Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 49. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş - Fenerbahçe [22. Hafta]
-
Büyük takımlar için motivasyon çok önemli. Fenerbahçe de şu an gayet motive görünüyor. Ayrıca bizim için hedef sayılabilecek 2 maç arasında bu maçı oynayacak olmamız Fenerbahçe için büyük şans, bana kalırsa. Eğer kazanırlarsa şampiyonluk adına hem motivasyon olarak hem de derbiler açısından oldukça avantajlı olurlar...
Last edited by Rehavi : 16.Şubat.2011 at 14:54
Reason: İmla
-
Beşiktaşın kazanmasını istiyorum bu bizim için gerekli çünkü böyle bir fenerbahçe ancak zor maçlarda puan kaybeder ve bu maçta onlardan birisi.Bir yandanda Beşiktaşın UEFA maçları bu maçın ibresini Fenerbahçe yönüne çeviriyor umarım en kötü berabere biten bir maç olur.
-
Fenerbahçe bu maçta zorlanacaktır ancak yine de 3 puanı hanesine yazdıracaktır diye düşünüyorum.Skor tahminim 2-1 Fenerbahçe yener.
-
Ben çok rahatım. Çıkarız ve çatır çatır topumuzu oynarız. Stres yapacak bir durum yok. Kazanırız, kaybederiz. Her ihtimale açık bir maç... Daha doğrusu her futbol maçı gibi üç ihtimalli... Ama normalde zor maçlar öncesi bende bir evham olur. Nedense çok rahatım. Umarım hayra alamettir.
-
Takım çok iyi gidiyor 5 te 5 yaptık umarım performansımız devam eder ve yorgun olacak beşiktaşı yeneriz.
-
Her ne olursa olsun kim kazanırsa kazansın ve maçtan sonra sadece 'maçı' konuşalım..
Güzel bir Kiev galibiyetinin moraliyle Fenerbahçe'yi de saha ve taraftar avantajımızla yeneriz umarım..
-
Takım havaya girdi.Çıkıp topumuzu oynarız,kaybetsek de önemli değil telafisi var.
-
Beşiktaşın kazanması Trabzonsporlular gibi bizide sevindiricek. O yüzden Beşiktaş kazansın istiyorum. Tahminimde 1-0 Beşiktaş galibiyeti.
-
Beşiktaşın artık kazanacağını düşünüyorum.En azından inönüde kaybetmez
-
İlk maça da bağlı ama maça umarım,
Hakan
Erhan-Ferrari-Sivok-Ekrem
Aurelio
Necip-Fernandes
Simao-Nobre-Bobo
onbiriyle çıkarız. Olası bir sakatlık durumunda zaten mevcut sakatlıklar ve sorunlarla daralan rotasyonumuz daha da sıkıntıya girmesin.
-
3-0, 3-1 gibi bir sonuç geçiyor içimden ama galip gelenin kim olacağını tahmin edemiyorum. Bir açıdan Fenerbahçe formda olduğu ve Beşiktaş'ın Perşembe günü Kiev ile oynayacak olmasından dolayı avantajlı, bir yandan da İnönü'nün Quaresma, Guti gibi oyuncularımıza fazladan motivasyon sağlaması ile Beşiktaş. Zor maç.
-
Her derbi maçı öncesinde olduğu gibi yine emin konuşmayacağım. Gönül isterki kazanalım. En azından o mücadeleyi gösterseler bile ben razıyım. Aykut Kocamanında ne yapacağını önceden kestirmek çok güç. Maçtan önce diyemiyorum yani kazanmak için sahaya çıkıp sadece saldıracak yada bir puanda iyidir deyip oyunu kendi yarı alanında kabullenecek. Beşiktaş hücum olarak çok üst düzey topçulara sahip orta alanıda kuvvetli ama Fenerbahçede ikinci yarı ile birlikte hem hücumda etkili hem savunmada güven veriyor takım. Umarım İnönüden 3 puanla ayrılan takım biz oluruz.
-
İçimden Kazanmak Hissi Geçsede Çok Zor Maç, Fenerbahçe Moralli ve Formda Geliyor. Biz Sahamızda Baskıyı Çok Fazla Hissediyoruz. Bu Şartlar Kazanma İhtimalimizi Güç Kılıyor.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
-
Çok ama çok rahatım maç öncesinde. Yenilirsek 3 puan dışında bişey kaybetmeyiz. son 5 maçta 15 puan toplatarak bu krediyi kazandık açıkçası. çıkalım çatır çatır topumuzu oynayalım mücadelemizi koyalım ortaya bunu yaparsak rahat bir galibiyetle bile çıkabiliriz.
Tek endişem bu maçın kaybedilmesiyle takım ve camia içindeki olumlu havanın kaybedilmesi. Bunu kaybetmek sezonu kaybetmek demek. Umarım olası bir mağlubiyette bu yaşanmaz.
Olur da kazanırsak ki ben galibiyete daha yakın olduğumuzu düşünüyorum. Bu sezon %80 şampiyonuz. Ahanda yazdım buraya (:
-
Bu maçtan puan alalım yeter, başka bir şey istemiyorum. Beşiktaş çok sorunlu bir şekilde çıkıyor ve bu da onların en büyüj avantajı. Kiev'e yenilseler bile, bizi yendikleri taktirde kısa süreliğine her şeyi unutturacaklar bu da yönetimi rahatlatacak. Beşiktaş beim favorim.
-
Beşiktaş'tan galibiyet bekliyorum.
-
Maç berabere bitsin, ne şiş yansın ne kebap
-
Beraberlik iyi sonuçtur.. Acak Kayseri maçının ilk 30 dakkası gibi oynarsak galip gelebiliriz..
-
Fenerbahcenin kazanacagini dusunuyorum. 2 ci yariya bomba gibi girdiler bu mactada durmicaklar.
-
Schuster eğer taktiğini değiştirmezse ve arkayı o kadar açarsa Niang, Dia o arkayı doldurur. Araya atılan toplara çok iyi hareketlenen oyuncular 2side. Fenerbahçe'nin son 5 maçta yediği 1 gol var ayrıca ortada. Performansı çok iyi şu anda savunmanın. Favori gösterilenler kaybeder derbide genellikle ama ben tersinin olacağını düşünüyorum..
-
Maça gitmeyi düşünüyordum, eksik kalsın !
Vip Üst B-E - 500.00 TL
Vip Üst A-F - 450.00 TL
Vip Alt C-D - 400.00 TL
Vip Alt B-E - 320.00 TL
Vip Alt A-F - 250.00 TL
Numaralı Orta - 250.00 TL
Numaralı Kenar - 225.00 TL
Kapalı Üst - 200.00 TL
Kapalı Alt - 175.00 TL
Yeni Açık - 90.00 TL
Eski Açık - 90.00 TL
-
Lige zaten havlu attık, sadece ilk 4 için önemi olan bir maç bana göre. Kazanırsak bu galibiyet bizi sezon sonuna kadar götürür, belki de çıkış galibiyetimiz olur. Fener'in kaybetmesi ise onları sadece zirveden uzaklaştırır bir süreliğine o kadar. Ben, Beşiktaş'ım alacak diyorum.
-
Hakem Cüneyt Çakır'mış...
-
Sadece oynanan futbol konuşulur umarım demiştim , inşallah Sayın Çakır beni yanıltmaz.
-
Atanılabilecek en iyi hakem atanmış. Güzel haber.
-
Avrupa tarzı bi maç yönetmesini umuyorum ben de.. Bu arada totem yapıp izlemiyorum maçları.. İzlemediğim hemen hemen tüm deplasman derbilerinde yenilmedik, çoğunda galip geldik..
-
Yarın bilet alabilirsem gidicem maça.
Niang'ı tutabilirsek yenecegimizi düşünüyorum.
-
Ben ise Beşiktaşlı arkadaşlara bir kıyak yapalım ve onları Schuster'den kurtaralım diye düşünüyorum. Bu iyiliğimizi unutmasınlar, onları Schuster'den kurtaracağız. Ama gücümüz Demirören'den kurtarmaya yetmez. 
(Aman haaa, polemik konusu yapmayın. Şaka muhabbet olsun diye yazıyorum. Her derbi öncesi arkadaşlar arasında böyle takılırdık birbirimize. Ciddiye alıp köpürecek olan varsa, moderatör arkadaşlar silsin. Zaten alınganlıklar yüzünden kaç zaman oluyor, derbi şakaları yapamadığımız...)
-
2. yarı başlarken fikstürde bu maça bakmıştım. Beşiktaşlı bir arkdaşıma bu maçı kaybedersek Aykut Hoca gönderilir veya istifa eder demiştim. O da "Aykut bizim maça kadar bile dayanamaz" demişti
Ne kadar yanıldığımızı gördük. Futbol değişik bi oyun işte , pazar günü biz kaybedersek çok şey değişmez. Ama kazanırsak Schuster bi daha İnönü'ye çıkamaz sanırım. Tabi Kiev maçının skoru da çok önemli.
Mesaj Yetkileri