1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Grup Sistemi?

Default Grup Sistemi?

nation rulesdan türkiye süper ligi seçeneğini group sistemi olarak değiştirdim her şey gruplarıda 2 ye ayırdım ama bir seyi anlayamadım ilk seneyi şampiyon olarak bitirdim grup a'da
    grup b'de fener bitirdi past winners'a girdim en son yine bursasporu gosteriyo neden acaba ?

bir championship final'ınız var mı grup birincilerini karşı karşıya getiren. Yok ise şampiyon yoktur.
    Zaten san marino dahil en üst ligde grup sisteminde oyun problemler yaratabiliyor... Ama bir play-off ile halledilebilir...

playy-off'uda yaptım fakat olmuyor :S bursaspor kalıyor hep...

Mevcut Ligde Değişiklik Yapılamaz Şu Sistemde Sen Sadece Yeni Bir Lig, Yeni Sistem Oluşturmuşsun.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006

Çok detaylı bir konu; bu konu hakkında denemeden bir yanıt yazamam. Ama geçmiş bölümünde bilgi girebilmesi için ayrı bir komut gerektiğini tahmin ediyorum. Sonuçta iki farklı bir grup var ve ona göre bir düzen oluşturulmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by batuhany7 View Post
    nation rulesdan türkiye süper ligi seçeneğini group sistemi olarak değiştirdim her şey gruplarıda 2 ye ayırdım ama bir seyi anlayamadım ilk seneyi şampiyon olarak bitirdim grup a'da
    grup b'de fener bitirdi past winners'a girdim en son yine bursasporu gosteriyo neden acaba ?
    fm 2011 yok ama fm 2010 dan yanıt veriyorum;

bence grup sistemi yapma çok zor oluyor ben de denedim olmadı,elemeli yap,
    ama yapabildiysen bir önceki senenin lig yada kupa şamp.gösteriyor olabilir yani geçen sene bursa şamp.oldu ya yanlış değerler girildiyse hep onu görüyor olabilirsin yada bursa kupayı aldıysa oyunda
    o gözükmüştür son alan olarak.

Mesaj Yetkileri