Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzon strese girer maç berabere biter
Trabzon zor maçları sever. Kazanacaktır.
Dany oynuyormu bilmiyorum ama o oynamayınca yalçın müthiş hatalar yapıyor. dany yok ise kazanırım gibime geliyor. sadece kalede sıkıntımız, onun dışında sıkıntı yok. şampiyon olmak istiyorsak 4 maçı da kazanmalıyız.
Nedense içimde G.Antep maçı alacak diye yoğun bir düşünce beynime pres yapıyoUmarım doğru çıkar...
Cenk Boş Geçmez. 1-1 Biter Diye İçime Doğuyor![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Tempolu maç olur umarım..
Antep'inde hedefi var sonuçta 2 hedefli takımın mücadelesi iyi olan kazansın...
trabzon bu maçın üstüne antepe saldıracaktır ancak bir yandan da kulakları fb ibb maçında olacak o yüzden girdiğimiz şu son 4 haftada zirvedeki 2 takımın maçları aynı saatte oynanacağından maçların tahminleri zorlaşıyor o yüzden yorum yok sadece bekleyip görecez
Trabzonspor zorda olsa kazanacaktır. Fakat şampiyonluk için ipler Fenerbahçe'nin elinde.
Son 4 hafta sanki Trabzon Fenere karsi oynicak, herkesin kulag diger macta olcak yani ilk golu atan butun maci daha rahat oynicak.
Trabzonun puan kaybı yaşayacağı dier bir maç olarak görüyorum antep çok formda
Antep maçı Eskişehir maçıyla birlikte en umutlu olduğum maç Trabzon'un puan kaybetmesi için.
Ama maçı bir sürü etken etkileyecek gözler kulaklar bizim maçta olacak,ne olur kestirmek güç gerçekten.
Son 4-5 maçtır gol yemiyoruz sanırım bu maçta kalede Bora oynayacak bakalım o nasıl performas sergileyecek ben yine gol yemeyiz diye tahmin ediyorum.He gol atarmayız oda şüpheli.
Last edited by TR.CaPTaiN : 30.Nisan.2011 at 18:27 Reason: silinenden alıntı
Umut'un iyi niyetli çabasını , kendi ceza sahasına kadar rakip kovalamasını vs alkışlamamak elde değil ama bir forvet oyuncusu olarak çok fazla gol kaçırıyor , son vuruşları çok yetersiz. Trabzon bu sene bunun kurbanı bile olabilir. Burak'ın tek forvet oynadığında daha çok başarılı olacağını düşünüyorum.
Selçuk-Colman-Ceyhun
Jaja-alanzinho
Burak.
Bu maça gelecek olursak , Antep'in çok formda olduğu aşikar ama Trabzon ya kazanacak ya kazanacak. Tek gollu TS galibiyeti bekliyorum.
Polemik çıkarmaya gerek yok arkadaş benim yazacağım şeylerin benzerini yazmış teşekkür ediyorum.
Artık son virajdayız ve Gaziantep, Bursa'yı yakalamak istiyorsa trabzona karşı çanakkale geçilmez tarzı oynayamaz,oynamaz.
Antepli oyuncular iyi gününde olursa ve biraz şanslı olursa
Banko Antep
...
Bu haftanın en güzel maçı olur.
Antep sadece iyi hücum yapmıyor, bir Tolunay Kafkas takımı olarak çok sert oynuyor, orta sahada direnç gösterip az pozisyon veriyor. Trabzonspor'un en zor maçıdır bu, hatta Antep kazanabilir belki de.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hasan Yener: Gaziantep maçında Tolga'yı sahada göreceğiz. Bu konuda çok büyük bir fedakarlığı ve isteği var..
Eskişehirspor maçında da son kısımda devam edemessin demişlerdi ancak o büyük bir ısrarla devam etmişti...Helal olsun valla gerçek Trabzonlu![]()
Takımda alt yapıdan gelen 2 isimden birisi o olsun o kadar da.
Cidden Antep'in savunmada hata yapmaması durumunda mutlaka ileride etkili olup maçı alabileceğini düşünüyorum. Trabzon bu virajı dönebilirse kalan maçlarda zorluk yaşamaz bence.
Burak tek forvet oynarsa çok etkisiz olur diye düşünüyorum sonuçta defansın içinde oynayacak kanattan gelip demarke olmak daha kolay.
Önümüzde 4 hafta kaldı ve bu maçların hepsini kazansak bile şampiyon olmamız Fenerbahçe'nin puan kaybına bağlı. Bu sezon şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemiyorum fakat takımımın ortaya koyduğu mücadele beni fazlasıyla tatmin etmiş durumda.
Biraz konu dışına çıkacak ama konu Ş.Ligi elemelerinden açılmışken Ş.Ligi 3.ön eleme turu yani lige girmek için son eleme,
Rakip Dinamo Kiev
İlk maç deplasmanda Trabzonspor 2-1 almıştı, bu kadar yakınken devler ligine girmek içerideki maçta 2-0'lık şok yenilgi hayali hüsrana dönüştürmüştü. Onun için Fener veya Trabzon'un çok dikkatli olması gerek önemli olan kazanmak ve bunu başarabilmek rakip ikinci plan.
(bkz bu akşam oynanan soicedad barcelona maçı topla oynama %76 barcelona maçı 2-1 kazanan soicedad)
...