“Bu, benim takımım değil” dedi, ara transferde Romanya'dan 3 oyuncu getirdi. Yaklaşık 25 milyon TL'lik revizyon gerçekleştirdi. Kendi gitti; elde Stancu, Zapata ve Culio kaldı!
Hagi, sezonun ilk yarısında kaybedilen her maçın ardından, “Bu takımı ben kurmadım” diyerek kendisini savunuyordu. Yönetim, ara transfer döneminde tüm yetkiyi Rumen teknik adama verdi. Ardından genç çalıştırıcının isteğiyle Steaua Bükreş’ten 5 milyon Euro’ya Bogdan Stancu, Cluj’dan 2 milyon Euro’ya Culio ve boşta olan Kolombiyalı file bekçisi Robinson Zapata transfer edildi. Ayrıca bonservis bedeli olmadan Kazım ve neredeyse tüm büyük kulüplerin istediği Yekta Kurtuluş da kadroya katıldı. Bu operasyonun yaklaşık maliyeti 25 milyon TL’ydi. Hagi’nin gönderilmesinin ardından ise onun getirdiği üç oyuncu Stancu, Culio ve Zapata’nın takımdaki gelecekleri merak konusu oldu. Culio, bu futbolcular içerisinde en iyi performans gösteren isim oldu. Taraftarı en çok heyecanlandıran ise Stancu olmuştu. 23 yaşındaki futbolcu, sol kanatta oynamasının da etkisiyle bekleneni veremedi. En büyük hayal kırıklığı ise Zapata’ydı. Tecrübeli kaleci, yediği hatalı goller nedeniyle tribünlerin ve yöneticilerin büyük tepkisini çekti. Ve şimdi 3 oyuncunun da akıbeti belirsiz
Kaynak : Fanatik Gazetesi