Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

9 47.37%
  • Gaziantepspor kazanır

4 21.05%
  • Berabere biter

6 31.58%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gaziantepspor [31. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Trabzonspor - Gaziantepspor [31. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Trabzon strese girer maç berabere biter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon zor maçları sever. Kazanacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dany oynuyormu bilmiyorum ama o oynamayınca yalçın müthiş hatalar yapıyor. dany yok ise kazanırım gibime geliyor. sadece kalede sıkıntımız, onun dışında sıkıntı yok. şampiyon olmak istiyorsak 4 maçı da kazanmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nedense içimde G.Antep maçı alacak diye yoğun bir düşünce beynime pres yapıyo Umarım doğru çıkar...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cenk Boş Geçmez. 1-1 Biter Diye İçime Doğuyor
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tempolu maç olur umarım..
    Antep'inde hedefi var sonuçta 2 hedefli takımın mücadelesi iyi olan kazansın...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

trabzon bu maçın üstüne antepe saldıracaktır ancak bir yandan da kulakları fb ibb maçında olacak o yüzden girdiğimiz şu son 4 haftada zirvedeki 2 takımın maçları aynı saatte oynanacağından maçların tahminleri zorlaşıyor o yüzden yorum yok sadece bekleyip görecez

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Trabzonspor zorda olsa kazanacaktır. Fakat şampiyonluk için ipler Fenerbahçe'nin elinde.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Son 4 hafta sanki Trabzon Fenere karsi oynicak, herkesin kulag diger macta olcak yani ilk golu atan butun maci daha rahat oynicak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzonun puan kaybı yaşayacağı dier bir maç olarak görüyorum antep çok formda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antep maçı Eskişehir maçıyla birlikte en umutlu olduğum maç Trabzon'un puan kaybetmesi için.

Ama maçı bir sürü etken etkileyecek gözler kulaklar bizim maçta olacak,ne olur kestirmek güç gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Son 4-5 maçtır gol yemiyoruz sanırım bu maçta kalede Bora oynayacak bakalım o nasıl performas sergileyecek ben yine gol yemeyiz diye tahmin ediyorum.He gol atarmayız oda şüpheli.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 30.Nisan.2011 at 18:27 Reason: silinenden alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut'un iyi niyetli çabasını , kendi ceza sahasına kadar rakip kovalamasını vs alkışlamamak elde değil ama bir forvet oyuncusu olarak çok fazla gol kaçırıyor , son vuruşları çok yetersiz. Trabzon bu sene bunun kurbanı bile olabilir. Burak'ın tek forvet oynadığında daha çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Selçuk-Colman-Ceyhun

Jaja-alanzinho

Burak.

Bu maça gelecek olursak , Antep'in çok formda olduğu aşikar ama Trabzon ya kazanacak ya kazanacak. Tek gollu TS galibiyeti bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Umut'un iyi niyetli çabasını , kendi ceza sahasına kadar rakip kovalamasını vs alkışlamamak elde değil ama bir forvet oyuncusu olarak çok fazla gol kaçırıyor , son vuruşları çok yetersiz. Trabzon bu sene bunun kurbanı bile olabilir. Burak'ın tek forvet oynadığında daha çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Selçuk-Colman-Ceyhun

Jaja-alanzinho

Burak.

Bu maça gelecek olursak , Antep'in çok formda olduğu aşikar ama Trabzon ya kazanacak ya kazanacak. Tek gollu TS galibiyeti bekliyorum.
    Ya bu adam yıllardır bu durumda yönetim buna bir çare bulmadı sanki dünyada başka forvet yok.Gelen adamlarda kesemiyor bu adamı

Polemik çıkarmaya gerek yok arkadaş benim yazacağım şeylerin benzerini yazmış teşekkür ediyorum.

Artık son virajdayız ve Gaziantep, Bursa'yı yakalamak istiyorsa trabzona karşı çanakkale geçilmez tarzı oynayamaz,oynamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antepli oyuncular iyi gününde olursa ve biraz şanslı olursa
    Banko Antep
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu haftanın en güzel maçı olur.

Antep sadece iyi hücum yapmıyor, bir Tolunay Kafkas takımı olarak çok sert oynuyor, orta sahada direnç gösterip az pozisyon veriyor. Trabzonspor'un en zor maçıdır bu, hatta Antep kazanabilir belki de.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hasan Yener: Gaziantep maçında Tolga'yı sahada göreceğiz. Bu konuda çok büyük bir fedakarlığı ve isteği var..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eskişehirspor maçında da son kısımda devam edemessin demişlerdi ancak o büyük bir ısrarla devam etmişti...Helal olsun valla gerçek Trabzonlu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımda alt yapıdan gelen 2 isimden birisi o olsun o kadar da.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cidden Antep'in savunmada hata yapmaması durumunda mutlaka ileride etkili olup maçı alabileceğini düşünüyorum. Trabzon bu virajı dönebilirse kalan maçlarda zorluk yaşamaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Trabzonsporlu taraftarlar Barack Obama'ya şikayet mektubu göndermiş. Medyayı, Hakemleri ve Trabzonspor yönetimini şikayet etmişler. via@cezasahasi

Yook artık ya : )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak tek forvet oynarsa çok etkisiz olur diye düşünüyorum sonuçta defansın içinde oynayacak kanattan gelip demarke olmak daha kolay.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Önümüzde 4 hafta kaldı ve bu maçların hepsini kazansak bile şampiyon olmamız Fenerbahçe'nin puan kaybına bağlı. Bu sezon şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemiyorum fakat takımımın ortaya koyduğu mücadele beni fazlasıyla tatmin etmiş durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Önümüzde 4 hafta kaldı ve bu maçların hepsini kazansak bile şampiyon olmamız Fenerbahçe'nin puan kaybına bağlı. Bu sezon şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemiyorum fakat takımımın ortaya koyduğu mücadele beni fazlasıyla tatmin etmiş durumda.
    Serhat aynen ve ben şampiyonluk değilde Şampiyonlar liginin derdindeyim.Orda yer almamızı istiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Serhat aynen ve ben şampiyonluk değilde Şampiyonlar liginin derdindeyim.Orda yer almamızı istiyorum.
    Ligi 2. bitirirsek ben hiç ŞL hayali kurmayacağım açıkcası. Çünkü karşılaşacağımız muhtemel rakipler genellikle bizden çok daha güçlü olacak. Birde avrupa kuralarındaki geçmiş yıllardaki şanssız eşleşmelerimizi düşününce kesin -ligi 3. bitirirse- İnter falan gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ligi 2. bitirirsek ben hiç ŞL hayali kurmayacağım açıkcası. Çünkü karşılaşacağımız muhtemel rakipler genellikle bizden çok daha güçlü olacak. Birde avrupa kuralarındaki geçmiş yıllardaki şanssız eşleşmelerimizi düşününce kesin -ligi 3. bitirirse- İnter falan gelir.
    Orası öyle ya bizde ki ansla çölde kutup ayısına rastlarızda.Belki olur neden olmasında diyorum bir yandan da.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biraz konu dışına çıkacak ama konu Ş.Ligi elemelerinden açılmışken Ş.Ligi 3.ön eleme turu yani lige girmek için son eleme,
    Rakip Dinamo Kiev
    İlk maç deplasmanda Trabzonspor 2-1 almıştı, bu kadar yakınken devler ligine girmek içerideki maçta 2-0'lık şok yenilgi hayali hüsrana dönüştürmüştü. Onun için Fener veya Trabzon'un çok dikkatli olması gerek önemli olan kazanmak ve bunu başarabilmek rakip ikinci plan.
    (bkz bu akşam oynanan soicedad barcelona maçı topla oynama %76 barcelona maçı 2-1 kazanan soicedad)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Biraz konu dışına çıkacak ama konu Ş.Ligi elemelerinden açılmışken Ş.Ligi 3.ön eleme turu yani lige girmek için son eleme,
    Rakip Dinamo Kiev
    İlk maç deplasmanda Trabzonspor 2-1 almıştı, bu kadar yakınken devler ligine girmek içerideki maçta 2-0'lık şok yenilgi hayali hüsrana dönüştürmüştü. Onun için Fener veya Trabzon'un çok dikkatli olması gerek önemli olan kazanmak ve bunu başarabilmek rakip ikinci plan.
    (bkz bu akşam oynanan soicedad barcelona maçı topla oynama %76 barcelona maçı 2-1 kazanan soicedad)
    Benimkide alakasız olacak ama Barca zaten herşey garanti diye hem yedek kadroyla oynadı hemde ikinci yarı neredeyse top oynamadı.Tamam olmayacak birşey yok ama zor diye birşey var

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri