1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Ünal Aysal l Adaylığını Açıkladı !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Ünal Aysal l Adaylığını Açıkladı !

Demekki seçim yakın..Pazar günü yapılacak mali kongreyi merakla bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayırlısı olsun.Bizi şu durumdan kurtarsında kim gelirse gelsin..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu adam için türk abramovich diolar doğrumu doğruysa gelsin hemen

Adını İlk Defa Duyuyorum, Kim Bu Aygazın Sahibi Falan Değildir İnşallah Yoksa Bizim Gibi Galatarasarayda Babadan Oğula Geçer

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aygazın sahibi olsa bile şuan ki yönetimden iyidir kesinlikle...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Polat yönetiminin gitmesini istiyoruz fakat bize para babası değil iyi yönetici lazım. O niteliklere sahip birisi mi bilmiyorum. Tanımıyorum çünkü hiç.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Kozanlım ben senin aday olmanı bekliyordum Süpriz oldu benim için

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Adnan Polat gitsin de kim gelirse gelsin.. Polat gidene kadar ben yokum..

Adam Türkiye'nin sayili zenginlerinden biri zamaninda Gs'de hisseleri vardi AIG zamanlari.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aysal'ın ekibi hazır
    Başkan adaylığını resmen açıklayan Ünal Aysal'ın göreve gelmesi halinde çalışacağı isimler de büyük oranda belli. Aysal, sportif direktörlüğe Bülent Tulun'u, takımın başına ise Gerets'i getirmeyi planlıyor.

Olası bir seçimde, başkanlığa aday olması beklenen isimler arasında sık sık telaffuz edilenlerin başında geliyordu Ünal Aysal... Önceki gün yapılan açıklamayla da bu söylentilerin boş olmadığı ispatlandı. Ünal Aysal, Cemal Özgörkey’den sonra başkan adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Galatasaray’ın en etkili kongre üyelerinden birisi olarak nitelendirilen Aysal’a, camianın önde gelen isimlerinden de şimdiden destek geldi. Ünal Aysal’ın göreve gelmesi halinde çalışmayı düşündüğü isimlerin de büyük oranda belli olduğu öğrenildi. Sportif direktörlük koltuğuna daha önce de bu görevi yürütmüş olan Bülent Tulun’u oturtması beklenen Aysal, teknik adam arayışlarında ise eski bir dostu gözüne kestirdi: Erik Gerets. Sarı-Kırmızılı taraftarların halen hafızalarından atamadığı ve Galatasaray’ın kulüp rekoru 83 puana ulaşarak adeta son saniyede şampiyon olduğu 2005-2006 sezonunda takımın başında bulunan Eric Gerets, şu anda Fas Milli Takımı’nı çalıştırıyor.

Uyumlu ikili yeniden başarabilir
    Hırslı kişiliği ve takımına oynattığı ofansif futbol ile Galatasaray’ın üzerindeki ölü toprağını atabileceği düşünülen Gerets’in de tekrar İstanbul’a dönmeye sıcak bakması bekleniyor. Özellikle 2006 yılında da beraber çalıştığı Bülent Tulun’la yakın dost olan Belçikalı teknik adam, yıllar geçmesine rağmen Tulun’la bağlarını koparmadı. Beraber uyum içinde çalışan ikiliyi yeniden bir araya getirmek isteyen Ünal Aysal, bu şekilde futbol takımının çehresini değiştirebileceğini ifade ediyor.

oo elini çabuk tutsun o zaman gerets te fena yaşlanmış

Onun Gerets Olduğu Hakkında Şüphelerim Var

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Gerets tıpkı öndeki dede gibi olmuş
    Futbolcu olsam duşlarda karşılaşmak istemem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi Gerets'i getirecekse hemen seçilsin ya niye bekliyoruz. Gerets bana göre şu anda Galatasaray taraftarının Lucescu'yla birlikte hayır diyemeyeceği iki isimden biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yanlız gençler, Ünal Aysal gelse bile artık kulup başkanlarının kulube para transferi yapması yasaklanıyo : ) Büyük miktarlarda bağış yaparsada çökerler hemen kulube.

Konu: http://forum.turksportal.net/vb/show...12#post1954812

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ünal Aysal'ı tanımıyorum diyen Galatasaray'lılar garibime gitti. Adam Galatasaray camiasının önde gelen 10 isiminden bir tanesi. Alp Yalman,İnan Kıraç,Özhan Canaydın, Mehmet Cansun,Faruk Süren,Ali dürüt,Abdürrahim Albayrak,Ali Tanrıyar, Selahattin Beyazıt gibi isimler sadece işadamı olmalarıyla değil Galatasaraylı olmalarıyla da tanınıyorlar zaten

Başkanlık için aday meselesine gelince. Zaten yukarda saydığım kişilerin desteğini alan kişi başkan oluyor. Ünal Aysal aday olursa kazanır zaten. Ama bence daha genç ve dinamik birini bulup aday olarak desteklemeli bu kişiler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ünal Aysal'ı tanımıyorum diyen Galatasaray'lılar garibime gitti. Adam Galatasaray camiasının önde gelen 10 isiminden bir tanesi. Alp Yalman,İnan Kıraç,Özhan Canaydın, Mehmet Cansun,Faruk Süren,Ali dürüt,Abdürrahim Albayrak,Ali Tanrıyar, Selahattin Beyazıt gibi isimler sadece işadamı olmalarıyla değil Galatasaraylı olmalarıyla da tanınıyorlar zaten

Başkanlık için aday meselesine gelince. Zaten yukarda saydığım kişilerin desteğini alan kişi başkan oluyor. Ünal Aysal aday olursa kazanır zaten. Ama bence daha genç ve dinamik birini bulup aday olarak desteklemeli bu kişiler.
    futbolcu değiki bu genç olsa nolcak yaşlı olsa nolcak

Mesaj Yetkileri