1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Hakeme Küfür Etmek

Default Hakeme Küfür Etmek

arkadaşlar maçlardan sonra hatalı kararlardan dolayı hakeme küfredip ya da kızıp ceza almak istiyorum bu mümkün mü ? mümkünse nerden yapılıyor acep.. ayrıca oyuncularıma prim dağıtmak istiyorum bazı önemli maçlardan sonra bu da mümkünmüdür acep

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mümkün değil ama bazı maçlardan sonra hakemin bir kararı hakkında sana soru soruyolar orada çok sert bir cevap verirsen uyarı alırsın 1-2 defa daha aynısı olunca ceza verirler

Quote Originally Posted by hacannes View Post
    arkadaşlar maçlardan sonra hatalı kararlardan dolayı hakeme küfredip ya da kızıp ceza almak istiyorum bu mümkün mü ? mümkünse nerden yapılıyor acep.. ayrıca oyuncularıma prim dağıtmak istiyorum bazı önemli maçlardan sonra bu da mümkünmüdür acep
    Küfür ile karşılaşmadım ama öyle maçlar oluyor ki ' Hakem de insan, hata yapar ' anlayışı yalandan ibaret kalıyor. Ben de merak edip araştırdım ama sadece basın toplantısında medyanın sorduğu sorulara, hakem ve yönetimiyle ilgili sert yanıt verme seçeneği var. O da touchline ban denilen cezaya sebep oluyor.
    Yani gerçekteki gibi, hakemler dokunulmaz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aslında optional kısmına küfür yazıp ki ingilizce yazman lazım, sonra hakemleri eleştiren seçeneği seçersen, bildiğin hakemlere küfür etmiş oluyorsun.. Bunu da oyun anlıyor..
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    aslında optional kısmına küfür yazıp ki ingilizce yazman lazım, sonra hakemleri eleştiren seçeneği seçersen, bildiğin hakemlere küfür etmiş oluyorsun.. Bunu da oyun anlıyor..
    İyi fikir

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Küfür ile karşılaşmadım ama öyle maçlar oluyor ki ' Hakem de insan, hata yapar ' anlayışı yalandan ibaret kalıyor. Ben de merak edip araştırdım ama sadece basın toplantısında medyanın sorduğu sorulara, hakem ve yönetimiyle ilgili sert yanıt verme seçeneği var. O da touchline ban denilen cezaya sebep oluyor.
    Yani gerçekteki gibi, hakemler dokunulmaz...
    respect uygulaması var biliyonuz

aslında gerçekçi olması adın böyle bir şey gerekli. Ben şahsen öyle bir seçenek olsa ederdim sürekli galiba

Mesaj Yetkileri