1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Uğur Yıldırım Milli Takım yolunda!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Uğur Yıldırım Milli Takım yolunda!

Uğur Yıldırım Milli Takım yolunda!

Uğur Yıldırım, FIFA’dan aldığı haber sonrasında sevinçten uçuyor. Türk A milli takım forması aşkıyla yanıp tutuştuğunu söyleyen Uğur Yıldırım FIFA’nın hakkında aldığı karar sonrasında, Türk A milli takım yolunun açıldığını söyledi.
    "Artık Fatih hocamdan görev ve davet bekliyorum" diyerek, FIFA’nın aldığı kararı değerlendiren Yıldırım "Artık geçmişe değil, ileriye bakmak istiyorum. Geçmişte bazı yanlışlıklar olmuştur. Bende hatalar yaptım, ama tüm yaşanan olayları tartışmanın bir anlam taşıyacağını düşünmüyorum. Yeni sayfa açıp, Fatih hocamdan gelecek daveti bekliyorum"
    "TERCİHİM AY YILDIZLI FORMAYI GİYMEK"
    "Bir zamanlar Türk A Milli takımı ile Hollanda A Milli takımı arasında tercih yapmam gerekiyordu. O zamanlar yaptığım tercihimi o günün şartlarına göre yaptım. Hem çok pişmanım, hem de değilim. Fakat bu saatten sonra Hollanda milli takımından bir davet gelse bile, tercihimin Türk A Milli takımı olacağını kolaylıkla ve içtenlikle söyleyebilirim. Her Türk genci gibi Ay Yıldızlı formayı giymeyi çok istiyorum"
    "HEP ACI ÇEKTİM"
    "Hollanda milli takımını tercih ettiğim günden beri, ben, ailem ve akrabalarım hep üzüntü çektik. Ama şükürler olsun ki FIFA’ya yaptığımız başvuru sonrasında, Türk A Milli takım formasını giymemde bir engelin olmadığını söylediler. Gelen kararı, Türk futbol federasyonuna bildirdim. Fatih hocamın da bu gelişmelerden haberi olduğunu düşünüyorum. Şimdi çok çalışıp A Milli takım formasını giyeceğim günün hesaplarını yapmaya başladım" dedi.
    Hollanda’nın Heerenveen kulübünde forma giyen Uğur Yıldırım, Türk A milli takımı ile Hollanda A Milli takımları arasında yaptığı tercihinde, Hollanda A Milli takımını seçmişti. 9 Şubat 2005 tarihinde İngiltere – Hollanda dostluk maçının son 15 dakikasında Hollanda Mili takım formasını giyen Uğur Yıldırım, 30 Aralık 2004 tarihinde İspanya da düzenlenen Master Freekick Turnovası’nda Zinedine Zidane, Totti, Mihajloviç gibi ünlü futbolcuları geride bırakarak , frikik atmada dünyanın en iyisi olmuştu.
    Dostluk maçında Hollanda Milli takım formasını giydiği için, Türk milli takım forma şansını giyme fırsatını kaçırdığı söylentileri üzerine harekete geçen Yıldırım, FIFA ya baş vurarak, konuya açıklık getirilmesini istemişti.

Kaynak : DHA

İnŞallah Fatİh Terİm ÇaĞirir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

anlamadım ben bu fifayı ya Belçika Milli takım forması giymemiş olan öndere izin vermiyolar. sonrada Hollandanın formasını giymiş adama izin veriyolar çok saçma bi yönetim işte.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

eğer izin verdiler ise terimin çağırmama gibi bir düşüncesi olmaz kesinlikle çağırır

Nesil
    2006

Daha Önder Turacı'yı bile Türk Milli Takımı'na kabul etmeyen zihniyetin Uğur Yıldırım'a izin vermesi biraz garip.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım FIFA izin verir.Uğur Yıldırım'ı Milli Takım'da görmeyi çok isterim.İhtiyacımız olan bir oyuncu.Ay yıldızlı formayı giyerse çok yararlı olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Anladı Hollanda Milli Takımında oynayamayacagını şimdi de bizde oynamak için böyle diyor. Ben hiç sevmiyorum bu adamı, futboluna bir şey diyemem ama zamanında resmen SATMIŞTI!

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

satmamıştı bizimkiler almamıştı o da hollandayı seçmişti

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

abi bak kendi ağzıyla sölemiş:

Bir zamanlar Türk A Milli takımı ile Hollanda A Milli takımı arasında tercih yapmam gerekiyordu. O zamanlar yaptığım tercihimi o günün şartlarına göre yaptım. Hem çok pişmanım, hem de değilim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ben terimin bir açıklamasını duymuştum. evlerine gittik annesiyle falan oturduk diye. ama o sonunda ne yaptı bana ilk 11 garantisi verin öyle geliyim dedi yani Milli forma için pazarlık yaptı. orada oynayamayacağını anladığında da geri dönmek istiyor. ben böyle bir oyuncuyu Milli Takımda görmek istemiyorum. işallah Fatih Hoca da yaptıklarını hatırlar ve onu Milli Takıma çağırmaz.Milliyetçilekten bahsedip Aurelio nun Milli Takımda oynamamasını isteyen arkadaşlara soruyorum siz ne düşünüyorsunuz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Valla ne yalan söyleyeyim bu adamı görecegime Aurelio'yu görmek daha iyi milli takım forması altında. En azından Aurelio karakterli birisidir. Hem Uğurun mevkisinde Nihat, Necati, Gökdeniz bir sürü oyuncumuz mevcut. Bizim ona ihtiyacımız yok, ama şimdi onun bize ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

önder de belcika milli takımıyla hazırlık karsılasmasına cıktı ugurda aynı sekilde
    kesin ve kesin ugur da önder de milli takımda oynuyacaklar

arkadaşlar ben sekopej in anlattığı gibi bişi yaptığına inanmıyorum.yargısız infaz yapmayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

valla bunu ben uydurmuyorum. Türk Milli takımında ilk 11 garantisi alamadığı için Hollandayı seçtiğini o dönemde hepimiz duyduk ve kendisinden de bu konu hakkında hayır böyle değil diye bi açıklama gelmedi. isteyenler inanmayabilir ama ben başta da belirttiğim gibi onun Milli takımda oynamasını istemiyorum. ama karar Fatik Hocanındır ve onun da yanlış karar vereceğini düşünmüyorum....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

ya adam demiş zaten Türk milli takımı ile hollanda milli takımı arasında seçim yapmak zorundaydım, o günün şartlarına göre hollandayı seçtim. eğer adam olsaydı şartlara falan bakmaz direk gelirdi milli takıma. bak nuri'ye çocuk ben Türküm dedi ve geldi. Şimdi anladı giremeyecegini Hollanda milli takımına, milli takımımızın da potansiyelini gördü böyle diyo.

o zaman ersın yanalla kişisel sorunları vardı ondan dolayı alınmamıştı...

sanrm imkansz onder bile oynayamadı ya o formayı giymis artk ama zate ileri ucta cok adam war

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Önder'e izin çıktı. Habere göre, UEFA bi sakınca görmemiş oynamasında. Şimdi de Hollanda ve Türkiye milli takımlarının anlaşması gerekiyor galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Quote Originally Posted by sekopej
    valla bunu ben uydurmuyorum. Türk Milli takımında ilk 11 garantisi alamadığı için Hollandayı seçtiğini o dönemde hepimiz duyduk ve kendisinden de bu konu hakkında hayır böyle değil diye bi açıklama gelmedi. isteyenler inanmayabilir ama ben başta da belirttiğim gibi onun Milli takımda oynamasını istemiyorum. ama karar Fatik Hocanındır ve onun da yanlış karar vereceğini düşünmüyorum....
    Allah aşkına Türk milli takımında ilk onbir garanti degil diye bir insan baska bir ülkeyi secer mi hele Hollanda yı Türk milli takımında ilk on birde yeri olmayan adam Hollanda milli takımında ilk on bir mi oynayacak yargısız infaz yapmayın Uğur Yıldırım Ersun Yanaldan dolayı Türk milli takımın gelmedi .Bence Fatih Terim bu Hazırlık sürecinde herkese tanıdıgı sansı Ugur a da tanımalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Nasıl Ersun Yanal'dan dolayı gelmedi? Ersun Yanal Türkiye Cumhuriyeti'nden büyük bi şey mi ki Ersun Yanal var diye gelmiyo? Bir şahıs için koskoca Türkiye bırakılır mı? Bunlar hikaye abi. Herşey ortada.

Nasıl Ersun Yanal'dan dolayı gelmedi? Ersun Yanal Türkiye Cumhuriyeti'nden büyük bi şey mi ki Ersun Yanal var diye gelmiyo? Bir şahıs için koskoca Türkiye bırakılır mı? Bunlar hikaye abi. Herşey ortada.
    yaa kardeşim teknik direktör istemezse olacağı buydu.dünyadanda buna benzer bi sürü örnek var...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

ilk 11 garantısı ıstedı yanaldan o da olmaz dedı ve hollandayı sectı sımdı de gelmıs bızde oynamak ıstıo...almasınlar bu adamı takıma falan zaten ıhtıyacta yok!!nıhat-hamıt-hasan var sagdaa

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Teknik direktör istemiş işte. Adam 11'de oynayamayacagım diye gelmemiş. Kendisi de demiş açık açık ikisinden birini seçmek zorundaydım diye. Ayrıca dünyadakiler bizi ilgilendirmez, biz Türk'üz. Biz farklıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ersun yanal hakan şükürle de sorun yaşamıştı. hakan çıkıp da ben milli takımı bıraktım bi daha oynamayacağım mı dedi? hayır görev verilirse hazırım dedi ve son maçlarda da oynadı. yani bir oyuncu td ye kızıp başka bir ülkenin milli takımını seçiyorsa ki uğur bunu yaptı ayrıca o dönemde uğura hollanda milli takımında oynama sözü verilmişti bunu kendisi de belirtmiş hem pişmanım hem değilim hollandayı seçtim diye. bu benim görüşümdür ve onun bu milli formayı giymesini istemiyorum....
    "YÜCE ATATÜRK"

uğur bir türke yakışacak şekilde davranmamıştır.bi yarışmada ünlü futbolcularla yarışıp bi derce alınca kendini biraz havaya sokup kendini büyük görmeye çalışmıştır bu yüzden alınmamalıdır.geldiğin yeri unutmayacaksın kardeşşşşşşşş

Mesaj Yetkileri