Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kazanırsak Şam oluruz
bkz Şam Karabük Pi A.gücü Yon Sivas
...
Banko üst olur. +7 mi oynasam. Umarım kazanırız.
Bir Dost
Hellbells
Sanki beraberlik olacakmış gibi bir durum var..
doğrusu Buca maçında 3-1 den 5-3 kazandıkdan sonra gerisi fos gibi geliyor ya bakalım..
Başarılar iki takımada.
Son 3 Maçtan Korktuğum Tek Maç Umarım Bir Sorun Çıkmadan 3 Puanla Döneriz .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İBB maçında kaçırdığımız kadar gol kaçırma lüksümüzün olmadığı maç...
Semih'in asla yeterli olmayacağına inandığım maç... Niang ne durumda bilmem ki. Umarım yetişir.
Ayrıca İBB maçında olduğu kadar belli bölümlerde oyundan düşmememiz gereken maç... Hata kaldırmaz. Şakaya gelmez. Buldun mu atacaksın.
Takım maçın önemini ve ciddiyetini biliyor.
3-0 skor tahminim.
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Çekindiğim son maç.Çok zor ve sıkıntılı geçecek.Kazanalım ve son 2 haftaya daha mutlu ve rahat girelim.Niang umarım yetişir bu maça.
fb kazanır..... umutlar son hafta sivasa kalır ts puan kayıpsız ilerlerse![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Umarım kendi takımımız kazanır ve şampiyonluk yolundaki rakibimiz puan kaybeder.
Karabükspor'un kazanacağını düşünüyorum. Kendi sahalarında bu sezon çok iyiler ve Emenike oynuyor.
Kolay bir maç olmayacak. Bizimkilerde son maçlardaki rakiplerin direncini bildikleri için maçı ciddiye alacaklardır. Karabük'te saldıracaktır. Umarım kazanırız.
Son 2 haftadır izlediğim Semih'le bu maçın altından kalkamayız. İBB maçındaki kadar pozisyon bulamayız. Niang, Niang, Niang... Galibiyetin anahtarı.
Karabük'ü ben işçi kesimin şehri bilirdim; ama işimize geldiğinde hemen burjuva olunuyor, 250 TL gerçek mi?
Fenerbahçe bu maçı kazanacaktır. Sanırsam tarihimizin en iyi deplasman performanslarından birisini çiziyoruz eğer gol yeme sorunumuzu çözersek bu maçı rahat bir şekilde kazanırız. Dia ve Niang büyük eksiklik olacaktır. Santos, Stoch ve G.Gönül bu performanslarını sürdürürse mükemmel bir sonuç bekliyor bizi.
Karabük kazanır gibime geliyor... 3-2 gibi bir skor bekliyorum.
Fenerbahçe'nin 2-1 kazanacağını düşünüyorum. Çoğunluğun aksine benim puan kaybı beklediğim maç Ankaragücü.![]()
Biletleri 250 TL yapan zihniyeti kınıyorum.. Kınamakla kalmıyorum çok çok iyi niyetlerimi yolluyorum kendilerine.. İnş. işlerine yaramaz bu para..
Niang bugün takımla çalışmış. Umarım maça yetişir. Çok ihtiyacımız var.
Emenike oynarsa eğer maç berabere bitecektir bana göre.
Bu maçta rakibe gol pozisyonu vereceğimizi sanmıyorum. Yeni bir Buca hadisesi olmaz.Şans pozisyonu olmazsa. Yeter ki pozisyonu bulduğumuzda atalım.
Niang'ı istiyorum ! Niang Niang. Bana Niang'ı getirin.
Puan kaybetmeyiz FB'liler sakin olun, rahat olun.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Stoch antremanların da yıldızı oluyormuş. Niang da döndüğü takdirde kontenjan sorunu olacak. Belki Cristian yerine Selçuk oynatılarak bu sorun aşılabilir ancak Selçuk uzun süredir oynamıyor. Bakalım Aykut hoca ne yapacak ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence hoca kadroyu bozmayacak.Eğer gol sıkıntısı çekersek bu sefer Niang girer 2.yarı.