Arkadaşlar Bursasporum ve kalecim yoq hedefim şampiyonluk ama kaleci olmadan bu bir hayal lütfen bana yerli bursaspora gelebilecek güzel bir kaleci söyeleyin![]()
Arkadaşlar Bursasporum ve kalecim yoq hedefim şampiyonluk ama kaleci olmadan bu bir hayal lütfen bana yerli bursaspora gelebilecek güzel bir kaleci söyeleyin![]()
gökhan tokgöz
ömer çatkıç
polat keser
volkan babacan
arkadaş hepsii söylemiş zatenOriginally Posted by büyükpivot
evet polat keser ii.bora körk de ii.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim![]()
Sinan Bolat'da işini görür
önemli deil işini görürse ne mutlu banaOriginally Posted by HackSpays
bize diyecek bişey kalmamış zaten sadece ek olarak Aykut Erçetin diyebilirim. Yabancı istememişsin ama eger yabancı kontenjanın varsa Anthony Silva paraguaylı genç ve çok iyi bir kaleci tavsiye ederim üstelik ucuzOriginally Posted by büyükpivot
volkan babacan geleceğin için iyi bir tercih yapmış olursun ama ben daha tecrübeli bir kaleci istiyorum diyorsan ömer çaktiç veya rüştü rençber(ilk sezon alman zor ama 2. sezonda serbest kalıyor iyi bir teklifle alabilirsin
evet volkan babacan 22 yaşından soran mükemmel oluyor yabancıya bile gerek kalmıyor
Bence Bekir Küçükertaş 1986doğumlu Bakırköysporun kalecisi iyi bir kaleci birde tecrübeli olaraktan Murat Şahin olabilir,Fevzi Tuncay olabilir.
volkan babacan'ı tek geçerim. Benim Beşiktaş'a her zaman alıp ikinci sezonda kaleye geçirmeye başladığım bir kalecidir.
arkadaşa katılıorum bunlar süper kaleciler seç beğen birini al takımaOriginally Posted by büyükpivot
[SIGPIC][/SIGPIC]
arenas var kolombiyalı onu al 18 yasında gelecegin kalecisi...
polat keser volkan babacan sinan bolat sevim bora bide anthony silva var çok ucuz ama baya ii kaleci
polat keser ve volkan babacan ı çok ucuza bağlayabilirsin. hem ekonomin zarar görmez hem de genç ve iyi kalecilerin olur..
polat keser i alacaktım gs kaptımvolkan babacan gelmedi
bende yeni lige başladım tottenham ile neyseki burada kalecim süper PAUL ROBİNSON
![]()
o zaman sana yeni liginde başarılar![]()
teşekkürler![]()