1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Oynamadan Efsane Oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Oynamadan Efsane Oldu

NCAA turnuvasında yarı finale kalan Kentucky Üniversitesi'nde, cezası nedeniyle oynamamasına rağmen başarıda ona da büyük pay çıkarılıyor.

ABD'de March MadnessNCAA turnuvasında son 4'e kalan Kentucky Üniversitesi'nin bu başarısında, Enes Kanter gizli kahramanlardan biri olarak gösterildi. Ocak ayında aldığı bu cezadan sonra üniversite tarafından 'öğrenci yardımcı antrenör' pozisyonuna kaydırılan ve düzenli olmasa bile takımla idman yapması sağlanan Enes, takımın pivotu Harrellson'un gelişimine sağladığı katkı ile büyük övgü alıyor. "En iyinin de en iyisi" olarak nitelediği Enes'in kendisine çok şey öğrettiğini söyleyen Harrellson da, "Maçlarda da onun kadar iyi bir (Mart çılgınlığı) olarak anılan rakip görmedim" şeklinde konuştu.

"İZLEMEK BİLE ÖĞRETİCİ"

Enes ile idman yapmadığı zamanlarda da, onun bireysel çalışmalarını takip ettiğini belirten Harrellson, "Maçlarda o ne yapıyorsa, yapmaya çalışıyorum. Örnek aldığım üç oyuncu var ve Enes üçünün de sahip olduğu şeylerin hepsini bünyesinde toplamış bir oyuncu. Boyuna rağmen süper bir atlet, vücunu nasıl kullanacağını biliyor ve çok iyi şut atıyor. Her gün ona karşı oynamak bana maçlarda çok farklı avantajlar da kazandırdı" dedi. Wildcats'in oyun kurucusu Brandon Knight da, "Enes ABD'nin en iyi uzunlarından biri.Hosh Harrelson ne yapıp yapamayacağını bilen bir oyuncu. Fakat Enes gibi en iyilerden birine karşı oynarsanız, bunlar size maçta faydalı olur" diye konuştu.

"İLK 5'TE SEÇİLİR"

NBA.com yazarlarınrdan Scott Howard Cooper, 2011 NBA drafti ile ilgili yaptığı yorumda, Enes Kanter'in ilk 5'te seçilecek kadar yetenekli olduğunu vurguladı. Enes'ten "Kentucky Üniversitesi'nden önce Los Angeles'ın banliyösünde bir okulda oynayan Enes, daha önce Türkiye'de profesyonel olduğu için kolej basketbolu oynayamadı" diye bahseden Cooper, tüm bu tersliklere rağmen ilk beş sırada seçilebileceği yazıldı. Kanter'in yanı sıra Montiejunas, Jan Vesely, Valanciunas ve Nikola Mirotiç de ilk turda seçimesi beklenen Avrupalı yıldızlar olarak gösterildi.

sporx

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk 5'te seçilebilecek yeteneğe sahip olması başka bir şey, onda zaten birçok kişi hem fikir, sorun NCAA kariyerinin hiç olmaması, çok ham halde gelecek drafta, gerçi draft öncesi özel idmanlar vs. zamanında üzerine koyarsa neden olmasın. Yinede ilk 5 çok iyimser, ilk 10 daha olası.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Derrick Williams 1.sıradan seçilir. Onun altından gelecekler takımların ihtiyaçlarına göre sıralanacak muhtemelen. Enes için ilk 5 çok muhtemeln bence. Özellikle doğu takımları için ideal oyuncu olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

zaten en kısır draftlardan biri olacağı söyleniyor. 2 ya da 3 diyorum enes için. 3. sıra muhtemel.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ben de ilk 5'e gireceğini düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri