1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Transfer Pazarlıkları

Lightbulb Transfer Pazarlıkları

Hani Olurya Oyuncu Yeni Kontrat İçin Veyatta Transfer İçin Ücreti Yüksek İsterya.. İşte Buradada Oyuncunuzu Belirtin.. Save Dosyanızı Atın Transfer Pazarlığına Girip Oyuncuyu Alalım.. Tek Ben Deği Diğer Arkadaşlarda Yardımcı Olabilirler..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nasıl olacak o? Farklı kişiler deneyince sonuç farklı olmaz ki, ne ka ekmak o ka köfte yani.

Misal Burak Abi Pazarlığı İyidir.. Maksat İşi Kolaya Sokmak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tamam da o şekil daha zahmetli olur Upload et,indir,oyuncuyu al,kaydet,upload et ve indir Kolay gelsin ne deyim
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

en ucuza almak kolay. hemen başta pazarlığa 200 ile istiyorsa 75 ile başla minimum ücretine çekecek sonra bi 10k daha indir kabul etmezse ver minimumu çünkü altını kabul etmez.

Cool

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    en ucuza almak kolay. hemen başta pazarlığa 200 ile istiyorsa 75 ile başla minimum ücretine çekecek sonra bi 10k daha indir kabul etmezse ver minimumu çünkü altını kabul etmez.
    Aslında Mantıklı Taktiklerde Paylaşılabilir.. Biz Arkadaşlarla Alamadığımız Oyuncuları Birbirimize Getittiriyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç başı parayı arttırırsanız oyuncu maaşından epey düşmeyi kabul ediyor. Ben Vam Bommel'de denemiştim haftalık 35.000 € isterken maçbaşı parayla 9.500 €'ya gelmeyi kabul etmişti.

Edin Dzeko'yu Aynen Dediğin Gibi Almıştım.

İyi de maç başı parayı yükselttikten sonra ne anlamı kaldı maaşı düşürmenin? Orda küçük bir rakam olarak görünüyor maç başı aldığı para ama takımınızın finans bölümüne bakın oyunculara toplamda verilen ödül paraları neredeyse maaşlarına verilen parayla denk durumda oluyor. Bunun en mantıklı yolu oyuncunun menajerine verilen parayı yükseltmek. Bunu da yavaş yavaş yapmanız lazım. Mesela menajer 1.2 milyon pound istiyorsa oyuncunun maaşını düşürün menajere de 0.2 milyon pound fazla verin. Ha bunu yaptığınız gibi işe yaramayabilir çoğu zaman adı üstünde pazarlık. Maaşı düşürmek istediğiniz orana getirin ve her kabul etmediğinde 0.2 milyon pound arttırın. Bunun dışında oyuncuya verilen transfer ücretini de aynı oranda arttmanız işe yarayacaktır ama en önemlisi menajere para yedirmek... Bunların dışında orda bir çok seçenek var onları da azar azar kullanın. Pazarlıkları en sağlıklı biçimde bu yöntemle yaparsınız. Daha iyisini bilen varsa yazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Maç başı parayı arttırırsanız oyuncu maaşından epey düşmeyi kabul ediyor. Ben Vam Bommel'de denemiştim haftalık 35.000 € isterken maçbaşı parayla 9.500 €'ya gelmeyi kabul etmişti.
    9500*ayda 4 hafta 4 maç=kaç ediyor?
    artı haftada 2 maça çıkarsa?
    bence olmadı.sizce?

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    9500*ayda 4 hafta 4 maç=kaç ediyor?
    artı haftada 2 maça çıkarsa?
    bence olmadı.sizce?
    O da Oyunun Cabası

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

söyle bir tiyo vereyim. diyelim ki dünya yıldızı bir oyuncu alacaksınız. ve maas bütceniz kilit oyuncuya 3 m € ve o oyuncu sizden 9 m € istiyo ve menejeri tek kurus asagıya inmiyo. sözleşme seceneklerinden 30 mac sonra sözleşmesi 9 m€ olur maddesini devreye koyarak bir deneyin. o zaman daha basit geliyo ve bütce engeline takılmıyo
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri