Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor şampiyonluk yolundayken Konyaspor'a puan vermez. Çok rahat kazanacaklarını düşünüyorum.
Aklıma bir an ortak kariyerdeki Konya geliyor![]()
Konyaspor puan çıkaramaz gibime geliyor.Ama Trabzon'da kendi sahasında bir stres yaşıyor fakat o strese rağmen kazanırlar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Aslında konya'nın yenmesinin zor olduğunu biliyorumama bi umut umarım yenerler
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yanlış hatırlamıyorsam Ersun Yanal döneminde Trabzon yine şampiyonluğa oynuyordu ve içerde kötü durumdaki Konyaspor'a yenilmişlerdi.Aynısını yaşayabilirler.
Konya hazırlık maçlarında coştuShaktar'ı filan yendiler
Umarım bu formlarını bu maça da yansıtırlar.
Son haftalarda defansımız bayaa iyi, oyunu yıkabilirsek rakip sahaya, eğer Konya defansı da fener maçındaki gibi hatalar yaparsa rahat alırız bu maçı.
TRABZONSPOR'UN 11'İ..
Tolga, Serkan, Giray, Egemen, Piotr, Alanzinho, Colman, Selçuk, Burak, Jaja, Umut
KONYASPOR'UN 11'İ..
Pawelek, H.Aslantaş, Mejia, Zayette, B.Abbas, G.Emreciksin, Adnan, Musa, Ali Dere, Ertuğrul, Robak
Dk 4 Umut biri karşı karşıya biride kalenin dibinde %100'lük pozisyonu kaçırdı.
içimde bir his var umut atacak bugün golünü.
İlk yarı jaja dışında iyiydik, ama 2-3 gol atmamız lazımdı, bir Engin-Jaja değişikliği olabilir.
Jaja'nın kötü olacağı belliydi.Ceyhun oyunda.
Konya tehlikeli olmaya başladı.2.golü yine bulamadık sorun yaşıyoruz.
Ceyhun inanılmaz derecede kötü
Rakip kalenin içinden gol kaçırıyoruz bu nasıl iştir ya.
adnan arkadan buraka bir yumruk geçirdi sanırım oyun kuralları içinde..
Ben ölmeden bitse şu lig ya.
Evinde kazanamamak, Umutun stresi, Serkanın sakatlığı, Ceyhun ve Jajanın inanılmaz kötü formu, gereksiz bir arabistan ziyareti derken bu sene kazandığımız en kötü maçı oynadık. İlk yarı 2 yi bulsak daha farklı şeyler yazabilirdim. Neyseki kazanmak bizim için iyi, sonuç olarak geçerlilik o.
Son olarak Cüneyt Çakıra bir parantezim ki bu kadar oyuna müdahale olmaz, en ufak temas her iki tarafa da faul, langırt oynanmıyor burada müdahale olacak. Yani maçta faul kaçırması imkansız Cüneyt Hocanın.. nese.
Son olarak Egemen haftaya yok, umarım eksikliğini aramayız, Glowacki son 2-3 haftadaki formuyla oynar diyorum.
Güzel maç oldu. Konyaspor 2. yarıdaki mücadelesiyle en azından beraberlik koparabilirdi ama hücumda yeterli üretkenliği sağlayamadılar. Trabzonspor'da 2. yarıda Jaja yerine Ceyhun girince, takım iyice geriye yaslanmaya başladı ve Konyaspor oyunun hakimi oldu. 91. dakika verilerine göre Trabzonspor'un 250 küsür, Konyaspor'un 300 başarılı pası vardı. Küme düşmeme mücadelesi veren Konya'dan kötü oynadığı bir maçta Trabzonspor çok önemli 3 puanı aldı. Tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tebrikler Trabzonspor... Bana göre oldukça kötü oynadıkları bir maçtan 1-0 galip ayrıldılar. Fenerbahçe-Bursaspor maçının olduğu haftada önemli oldu onlar için.
Bizim acilen ceza yememiz lazim Avni Akerde olmuyor bu maclar![]()
Bu galibiyet bizi şampiyon yapar. Düşünülenin aksine önümüzdeki 4 maçta bu kolay diyebileceğimiz maçlardaki kadar zorlanacağımızı sanmıyorum.
Trabzonspor golü attıktan sonra maç zaten bitmişti.2. yarı Konyaspor biraz baskı yaptı ama gol atacağına bence kendileri de inanmıyordu.![]()
4 maç 4 maç düşünmemek lazım, en zor maç önümüzdeki maç. biz ikinci yarının en kötü takımı antalyaspora puan kaybettik hesapta yokken. o yüzden çantada keklik de yok. yıkılmaz kale de..