Fenerbahçe Cumhuriyeti
bi zahmet kazanalım
TT Arena'ya kombine aldığımdan beri ikinci defa isteyerek gidiyor olacağım maça. Yeni bir dönem bekliyor bizi ve bunun verdiği umut beni bu maça götürtüyorKazanacağımızı düşünüyorum.
Biz kazanırız. Eskişehirde kaybederse ligi 7. bitiriyoruz. Yine de iyi toparladık 14.lükten 7.liğe çıktık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray Ünal Aysal'ın başkanlığındaki ilk maçında Konyaspor'u rahat geçer.
PFDK, Galatasaray'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Yarın oynanacak Galatasaray - Konyaspor maçı seyircisiz.
Galatasaray'ın seyircisiz ceza almasının nedeni, Gençlerbirliği maçında taraftarın kötü tezahüratlar.
Yarınki maçın cezasının bugün açıklanması nasıl bir aklın ürünüdür acaba.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bugünden Konya'dan takimini son Süper Lig macinda desteklemeye Istanbul'a gelen taraftarin yol masrafini karsilayacaklar mi?
@FatihDemireli
Bende tam aynısını diyecektim. Bu maç için istanbula gelenlerin paraları ne olacak ? Uçak paraları, otobüs paraları ?
TFF işte ne beklersin ki.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yalnız biletler çıkmamıştı piyasaya ama buradan alacak da olabilirlerdi bileti. TFF geç açıkladı kararı gerçekten ama işi de sağlama almak lazım.
Maça gidilirken önce maç bileti alınmaz genelde. Hele unü grubu olarak gidiliyorsa biletler maçtan hemen önce alınır üni başkanından. Kim böyle bir karar alınacağını tahmin edebilirdi ki ?
Ben haftaiçi bir kaç kanaldan duymuştum kararın beklendiğini ama gündemde hiçbir zaman olmadı bu haber. TFF'nin açıklaması çok geç oldu.
Sebep ne olursa olsun, karar daha erken açıklanabilirdi. Eğer erken açıklanamıyorsa bu maçtan sonraki maç için verilebilirdi ceza.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Galatasaray İlk 11: Ufuk, Sabri, Gökhan, Servet, Çağlar, Kazım, Emre, Culio, Yekta, Aydın, Kewell
Konyaspor İlk 11: Pawelek, Hakan, Zayette, Meija, M.Sedef, Gökhan, Musa, Adnan, Ertuğrul, Robak, Ali Dere
A2 nin şampiyonluk maçı olduğu için yine gençleri oynatamıyoruz.Kazanırız umarım son maçı.
Fatih Terim'e hoşgeldin diyeceğiz bu maçla
Şimdi Fatih Terim mesaisine başladığına göre maça o mu çıkacak benim kafam karıştıKazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kazım'ın golüyle 1-0 oldu maç...
Galatasaray farklı kazanır gibi gözüküyor.Fatih Terim'e güzel bir şekilde merhaba derler![]()
Kazım attı 1-0 öndeyiz...
Kazım klas bir gol attı.Son haftalarda çok formda.
2-0 oldu maç ...
2-0 çimler rezalet .
Culio attı 2-0 oldu asist emre çolak sanırım..
Aydın Yılmaz yaptı asisti.
Aydin'in asisti cok guzeldi. Konya maclarinda aciliyor adam![]()
Culio'nun hareketi enfesti![]()
İlk yarı bitti. Konya'da bizde gayet açık ve rahat oynuyoruz ilk yarıda Emre Çolak birkaç tane klas pas attı. Onun dışında Kazım ve Culio'da iyiydi.