İnş Buca Kazanır Galatasaray İyice Dipleri Görür Küme düşmekten son anda Kurtlulur, Yönetim İstifa Eder Ve Revizyona Gider Takım Başka Çaresi yok
Galatasaray maçlarının sonucunu kestirmek zor böyle rakiplere karşı ama gönlümüz Buca'dan yana tabikide
Arena'da kolay kolay maç kaybetceğimizi düşünmüyorum.Alırız ancak yine pek bir şey değiştirmez.Ben yenilmemizi istiyorum.O kadar bıktırdılar kendilerinden.Kupadanda elenelim.Köklü bir revizyon olsun.Polat gitmesede en azından Sezgin ve kurmayları gider.
sahamızda yenelim bir zahmet.Bucaspor'un da sağı solu belli olmaz sonucunu kestirmek güç bu maçın.
Yine tribünde olacağım, Arena'da kazanırız.
''Mekan oynatır'' ve maçı alırız.Evdeki maçları bari kazansınlar bir zahmet.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hangi tribündesiniz beyler ufak bi buluşma yapabiliriz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kaan'ı kullanıyorum AygünMaça gitmek istediğimde birileriyle konuşup davetiye istiyorum onlar da kırmıyorlar sağolsun, babam almıyor kombine malum YGS-LYS derdi var yakın zamanda
Ben Doğu vip'deyim ama geçen maç kapıda ismimiz yazmasına ve kimliğimizin yanımızda olmasına rağmen o metro çıkışındaki girişten almamakta direttiler beni arkadaşla, görevliyi tatlı dille ikna ettik bu maç neler olacak merak ediyorum. Derbilerde sıkıntı yaratacak gibi![]()
Güney'de 219 nolu bloktan benim bilet![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray'ın 2.yarıda TT Arenada maç kaybetmeyeceğini düşündüğüm için rahat kazanır diyorum. Skor Tahminim 3-0...
Sevindirici haber: Balta oynayamıyor..
Terim'in motivasyon faktörü de olabilirVolkan Yaman gittiğinden beri Balta'yı zorlayan 1 allahın kulu alınmadı takıma. Sigara da can yoldaşı zaten abimizin
![]()
Vayt paşaya bak VIP miş![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Diline dustuk Cihan![]()
Arena da rahat bir galibiyet alırız... Ama haftaya dış sahada yine ecel terleri dökerek puan kaybederiz nasıl olsa....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
En son yapılan antremanın fotolarına baktım..As kadrolular beyaz yelek giymiş..Görebildiklerim.
Baros,Culio,Neill,Serkan,Sabri,Stancu,Kazım
İçeride kazanıp dışarıda kaybeden klasik bir orta sıra takımına dönüştük bu sene, özellikle ikinci yarıda. 4-5 gol atıp da kazansak ne güzel olur, gol yemeden tabii![]()
Yekta malesef yine yedek gibi..Sabri-Neill göbeği olacak galiba yelekte giymişler..Pfff.
Sarpı onbirde oynatırsa Hagi'nin kredisi taraftar gözünde iyice bter..Zaman zaman demesinden zaten bıktık.
Yahu Hagi de tutturdu bi 4-3-3 illa oynayacaksa,
---------------Cana----------------
-----Yekta----------Culio--------
Kazım----------------------Stancu
--------------Baros-----------------
orta saha/hücum hattı sürsün de gözümüz futbol görsün yahu.
Servet sakat mı?
Galatasaray
Robinson Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin , Lorik Cana, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Emmanuel Culio, Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu
Yedekler
Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş
Sadece serkan yerine yekta olmalıydı..Anlaşılan sabri ve neill yine ortasahada..