Arkadaşlar oyunun başında karşılaştığınız transferi kolay olan adamları söyler misiniz ? Versiyon 11.0. Yani demek istediğim mesela Afellayı 2.5 e veriyolar,criscito ,lichsteiner kiralık verilebiliyor ve bunun gibi ?
Arkadaşlar oyunun başında karşılaştığınız transferi kolay olan adamları söyler misiniz ? Versiyon 11.0. Yani demek istediğim mesela Afellayı 2.5 e veriyolar,criscito ,lichsteiner kiralık verilebiliyor ve bunun gibi ?
Christian Benitez(ST) kariyertlerde felanda görebilirsin çoğu kulübe gelir. Maliyetini hatırlamıyorum şuan. Masilela(DL) ortalama 200-300 Bin'e geliyor. Tiago Alves(ST-AMC) Bank Asya düzeyindeki takımların bile çoğuna gelebiliyor. Ör/ Altay, 2-3 m arası bişeydi ama. Benim en beğendiklerim bunlar. Yabancı bir fm sitesinde ucuza alınabilecek kaliteli oyuncular konusu vardı ordakilerin çoğu transferi kolay ve yetenekli oyuncularP.m den link atıyorum.
ilk sezonu bilmem ama ikinci sezon canales ve valencia gibi oyuncular satılıkta oluyor.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
biliorum kanki biliorum her gün okulda başımın etini yiyon zaten burda niye yazdın![]()