1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Fenerbahçe'de Saran bilmecesi

Default Fenerbahçe'de Saran bilmecesi

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım sürerken Sadettin Saran bilmecesi de aydınlığa kavuşmadı. Sarı-Lacivertli camiada Saran'ın aday olup olamayacağı tartışılıyor.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun Olağanüstü Genel Kurul kararı almasından önce yaptığı açıklamalarda başkan adayı olacağının sinyallerini veren Saran'ın önce 17-18 Haziran'da sonra çoğunluğa bakılmaksızın 24-25 Haziran'da toplanacak olan genel kurulda aday olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Yarın saat 11.30'da Çırağan Sarayı'nda bir basın toplantısı yapacak olan Saran'ın burada başkan adaylığını açıklayacağı ifade edildi.

Ancak; DHA'nın Fenerbahçe kulübünün yetkililerinden aldığı bilgiye göre Sadettin Saran'ın genel kurulda aday olamayacağı ve önünün kapalı olduğu öğrenildi.

2004 yılındaki bir röportajında "Fenerbahçe'de kirli ilişkiler var" demeci üzerine Saran, Haysiyet Divanı'nın aldığı kararla kulüpten 2 yıl süreyle ihraç edilmişti. Cezası 10 Temmuz'da dolacak olan Saran, Haziran ayındaki olağanüstü genel kurulda aday olamayacak. Ancak Saadettin Saran da buna rağmen avukatları ile birlikte hukuki çalışmalarını sürdürüyor ve nasıl başkan adayı olabileceğinin yollarını arıyor.

24.05.2006

Kaynak : DHA

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fenerbahçe çok zor dönemlerden geçiyor klüpte bi belirsizlik hakim umarım en kısa sürede çözüme ulaşırlar ve transfere başlarlar....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

pazartesi günü toplanacak olan camianın önde gelen isimleri bir başkan adayı üzerinde uzlaşma sağlamaya çalışacak. eğer toplantıdan saran ın başkan olması isteği çıkarsa bir şekilde cezası azaltılır ve seçimlere girer...

yani herşey pazartesi belli olacak....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben Saran'dan nefret Ediyorum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gerçekten kongreyi çok merak ediyorum bakalım aziz yıldırım kadar başarılı başkan çıkacakmı??

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by EreN
    Ben Saran'dan nefret Ediyorum
    neden nefret ediyosun adam hakkini ariyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Ali Zen bazkan Fenerbahze zampiyon
    Ali Şen gelse gerçekten çok güzel olur tam onun zamanı ama gelmez artık.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

abi adam kulübe haciz getirtti ya bu adam başkan olursa bizim işimize yarar. kendi menfati için kulübü yok sayıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"F.Bahçe'yi icraya vermedim"

Fenerbahçe Kulubü’nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran, Hürriyet'te yer alan "Fener’e icra şoku" haberi ile ilgili olarak, "Fenerbahçe Kulübü’nü icraya ben vermedim, Alman firması hukuki işlem başlatmış" dedi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Saran şunları söyledi: "2001 yılında ben Fenerbahçe yönetimindeyken, kulüp, Kenneth Anderson’un parasını ödemekte güçlük yaşıyordu. Bunun üzerine 2 milyon dolar kredi almak için Aziz Yıldırım, Hamdi Akın ve ben, Vakıflar Bankası’na gittik. Ancak, bankadan olumsuz yanıt aldık.
    Bunun üzerine kulübe 6 ay vadeli 2 milyon dolar borç verdim. Çekin vadesi gelince, Aziz Yıldırım, ’kulüpte para yok, vadeyi uzatalım’ diyerek, 2 milyon dolarlık çeki aldı ve bana 1,5 milyon dolarlık 2 yıl vadeli yeni bir çek verdi. Kalan 500 bin dolar için de, ’ileride hallederiz’ dedi.
    Aziz Yıldırım’a, bu çeki iş yaptığım Alman firmasına ciro edeceğimi söyledim. O da bunu kabul etti ve bu çek Aziz Yıldırım’ın bilgisi dahilinde, Alman Sportsfive firmasına ciro edildi.
    Alman firması hukuki yola başvurmuş
    Çekin vadesi geldiğinde ve kulüp yönetimi de çeki ödeyemeyince, Alman firması hukuki yola başvurmuş. Yönetim, hukuki gelişmeler sonunda, bu parayı ödemek zorunda olduğunu görünce, bu konuda ilk kez avukatım kanalıyla bana ulaştı.
    Ben de hemen devreye girerek, olayın Fenerbahçe’nin istediği şekilde çözülmesini sağladım. Bu toplantılar sonunda, Fenerbahçe Kulübü bu borcu 13 aylık vadede ödemeyi kabul etti.
    Bu anlaşmazlığın çözümü sürecinde, daha fazla tatsızlık olmaması için, aldığım haksız geçici ihraç cezasına rağmen, kulüpte kalan 500 bin dolar alacağımı da, daha önce yaptığım yüzbinlerce dolarlık hibelerime ilaveten, sevgili Fenerbahçe’ye hibe ettim. Fenerbahçem’e helal olsun..
    Hibe ettiğim paraları açıklarsam yüzleri kızarır
    İşte; olayın gelişimi ve içyüzü, tanıklarıyla ve belgeleriyle böyledir. Şimdi.. 5 yıl önce, kulüp sıkıntıdayken, -istenmeden- 2 milyon dolar borç vermişim, bu para vadesinde ödenmemiş, peki demişim, vadesi uzatılmış peki demişim, Aziz Yıldırım’ın bilgisi dahilinde çeki Almanlara ciro etmişim.
    Yönetim çeki ödeyemeyince, ben değil, Almanlar hukuki yollara başvurmuş, bundan haberim olur olmaz da, araya girip sorunu Fenerbahçe’nin istediği şekilde çözmüşüm. Üstelik de 500 bin dolar alacağımı, haksız bir ihraç kararına uğramama rağmen, bir kalemde silmişim...
    Şu ana kadar Fenerbahçe’ye hibe ettiğim ve kazandırdığım paraları açıklarsam, beni karalamak isteyenlerin yüzü kızarır..
    İşte, ben buyum...
    Tüm bu olan ve olacak olan çirkin saldırıların ortak hedefi; Sadettin Saran’ın önünü kesmektir.
    Peki, Sadettin Saran’ın önü kesilemez mi ?
    Elbette kesilebilir..
    Ama, bunu yapacak tek güç, Fenerbahçe üyelerinin özgür iradesidir.
    Aziz Yıldırım da bel altından vuranlardan şikayet ederek ayrıldı. Görünen o ki, bundan ders çıkarılmamış. Maalesef aynı felsefe devam ediyor. Bu da sadece Fenerbahçe’ye zarar verir."

Kaynak: Hürriyet

böle demiş zaten bu seçimde de Aziz Başkanın istemediği birisi başkan olamaz. E Aziz Başkanın Saran hakkındaki düşüncelerini de hepimiz biliyoruz zaten....
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri