Gaziantepspor kazanır
Sivasspor kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gaziantep çok iyi takım oldu 2.yarı itibariyle Sivas'a da acımazlar heralde.Farklı bir galibiyet bekliyorum açıkçası.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Gaziantepspor bu formuyla Sivasspor'u rahat yenecektir bana göre kendi sahasında. Cenk Tosun gollerine devam edebilir.
Güzel maç olacak ondan eminimSivasspor alt sıralardan kurtulmak için uğraş veriyor, hücum oyuncuları formda ama savunma da formunu sürdürüyor
iki takımında goller bulacağı seyir zevki yüksek bir karşılaşma bekliyorum ben. Büyük ihtimalle ev sahibi G.Antep eli boş gönderir Sivasspor'u.
Bencede haftanın çok güzel maçlarından birisi. Sivasspor geçtiğimiz hafta Manisa'yı 4-2 yendi. Antep'de çok formda. Türkiye Kupasındada yarı finale çıktılar. Cenk,Wagner,Sosa,Popov ilerde gerçekten çok iyi ve hızlılar. Gaziantepspor kazanır bencede.
Güzel bir frikik golüyle Wagner durumu 1-0 yaptı 4.dakikada.
Çok erken attılar ama iyi oldu![]()
2 oldu İvalin Popov attı golü...
Gaziantep şaka maka süper takım oldu, Tolunay Hoca da müthiş başarılı.
Hobarey 2-1 oldu Erman Kılıç.![]()
Tosuncuk gollerine devam ediyor. 3-1
3-1 Antep kazandı.Beklenen bir sonuçtu.Bizim Antep maçında umarım çoğu kart cezalısı olur![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tebrikler Gaziantepspor... Gerçekten çok iyi bir takım oldular,Cenk Tosun yazmaya devam.
G.Antep çok iyi gidiyo. Özeti felan izleyemedim ama Rıza Çalımbay basit goller yedik dediğine göre kesin G.Antep hakederek kazanmıştır.![]()
I'm back...