arkadaşlar maçlardan sonra hatalı kararlardan dolayı hakeme küfredip ya da kızıp ceza almak istiyorum bu mümkün mü ? mümkünse nerden yapılıyor acep.. ayrıca oyuncularıma prim dağıtmak istiyorum bazı önemli maçlardan sonra bu da mümkünmüdür acep![]()
arkadaşlar maçlardan sonra hatalı kararlardan dolayı hakeme küfredip ya da kızıp ceza almak istiyorum bu mümkün mü ? mümkünse nerden yapılıyor acep.. ayrıca oyuncularıma prim dağıtmak istiyorum bazı önemli maçlardan sonra bu da mümkünmüdür acep![]()
Mümkün değil ama bazı maçlardan sonra hakemin bir kararı hakkında sana soru soruyolar orada çok sert bir cevap verirsen uyarı alırsın 1-2 defa daha aynısı olunca ceza verirler![]()
Küfür ile karşılaşmadım ama öyle maçlar oluyor ki ' Hakem de insan, hata yapar ' anlayışı yalandan ibaret kalıyor. Ben de merak edip araştırdım ama sadece basın toplantısında medyanın sorduğu sorulara, hakem ve yönetimiyle ilgili sert yanıt verme seçeneği var. O da touchline ban denilen cezaya sebep oluyor.
Yani gerçekteki gibi, hakemler dokunulmaz...
aslında optional kısmına küfür yazıp ki ingilizce yazman lazım, sonra hakemleri eleştiren seçeneği seçersen, bildiğin hakemlere küfür etmiş oluyorsun.. Bunu da oyun anlıyor..![]()
Sentugo.
aslında gerçekçi olması adın böyle bir şey gerekli. Ben şahsen öyle bir seçenek olsa ederdim sürekli galiba![]()