Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşiktaş'ta son maçta alınan galibiyet takıma moral kattı... Ve artık kaybetme kredileri tükendi. Hemde bir kaç seri galibiyetle üst sıralara çıkabilme şansları var. O nedenle bu maça asılacaklardır... Trabzon ise art arda puan kaybediyor... Beşiktaş bu maçı kazanır gibi geliyor...
Gönlümden beraberlik geçiyor ama bu maçı ne yapar eder kazanır Beşiktaş.
O kadar kötü sonuçtan sonrada bi yerde şahlanmak isticeklerdir taraftarında desteği ayrı olacakdır.Kupa maçında gördük zaten bunu.
Eğer Trabzonspor kazanırsa bizim işimizi baya zorlaşacak.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Pazartesi akşamı Antalya karşısında çıplak gözle izlediğim Beşiktaş çok kötü bir görüntüdeydi. Ama Antalya'nın durumu daha facia... Beşiktaş, Antalya maçının Beşiktaş'ı gibi, Trabzon'da Kayseri maçının Trabzon'u gibi olursa, deplasman filan dinlemez, Trabzon darmadağın eder. Ama o güne kadar toparlanırlarsa birşey diyemem.
Takımların son hafta tempo ve performanslarını baz alarak Trabzon dedim.
Last edited by yaman76hakanFB : 02.Mart.2011 at 23:55
Stresli bi mac olur, maci 1-0 BJK alir
Bjk kazanırsa Trabzonun çok kötü bir döneme gireceğini ve o stresi kaldıramayarak puan kayıplarına devam edeceğini düşünüyorum bu maç çok şeyi değiştirecek bana göre
aslında yenilsek dahi açılacak puan farkı 3 puan, bu stresi kaldıramazsak zaten kazansakta şampiyon olamayız, bu sene fener maçı dışında deplasmanda çok iyiydik, bjk de evinde kötü maçlar çıkardı, Egemen olursa şansımız var yoksa işimiz zor.
Ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum bu maçı... Kendi sahamızda,seyircimizin desteğiyle.
Üç ihtimalli maç dedikleri tam bu olsa gerek. Çıkacak hiçbir sonuç sürpriz olmaz.
Kaybettiğimiz taktirde sorunla olacak.Kazanabilirmiyiz oda şüpheli.Egemenin yokluğu fena yıktı bizi.
Bugüne kadar sadece üç kişi Trabzon demiş. Onlardan birisi de benim.Umarım yanılan ben olurum.
Benle 4 Olsun![]()
Biraz Sallantıdayız Bu Aralar Trabzonda Sallantıda 2 Takımında Mutlak Kazanmaya İhtiyacı Var Bizde Savunma Zaafiyetimiz Başından Beridir Sürüp Gidiyor. Trabzon Sezon Boyunca Pozisyon Bulmakta Zorlanmayan Takım İnşallah Kazanırız Ama Trabzon Bu Maçı Alacak Gibi Bir His var Bende.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beynim ve kalbim,ikiside Beşiktaş diyor.İnşallah kazananda onlar olur.
Temennim Beşiktaş'ın kazanması, bizim için önemli maç, Trabzon'un puan kaybetme ihtimali yüksek; ama Schuster'in takımı beni hep soru işareti bırakıyor, hiçbir galibiyet inancı göstermiyor. Bakalım ne sonuç çıkacak...
Beraberlik çıkacağını düşünüyorum. Kazanan bir taraf olursa da bu takım Trabzonspor olur heralde. Trabzon her ne kadar son zamanlarda düşüşte olsa da bu halleri bile Beşiktaş'tan iyi ama İnönü'de kazanmaya yetmeyebilir bu durum. Dediğim gibi beraberliğe yatkın bir maç.
Trabzon son haftalarda hiç iyi futbol oynamıyor. Beşiktaş kendi sahasında taraftarını da arkasına alarak kazanacaktır.
4-3 trabzon alır
Trabzonspor ikinci yari cok kotu bir fiksture sahip ilk yariya oranla , bu macda en zor maclarindan biri olucak , BJK'nin kaybedicek hic bir seyi olmamasi macin bol gollu gececegine inandiriyor beni , yinede Besiktas'in Trabzonspor'dan bir yada iki gol daha fazla atacagina inaniyorum
Son 2 maçta alınan 2 galibiyet , rakipler fazla ciddi olmasa da takıma moral kattı. Kupada yarı finale yükseldik bunun da morali var üzerimizde. Şampiyonlar Ligi iddiamızı devam ettirmek istiyorsak bu maçı muhakkak kazanmalıyız. Müthiş taraftarımızın desteğiyle Trabzon'u yine yeneriz içerde..
Yildirim Demiroren cok bonkor adam20 bin dolar prim veriyormus galibiyet icin
QUARESMA KADRODAN ÇIKARILDI
06.Mart.2011 12:18
![]()
Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Trabzsonspor karşılaşmasında Quaresma sahadaki yerini alamayacak.
Dün akşam saatlerinde yapılan idmanda sakatlanan Quaresma'nın, bugün yapılan son kontrollerinden sonra tedbir amaçlı Trabzonspor kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Trabzonspor'da da Egemen riske edilmemek için kadroya alınmamış..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Umarım Beşiktaş kazanır bizim için puan farkını arttırma şansı doğar.
Q7'nin olmaması kötü olmuş bu arada.
Beşiktaş'a rekor prim
Antalya galibiyetine 15’er bin dolar veren siyah beyazlı yönetim, Trabzonspor maçının primini de 35’er bin dolar olarak açıkladı..
KÖTÜ gidişe deplasmandaki Antalyaspor galibiyeti ile son veren Beşiktaş’ta yönetim, yarınki zorlu Trabzonspor maçı öncesi kesenin ağzını açtı. Antalyaspor galibiyetine 15’er bin dolar prim vermeyi kararlaştıran siyah beyazlı yönetim, yarınki karşılaşma için rekor denecek bir miktar açıkladı; 35’er bin dolar.
Futbol komitesinin başkanı Serdal Adalı ile yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu, Başkan Yıldırım Demirören ile yaptıkları görüşmenin ardından Trabzonspor galibiyeti için önce 35’er bin dolar prim vermeyi kararlaştırdıklarını ifade etti. Beşiktaş, yarınki maçı da kazanması durumunda futbolcular iki maçın primlerinin toplamı olan 50’şer bin dolara hak kazanacak.
Teşekkür ettiler
Siyah beyazlı takımın kaptanı Guti ve İbrahim Toraman, yöneticilere alınan bu karar nedeniyle teşekkür ederken, “Primden çok galibiyeti düşünüyoruz. Trabzon’u yenerek bu sezon üzdüğümüz taraftarımızın yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bu karşılaşmayla birlikte umarız bir seri yakalarız” dediler.
Hürriyet.com
valla enteresan ne diyim
Egemenin olmaması felaket, olsa umudum vardı ama şimdi zor. Beraberlik yine olası ama galip gelmemiz zor.
Q7'nin olmaması bizim açımızdan hem iyi hem kötü. Maalesef kötü yönü daha ağır basıyor. Hazır fırsat doğmuşken Nihat'a 'Affettir artık kendini' denmesi lazım ama hiç umudum yok hiç.. Q7'nin yokluğunda Simao sola çekilir Hilbert sağa geçer. Umarım Nobre veya Bobo'dan kanat oyuncusu yapmaya çalışmaz Schuster. İlk maçta Simao'nun Trabzon kanatlarını nasıl yıprattığını görmüştük şimdi de aynısı olur umarım.
Prim konusu yönetimin futbolculara galibiyet hırsı kazandırmak için yaptıkları bir jest sadece bu kadar..
enteresan olan ne biliyormusun? bizi ilgilendiren bu bit yeniği aradığımızda, aradığımız yerin değil sizin gerilmeniz. Oranın avukatlığına soyunmanız. bu Bjk-Trabzon maçı, bjk nin bize karşı primi, asıl senin bu konudaki amacın nedir? Ben zaten maçtan umudum olmadığını belirtmişim daha önce.
ben primle oyuncunun gaza geleceğine asla inanmam, primin galibiyete vesile olacağına da inanmam, yoksa M. City dünyanın en iyi takımı olur, ama iki hafta önce Beşiktaşın lig iddası varken oynanan derbinin iki katından fazla prim koyulması da normal değil.
tekrar söylüyorum, prim konusu beni ilgilendirmez, primin başarı getireceğine de inanmam, Beşiktaşın kendi mali politikası, ama bunun konuşulması da bu hususta garip değil.
Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Hürriyet in haberi üzerinden kişi ya da kurumları zan altında bırakmaya gerek yoktur. Ne zaman ki konu resmileşir ya da ciddi bir kaynak tarafından onaylanır, o zaman söylenmesi gerekenler söylenmelidir.
Kadro olarak da Hilbert yine sağ açığa geçecek gibi görünüyor ama umarım öyle olmaz da ya Nihat ya da Bobo-Almeida-Simao üçlüsünü izleriz onların yerine...