Fenerbahçe Cumhuriyeti
İbb yine bir galibiyet alabilir.Umarım'da galibiyeti alan taraf olurlar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İBB'nin Bursa deplasmanından puan çıkarabileceğini düşünüyorum. Holmen'den gol bekliyorum
Belalımız geldi yineAma bu kez avantaj bizde, her ne kadar kötü futbol oynasak ta son haftalarda, işler artık daha ciddi. Sorumluluklarını yerine getirir, iyi mücadele ederse oyuncular 3 puanla ayrılırız sahadan. Malum rakipte bize göre daha yorgun olacak ZTK çeyrek final karşılaşması sebebiyle.
İBB kupada 120 dakika maç yaptı.Yorgun olabilirler.Taraftar desteğiyle maçı alırız.
Holosko ilk 11'de.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İbb ters takım. Umarım Bursaspor kazanır
Pablo Batallaaa. Oley Oley Bursaspor Bursaspor Oley Oleyy
Batalla'nın golüyle 1-0 önde Bursaspor...
Saldir Bursa
İlk Yarıyı Bursasporumuz 1-0 önde kapattı Batallanın golüyle iyi oynuyoruz gerçekten. Altidore ve Miller çok etkililer.
bu Altidore'un Turgay'dan ne artısı var bilmiyorum.
İ.B.B'den nefret ediyorum...
bizim ev sahibi şanssızlığımız Bursa'ya da bulaştı. iki takım için ilerde en büyük handikap bu, Bursa son 5 dakikada gol atabilirdi ama olmadı.
Kaç şut çektik bilmiyorum kaleyi tutan pozisyonumuz yok! Kaleci Oğuzhan'ın kurtardığı herhangi bir şut var mı? Ben hatırlamıyorum... Belki bir-iki üzerine yavaş gelen top, o kadar...İ.B.B.'de de öyle bir şans var ki, zaten 7-0-3 oynuyorlar şişir topu şansa bir gol atarsan at, yoksa yat maç boyunca 1 puan yeter...
Galibiyet yerine beraberlik olmuş.Tebrikler İbb![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yine gitti 3 puan.Artık çakma sağ açıklarla oynamaktan vazgeçmeli hoca.Elinde Volkan Şen ve İsmail Haktan varken Altidore'u oynatıyor.Onu çıkartıyor yerine yine çakma sağ açık olan Turgay'ı sokuyor.Bu puan kayıplarının tek suçlusu Ertuğrul hoca diye düşünüyorum.Ne inatmış be arkadaş!
Dikkatli bakarsanız sağ üst köşede beni görebilirsiniz![]()
Bu sefer pankart dikkat çekici olmamış sayın inci sözlükçü kardeşim![]()
sağ üstten çapraz bakınca yukardan aşağı ilk görünen benim
Bursa için iyi olmadı bu puan kaybı,hele ki Trabzon'un kazandığı haftada. Tebrikler İbb...