Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 452 sonuç

Konu: Madrid'in Diğer Takımı [11.2.1] [Sezon No:03]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Madrid'in Diğer Takımı [11.2.1] [Sezon No:03]

Zaman zaman yerel ve kıtasal kupalarda başarı kazanmasına rağmen C. Atlético Madrid S.A.D. bugüne kadar şehrin diğer takımı Real Madrid'in gölgesinde kaldı. Ancak bunu değiştirmeye geldik!

C. Atlético Madrid S.A.D.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
    7

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Başarılar Dilerim ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Başarılar Dilerim.
    Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Başarılar Dilerim ..
    Teşekkür ederim ikinize de arkadaşlar.

Kariyere yavaş yavaş başlıyorum artık.

Transfere öncelikle kadroda düşünmediğim yaşlı oyuncuları satarak başladım. Bu bağlamda Ujfalusi ve Juanito takımdan gönderildi.

Sonrasında kadro analizi yaptık ve gereken mevkilere takviye yaparak bol alternatifli bir kadro kurduk.

Yeni transferlerimi tanıtayım sizlere.

Ortasahanın ortasında Brezilya'lı Paulo Assunçao'nun yeri garanti. Ancak Tiago ve Raul Garcia bizi 3 kulvarda başarıya götürebilecek kapasitede oyuncular değil. Genç Ignacio Camacho, Merida ve Mario Suarez de pek güven vermiyordu. Bu yüzden ortasahaya oyunun iki yönünü de oynayabilen hem de vatandaşı Assunçao ile uyum sağlayabilecek Fernandinho'yu Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk'ten transfer etmeyi uygun gördüm.

Kanatlarda Simao ve Reyes'in yerleri garanti ancak bu iki oyuncunun yedeği bulunmuyordu takımda. Brezilya'yı Filipe'yi zaman zaman sol açık düşünebilirim ancak yine de bu mevkiye transfer yapmam şarttı. Bu yüzden bu mevkiye hem sol bek hem de sol açık oynayabilen Fabio Coentrao'yu ve de çok güvendiğim Arda Turan'ı transfer ettim. Arda'ya sağ açık oynamayı öğreteceğim vereceğim antremanlarla.

Forlan ve Agüero gibi süper iki forvet oyuncusuna sahip olmama rağmen yedek olarak elimde bir tek genç yetenek Diego Costa vardı. Bu yüzden bir forvet daha almayı uygun gördüm. Bu mevkide iki dünya çapında oyuncum olduğu için çok para harcamak istemedim ve kadromdaki Portekiz'li oyuncularında çokluğunu göz önüne alarak Hugo Almeida'yı kiralık olarak kadroma kattım. Sezon sonu bitecek olan Almeida'yı bu sezon iyi performans sergilemesi halinde kadromuza katacağız.

Ortalama düzeyde olan sağ bek oyuncumuz Juan Valera'ya güvenerek üç kulvarda başarılı olmanın zor olacağını düşündüğümden bir de Arda yalnız kalmasın diye Gökhan Gönül'ü transfer ettik.

Juanito ve Ujfalusi'nin ayrılmasından sonra stoper mevkinde sadece Godin, Alvaro Dominguez ve Perea kalmıştı. Bu yüzden bu mevkide rotasyon yapabilmek amacıyla alt yapıdan Pichu Atienza'yı A Takıma çıkardık. Ayrıca Arjantin'li stoper Forlin'i de kadromuza katarak transferi kapattık.

Transferi kapattığımı düşünürken bir anda genç bir oyuncumun takımında ayrılmasıyla şoke oldum. Javier isimli genç kaçar gibi Barcelona'ya kasamıza 1M £ bırakarak gitti ancak Barcelona aldığına göre sağlam potansiyeli var heralde keretanın. Kaçan balık büyük olabilir

Yeni transferlerimiz de takıma katılınca hazırlık kampına başladık ve gol yemeden çok güzel sonuçlar alarak yeni sezona hazır duruma geldik.

7

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Öncelikle Kariyerinde başarılar Barış. Gerçekten güzel ve gerekli transferler yapmışsın. Hazırlık kampıda müthiş geçmiş. Real ve Barça hakimiyetini yıkarsın inş.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Öncelikle Kariyerinde başarılar Barış. Gerçekten güzel ve gerekli transferler yapmışsın. Hazırlık kampıda müthiş geçmiş. Real ve Barça hakimiyetini yıkarsın inş.
    Umarım Zaten hedefimiz Madrid'in diğer takımı olmaktan kurtulup Real Madrid'e diğer demek

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Başarılar dilerim
    Sagolasın kardeşim
    7

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

başarılar dilerim

Başarılar. Atletico zaten sevdiğim bir kulüp, umarım La Liga'da ki Barcelona ve Real Madrid'in ezici üstünlüğüne son verirsin, zor iş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Başarılar. Atletico zaten sevdiğim bir kulüp, umarım La Liga'da ki Barcelona ve Real Madrid'in ezici üstünlüğüne son verirsin, zor iş.
    Teşekkür ederim size de arkadaşlar. Hedef zor ama bunu bir iki senede gerçekleştirmeyi beklemek sabırsızlık olur bence. 5 sene sonrasında bakarız oluyor mu olmuyor mu diye hep beraber
    7

Atletico taraftarı olarak başarılar .. İlk sezonda güzeş şeyler başaracağına inanıyorum

Bu arada mc bölgesinde baya bi şişkinlik var 1 tanesini gönderip kaynak yaratabilirsin...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar Dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    Atletico taraftarı olarak başarılar .. İlk sezonda güzeş şeyler başaracağına inanıyorum

Bu arada mc bölgesinde baya bi şişkinlik var 1 tanesini gönderip kaynak yaratabilirsin...
    Evet onun farkındayım ancak transferi kapattım. Bu yüzden gen oyuncularımı satmak yerine Atletico B'ye yolladım. İspanya'nın tüm ligleri açık oyunumda o yüzden Atletico B'yi üst liglere çıkarmaya da çalışacağım bazı gençlerimi B takıma yollayarak. Hem o takım zayıf kalmamış olacak hem de bu gençler pişecek biraz. Herkes yararını görecek yani

Quote Originally Posted by vego View Post
    Başarılar Dilerim
    Sagolasın
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Akşam 20.00 gibi sezon açılışını yapıyoruz İnter'e karşı Süper Kupa finalinde
    7

Galatasaray kariyerin gibi harika olur umarım. Başarılar Barış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Galatasaray kariyerin gibi harika olur umarım. Başarılar Barış.
    Çok sağol kardeşim Bakalım FM2011'deki ilk kariyerim oldu bu. Umarım güzel olur. 11.3 yaması çıkınca bi Galatasaray kariyeri yapmayı planlıyorum zaten Hagi'nin elinden kurtarıcam takımı
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle böyle Süper Kupa Atletico Madrid'in!

Maç Kadroları

İnter'in 4 topu direkten dönse de, sayısız gol pozisyonu kaçırsalar da kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Maçın son anlarına kadar varlık gösteremezken 85. dakikada Agüero'nun usta işi vuruşu ile öne geçtik. İnter ya hep ya hiç diyerek saldırmaya başlayınca Gökhan Gönül yeni takımıyla çıktığı ilk maçında jeneriklik bir gol attı. Uzatma dakikalarında bir gol yesek de maçı kazanmasını bildik.

Gökhan Gönül'ün kupayı getiren jeneriklik golü:
    http://www.youtube.com/watch?v=-DD5aIwvmKA
    7

golü izledim golden daha çok hoşuma giden almeidanın verdiği o süper pastı gerçekten güzel bir kariyer olacak gibi gerçek transferler yapmışsın ilk transfeleri abartıpta gidip hemen neymarı vs almamışsın

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi İnter'in 4 woodwork'u var , çok ofansif geldi taktik bana .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BMajor View Post
    golü izledim golden daha çok hoşuma giden almeidanın verdiği o süper pastı gerçekten güzel bir kariyer olacak gibi gerçek transferler yapmışsın ilk transfeleri abartıpta gidip hemen neymarı vs almamışsın
    Almeida'nın o pası düşünmesi güzeldi gerçekten

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Abi İnter'in 4 woodwork'u var , çok ofansif geldi taktik bana .
    Toparlarız kardeşim ya ilk maçtan olur böyle

Kariyere yarın akşam üstü devam edeceğim arkadaşlar bugun yorgunum biraz erkenden yatacağım.
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet lige başlıyoruz artık.. İnternet bağlantım biraz problem çıkardı ancak sonunda bağlanabildik. Umarım daha sorun çıkarmaz da bugün ilerleriz baya.
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lige güzel başladık. Maçı başında gelen karşılıklı gollerden sonra sayısız gol pozisyonu harcadık. Üstüne de 3 tane şutumuz direkten döndü ancak 76. dakikada Diego Forlan'ın ayağından bulduğumuz golle ligin ilk maçından 3 puan çıkarmayı başardık.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi'ndeki grubumuz belli oldu. Rahat bir şekilde lider olacağımızı düşünüyorum.

Ligdeki ikinci maçta gerçekten kötü oynadık. Buna rağmen Agüero'nun attığı golle öne geçtik. Acaba bu kadar kötü oynarken kazanabilir miyiz diye düşünmeye başlamışken Toquero'nun attığı golle skora denge geldi ve maç bu skorla bitti. Tahmin ediyorum ki sezon başı olduğu için böyle kötü oynadık ve ileride toparlarız ama yine de ligin başında kaybettiğimiz puanlar üzdü beni.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi'ne güzel bir başlangıç yaptık. Ofansif anlamda çok iyi oynadık. Bol gol pozisyonuna girip 3 tane gol attık ancak 4. resmi maçımızda da kalemizde gol gördük. Savunmayı toparlamak lazım.

7

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Toquero reyizim golünü yazmış.Nedense çok seviyorum o adamı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Toquero reyizim golünü yazmış.Nedense çok seviyorum o adamı .
    Ben pek sevemedim, Llorente dururken o attı
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hak etmedik ama Barçalandık!

İki takımında 5 ccc'si olmasına rağmen Villa ve Messi bizim Forlan ve Agüero'ya göre kale karşısında daha soğukkanlı davrandı. Pique'nin kırmızı kartından sonra skoru 3-3 yapmaya çalışırken dengesiz yakalandık savunmada. Sonuç olarak 4-2 yenildik ama yine de oynanan futbolu beğendim.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelona yenilgisinin ardından zorlu Valencia deplasmanına çıktık. Barcelona karşısındaki iyi oyunu sürdüren takımım hakettiği bir galibiyet aldı.

Brezilya'lı olmasına rağmen Portekiz milli takımı için oynamaya başlayan orta saha oyuncu Assunçao'nun süper bir performans sergileyip hat-trick yaptığı maçta 4 golle 3 puana ulaştık ve son iki maçımızı kazanarak çıkışa geçtik.

Böylelikle bu sezon ilk kez bir resmi karşılaşmayı gol yemeden kapattık

7

Başlangıç iyi olmuş. Bir Barça galibiyeti de olsa süper olurdu.
    Ayrıca ofansif olarak çok iyi oynuyor galiba takım.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Güzel sonuçlar. Gerçekten hep Atletico Madrid Real Madrid'in gölgesinde kaldı.

Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri