1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Box to Box

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Exclamation Box to Box

Ya 11 kişilik takımda 10 oyuncu iyi istediğim gibi oynuyor sadece boxtobox görevi verdiğim adam iyi oynamıyor emre yi denedim olmadı pele yi aldım olmadı vs birkaç adam daha denedim olmadı ne yapmalıyım hem hücum hem savunma oynayan başka seçenek var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

central midfielder (support) rolünü ver.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İkisi arasında bir fark yok mu diyorsun yani hocam?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Var ya nasıl olmaz CM Support atağa hiç destek vermiyor ve oyunda çok pasif kalıyor box to box çok daha etkili ceza sahasına koşular falan yapıyor en azından bende çok iyi oynuyor bu rolde adamlar. bu arada Emre çok iyi CM Attack oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Konuyla alakası yok ama her kariyer açtığımda antrenman ayarlamak zorunda kalıyorum antrenman şeklini kaydedip yeni oyuna aktarma şansımız var mı?Ben her mevki için ayrı antrenman programı uyguluyorum teker teker ayarlaması zor oluyor her seferinde bilgili olan biri cevap verebilir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ya 11 kişilik takımda 10 oyuncu iyi istediğim gibi oynuyor sadece boxtobox görevi verdiğim adam iyi oynamıyor emre yi denedim olmadı pele yi aldım olmadı vs birkaç adam daha denedim olmadı ne yapmalıyım hem hücum hem savunma oynayan başka seçenek var mı ?
    Fiziksel özellikleri yüksek olan oyuncuları kullanmakta fayda vardır diye düşünüyorum sonuçta 2 türlü oynamak için dayanıklılık ve hız çok önemlidir bence.Bu tarzda bir oyuncu denesen belki olabilir.Ve herşeyden önemlisin sahada ne zaman nerede duracağını bilmesi herşeyden önemlidir herhalde

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Konuyla alakası yok ama her kariyer açtığımda antrenman ayarlamak zorunda kalıyorum antrenman şeklini kaydedip yeni oyuna aktarma şansımız var mı?Ben her mevki için ayrı antrenman programı uyguluyorum teker teker ayarlaması zor oluyor her seferinde bilgili olan biri cevap verebilir mi?
    Var trainingten schedules e geliyorsun,manage schedules yap,ordan çıkacak senin yaptığın programlar onlardan birine tıkla daha sonra Ctrl+A yap yani heepsini seç ve Export de,sonra kayıt falan çıkacak zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Var trainingten schedules e geliyorsun,manage schedules yap,ordan çıkacak senin yaptığın programlar onlardan birine tıkla daha sonra Ctrl+A yap yani heepsini seç ve Export de,sonra kayıt falan çıkacak zaten
    Çok teşekkürler hocam beni eziyetten kurtardın

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    central midfielder (support) rolünü ver.
    Abi 3 lü orta saha oynuyorum 1. si Advanced playmaker attack harika oynuyor gerçekten Alex burası için biçilmiş kaftan,2.olarak Ortada ballwinnig defend oynatıyorum ilk sene selçuk sırıtmadan oynadı 2. sene yiğiti aldım onu oynatıyorum daha iyi oldu,3. olarakta boxtobox var ama performansı inişli çıkışlı oluyor burdaki adamın bi çözemedim dediğiniz gibi central mid deeyeceğim bakalım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Çok teşekkürler hocam beni eziyetten kurtardın
    Rica ederim bende aynı dertten muzdariptim kurcalayarak buldum sonunda

Box to box herkes oynayamaz. Sınırlı sayıda futbolcu ancak tam anlamıyla bu görevi yerine getirebilir. Box to box savunmadan rakip kale çizgisine kadar olan bölgede oynar. Bir nevi forvetteki complete forward ın orta saha versiyonudur. Emre güçsüz olduğu için oynayamaz bunu. Daha çok Ballack , Lampard , Gerrard , Mikel gibi adamlar oynayabilir. Ve dediğim gibi çok çok kaliteli olması lazım veya rakibin güçsüz olması lazım. Emre bence deep lying playmaker support olarak iyi oynar veya cm nin her rolünde...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Emreyi zaten alex yaşlandığı için advanced playmaker olarak kullanıyorum değişmeli olarak orada da döktürüyor zaten ancak ben boxtobox ta pele yi kullanıyorum suan ama ondada tık yok bir tek önceden kwadwo asamoahı almıstım o harika oynamıstı.Ama pelenin durumu müsait özellikleri çok iyi neden oynamaz anlam veremiyorum

Decision düşük ondan olabilir...

artur vidal tam bu pozisyon içi yaratılmış fb den mehmet topuz da Türkiye ligi için oldukça ideal...

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Bu işin uzmanı schweinsteiger. Unitedla oynarken Anderson'u oynatıyordum ama 11.3 de staminasını 12 yapmışlar, 60 dan sonra ne kadar oynar bilmiyorum.

Box To Box'ta Emre'den verim alamazsın. Deep-Lying - Support'ta döktürüyordu bende Emre.

mousa sissoko tam bir box to box

Mesaj Yetkileri