao------------------------Q7
    ----------Bobo(Almeida)------

böyle bir kadro bekliyorum, Almeida tek santrafor olarak zorlanacağından Bobo'nun oynaması daha iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma bu maç cezalı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Q7 cezalıyken, bir maçta Bobo-Almeida-Simao üçlüsünü görsek ileri üçlü de hiç fena olmaz. Zaten Q7 fazla dönmüyor, Bobo fazla sırıtmayacaktır, hemde Avrupa maçları öncesi bir deneme olur bizim için. Ama sanırım Hoca

Hakan
    Ekrem-Toraman-Sivok-İsmail
    Ernst-Guti
    Hilbert-Nobre-Simao
    Almeida

onbiriyle başlayacak...

GUTI SCHUSTER'E BAĞLI

12.Şubat.2011 11:53

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Guti'nin hafta sonu oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında oynayıp oynamayacağını Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in belirleyeceği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında aldığı darbe sonucunda sol ayak bileğinde ödem oluşan Guti Hernandez'in durumunu Beşiktaş Kulüp Doktoru Devrim Urgun'a sorduk.

Urgun HABER1903'e yaptığı açıklamada;

" Guti'nin son antrenmanda ağrıları oldu. Oynayıp oynamaması Teknik Direktörümüz Schuster'in elinde. Biz oynamaması yönündeyiz. " diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Tahminime göre Guti maça ilk onbirde başlamayacaktır. Schuster'in Kiev ve Fenerbahçe maçları öncesinde Guti'yi riske edeceğini düşünmüyorum, oyunun gidişatına göre daha sonra oyuna girebilir. Hakan, Ekrem, Sivok, Toraman, İsmail, Aurelio, Fernandes, Hilbert, Simao, Bobo, Almeida şeklinde bir kadro bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Guti Kiev'e saklandı

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Ankaragücü maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyan Guti Hernandez, kadroya alınmadı. Portekizli yıldız Quaresma da kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenman ile tamamladı.
    Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı Quaresma'nın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Cenk ve Nihat maç kadrosunu alınmadılar. Öte yandan son 2 haftadır sakatlığı nedeniyle düzenli olarak antrenmanlara çıkamayan Guti'nin de kadroya alınmadığı ve Ankara'ya götürülmeyeceği açıklandı. Ayrıca Erhan Güven de maç kadrosuna alınmadı.
    Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Ankara'ya hareket eden Beşiktaş'ın 18 kişilik Ankaragücü maçı kadrosu şöyle: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre, Bobo, Simao Sabrosa, Hugo Almeida.

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok ilginç gelişmeler var Ankaragücü cephesinde. Yöneticilerin hepsi farklı şeyler söylüyolar. Maçı başka bir hocanın izleyeceği konuşuluyor. Bu isimde Jürgen Röber. Cuma istifa edecek Ümit Özat dediler hala görevde adam. Bakalım nasıl kadro çıkaracak oda merak edilenler arasında.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Maci alirsak cok sasiririm, cok eksikler var ve A.Gucu cok motive cikacak gibi geliyor bana....

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İlk 11 Belli Oldu
    13.02.2011 18:01

Futbol Takımımız, saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Ankaragücü maçına şu 11 ile çıkacak:
    İlk 11: Hakan Arıkan, Manuel Fernandes, Tomas Sivok, Roberto Hilbert, Ekrem Dağ, Mert Nobre, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Simao Sabrosa, Hugo Almeida, Mehmet Aurelio.

Yedekler: Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Bobo, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Matteo Ferrari, Fabian Ernst.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Şu Ekrem sağda mecburen oynatılırken, solda İsmail olmadan başlamasak artık :S İki kanat birden hucumda topallıyor... Birde ilginçtir, ikinci yarı, ilk kez bu kadar alternatifsiz bir hucum hattımız var

Ah Nihat ah, bir türlü iyileşemedin ki, seni Nobre nin yerinde 1-2 maç izleyelim...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Serdar özkan arka tarafa iyi sarktı ve defansında hatasıyla durum 55. saniyede ankaragücünü öne geçirdi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü 1-0 önde..

bu hafta çoğu maçta goller erken geldi
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Çok tehlikeli, hatta sadece tek vuruşluk bir pozisyon kaçırdı ankaragücü
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Çok ilginç gelişmeler var Ankaragücü cephesinde. Yöneticilerin hepsi farklı şeyler söylüyolar. Maçı başka bir hocanın izleyeceği konuşuluyor. Bu isimde Jürgen Röber. Cuma istifa edecek Ümit Özat dediler hala görevde adam. Bakalım nasıl kadro çıkaracak oda merak edilenler arasında.

Bu Gökçekler Çok Hatır ve Gönüle Düşkün. Jürgen'e Vefa Borçlarını Böyle Ödeyecekler Heralde. Kesin Doğrudur Ankaragücünün Yakında İsmide Değişirse Hiç Şaşırmam Vallahi.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Ilk yari 1-0 bitti son 15-20 dkda tempo biraz düstü. Besiktas Gutinin yoklugunda pozisyon üretmekte oldukca zorlaniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tabatadan zerre haz etmem ama keşke ferrari gönderilip te tabata kalsaydı yada bi oyun kurucu alsalardı yok oyun kurucu guti yokken herkes uğraşıyor ama kimse yapamıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabata zaten oyun kuruculuk yapamadığı için gönderildi, ya pas hatası yapıyor ya da geri pas. Asıl sorun şu an sistemde, 4-2-4 ile yapamıyoruz, öyle bir taktikle oynayabilmemiz için eski Nihat'ın olması gerekiyor, Nobre'nin değil. Bari Ernst oynasa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Neden ibrahimde ısrar ediyor schuster anlamadım.. Sanki ibo genç, ismail yaşlı

Mac 1-0 bitti tebrikler Ankaragücü.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri