Karabük Evinde Çok Etkili , Sanırım Emenike Sakat Ancak Genede Ben Karabükten Galibiyet Bekliyorum
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Karabükspor'un ne olursa olsun kazanacağını ya da en azından puan alacağını düşünüyorum. Kendi evinde çok sağlam takım...
Adil maç yönetilirse bu maçtan 3 puan alırız.
Bursa önde, Miller attı, yalnız çok güzel seyir zevki hoş bir maç oluyor. Turgay ile Ömer neden bir süredir oynamıyorlar? Sakatlarmı yoksa formsuzlarmı?
Bursaspor Miller'ın güzel golüyle maça hızlı bir giriş yaptı. Karabük oyunu dengeleyip durumu 1-1'e getirdi. Bursaspor golü yedikten sonra 10 dakikalık ciddi bir baskı kurdu. Ardından rüzgar tam tersine döndü ve son 15 dakika Karabük'ün ciddi baskısını izledik. Hangi takım kazanırsa kazansın sürpriz olmayacak, güzel bir maç izliyoruz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
1-1 berabere bitti.Bursaspor çok önemli bir 2 puan kaybetti.
Bana göre Bursa'nın şampiyonluğa havlu attığı maçtır bu.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Şampiyonluk şansımız bitmiştir, ilk 4'te yer bulabilirsek sezon sonunda başarılı sayarım kendimizi -ki şu son haftalardaki tutarsız gidişatımız hiç umut vermiyor bana...Umarım sezon sonunda avrupa kupalarına katılacak bir sıralamada yer buluruz ne diyeyim![]()
Bursaspor 2.yarıdan itibaren kaybettiği puanlarla bence de şampiyonluktan oldukça uzaklaşmıştır.