1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Taktiğin "current" olarak değişmesi sorunu

Default Taktiğin "current" olarak değişmesi sorunu

Kendi yaptığımız taktik devamlı kullanımdan sonra adı "current" (türkçe meali: geçerli-şu anda kullanılan) olarak değişiyor. bunda herhangi bir sıkıntım yok. match preparation dan ilk seçeneğe current seçince taktiğimdeki en ufak değişiklik otomatikman o kısma yansıyor. bunda da bi sorun yok.

sorun; her ufak değişiklikten sonra oyun "current" adı altında devamlı kayıt yapıyor ve bu kayıtlarde nerede tutuluyor kafama taktığım konu bu.

örnek 1 şekil a;

aynı durumda olanımız var mıdır?

ek: oyunda son patch yüklüdür. patch olmadan bunu yapıyor muydu hatırlamıyorum ama patchsiz oyanayan bir arkadaşımda bu durum mevcut değil. kendisi match preparation bölümünü kullanmıyor. hiç bir taktiğide yüklememiş.
    Last edited by Sysmix : 14.Şubat.2011 at 10:05

bende de aynı olay var.bildiğim kadarı ile mach preperation ve taktikte duran top kullanma kısmını editlediğimizde ortaya çıkıyor bu problem.basit bir hata ve umarım düzelir yeni yamada.

çok sinir bozucu bi durum. bende aynı dertle uğraşıyorum.

Sırf bu hata düzelir diye bekliyorum yeni patchi, başlamıyorum yeni oyuna. İnanılmaz sinir bozucu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

taktics/tactic/manage tactics'ten silinebiliyor

İlk patch de de mevcut bu problem

Quote Originally Posted by ozziee View Post
    taktics/tactic/manage tactics'ten silinebiliyor
    valalh hiç farketmemişim sağolasın.

genelde böle ufak takıntılarım oluyor bu oyunla ilgili. en önemlisini sen çözdün hocam

hiç match preparation u kullanmayan arkadaşlarım varmış bu olay sayesinde öğrendik. anlatana kadar epey uğraştım çünkü.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    valalh hiç farketmemişim sağolasın.

genelde böle ufak takıntılarım oluyor bu oyunla ilgili. en önemlisini sen çözdün hocam

hiç match preparation u kullanmayan arkadaşlarım varmış bu olay sayesinde öğrendik. anlatana kadar epey uğraştım çünkü.
    rica ederim ne demek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yamayı beklemeli..=)

gerçekten sinir bi problem.eğer aklınızdan böyle bi sorun olduğu giderse takım çok önemli bi maçı yanlış taktikle çıkmaktan yada taktiğin tam oturmamasından kaybedebilir sürekli kontrol etmekten insan oyunun zevkini çıkaramıyor umarım düzeltirler..

Mesaj Yetkileri