daha 10 dk önce galatasaray sağolsun sattı maçı
ikinciydim fark 1 di 89'a kadar ondelerdı bende 5-0 yniyordum..ben sevinc gozyasları atarken :P galatasaray 2-1 yenilmiş
siz hiç böyle şeylerle karşılaştınız mı ?
daha 10 dk önce galatasaray sağolsun sattı maçı
ikinciydim fark 1 di 89'a kadar ondelerdı bende 5-0 yniyordum..ben sevinc gozyasları atarken :P galatasaray 2-1 yenilmiş
siz hiç böyle şeylerle karşılaştınız mı ?
1.Düşme hattındaydım wolfsburgtakımı ile 18 takımdan 16.sıradayım , lig bitti..
16.takım ile ikinci ligden bi takım maç yapıyormuş playoff , oynadık ,
ilk maçı 1-0 onlar aldı , ikinci maçı 2-1 yendim , son saniyelerde yusuf yusuftum..Neticede kümede kaldım.
2. At.madrid takımını yönetirken , son maç , real madrid ile puanımız aynı..
son maç gol averajı ile şampiyonluğu kaybettim ..
Fm 2010 da Beşiktaşla son 5 haftaya 10 puan farkla lider girmiştim. 4 yenilgi 1 beraberlik alıp ligi Fenerbahçeye kaptırmıştım.Takım niye bu kadar düşmüştü hala bilmiyorum.
Son hafta kaptırdım ve play-off lara kaldım 2.bile olamadım Bank Asya'da2010'du yanlış hatırlamıyorsam.
Play-Off finalinde de son dakika penaltısıyla çıkmıştım o da bi şansdı tabi :=)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
76 puanda ben Trabzonspor
73 puanda Fenerbahce son mac Sukru Saracoglundayiz. Fener 1-0 one geciyor bende serkan kirmizi yiyor. Son 5 dk taktikle oynuyorum ileri ucta Umut ve Burak, 94 cu dk da Umutun ortasina Burak kafayi vuruyor ve sampiyonluk![]()
Bende bu seride 33.hafta 2 puan gerideydim.Antalya Fenere 3 gol atıp yenince benim kendi sahamda Kasımpaşadan 3-2 aldığım maç beni liderliğe yükseltti veson hafta deplasmanda Sivasa 3 gol atıp şampiyon olmuştum.
Arkadaş kaybettikLerinizi sormuş, kazandıkLarınızı değiL ki.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
forumdaki ilk kariyerimdi son haftada kaçırdım buyrun resimler
kariyer konusu http://forum.turksportal.net/vb/show...t=94352&page=3
2010'da bir Fenerbahçe kariyeri yapıyordum. Son haftaya 3 puan farkla girmiştim ve lig sonuncusu Kasımpaşa'ya yenilmiştim. Trabzonspor şampiyon olmuştu. O kariyeri unutamam.![]()
=) son hafatalara sampıon gırerım ole sıkıntım olmaz ama 2. lıgı son haftada kacırmıstım