1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Shaquille O'Neal ile buraya kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Shaquille O'Neal ile buraya kadar...

Basketbolun gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olan Shaquille O'Neal twitter hesabından basketbolu bıraktığını açıkladı.

Basketbolun gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olan Shaquille O'Neal basketbolu bıraktığını açıkladı.

Twitter hesabından bu kararını açıklayan Shaquille O'Neal, çektiği bir videoyla basketbolu bıraktığını hayranlarına duyurdu. Shaq, en son Boston Celtics formasını giyiyordu.

http://www.ntvspor.net/haber/amerika...raya-kadar----

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Arkadaş olamaz yahu . Bir kere bile pota kırdığını göremedim daha Shaq , 1 yıl daha oynayabilseydin keşke .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Arkadaş olamaz yahu . Bir kere bile pota kırdığını göremedim daha Shaq , 1 yıl daha oynayabilseydin keşke .
    pota kırdığını ben gördüm darmadağın etti valal bulursam linki paylaşayım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Seyircilerin üstüne felan zıplıyordu galiba birde

İnsanın büyüdüğünü, yaşlandığını gösteren olaylardan.. Bir efsane geldi geçti...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="2VJzCYNjVGs"]Shaq İnsanları Çok Seviyor ))ıkı kere pota kıran adam )))) [/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1:11 dakikadaki atlayışı ve devamındaki atlayışta seyircilerin kaçışması çok komik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir efsane daha goctu bu parkelerden. Cocuklugumun kahramanlarindan birisidir. Gozlerim doldu gercekten cok sempatik bir isimdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok sempatik ve şakacı bir kimliği vardı . Zevk katıyordu ama son 2-3 yıldır değiştirmediği takım kalmadı ve LAL'da ki performansını hiçbir zaman yakalayamadı . Unutulmazsın Shaq

[YOUTUBE="VInqKbA4JfY"]VInqKbA4JfY[/YOUTUBE]

Böyle güzel bi videoyla uğurlayalım Shaq'ı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Severdim ya bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşin eğlenceli yönüydü bu adam ya. Yetenekleri ve en iyi dönemlerinde pota altını herkese dar edişi unutulmaz tabi onlar işin teknik yönü. Shaq bırakmamalı bir şekilde bu organizasyonda devam etmeli..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Shaq çok sempatik ve eğlenceli biriydi bırakması kötü oldu ama onu unutmayacağız

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

basketbolu bıraksada all star maçlarına alınmalı bu ya onsuz bi all star düşünemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Birakmasi pek sasirtici olmadi benim icin, yasi iyice ilerledi, onun gibisi kolay kolay gelmez o kesindir. Bize bu zevki yasattigin icin tesekkur ederim Shaq !!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hiç olmadı bu :/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu noktadan sonra devam etmesi olası gözükmüyordu ama gerçekten üzücü bir olay, Shaq'ı sevmeyen yoktur herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Jordan sonrası beni yeniden NBA'e bağlayan adamdır. O Lakers'ı bıraktığı gün bende onunla birlikte Miami sahillerine akmıştım. Çok özel bir efsanedir, çoooook...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    [youtube="2VJzCYNjVGs"]Shaq İnsanları Çok Seviyor ))ıkı kere pota kıran adam )))) [/youtube]
    Videonun sonlarına doğru, kaçışan seyircileri gördükten sonra üzerlerine atlamaktan vazgeçip durması da ayrı bir komedi. Sanki, sırf onların üstüne atlamak istediğini belli edercesine. NBA içerisinde başka görevlerle görmeye devam ederiz umarım Shaq'ı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Los Angeles Lakers Basın Sözcüsü John Black, 19 sezonluk NBA kariyerine son noktayı koyduğunu açıklayan Shaquille O'Neal'ın 34 numaralı formasının emekliye ayrılacağını ve Staples Center'ın tavanına asılacağını açıkladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birisi olan Shaquille O'Neal'in emekli olacağını açıklamasının ardından çok kısa bir süre geçmiş olmasına karşın, meslektaşları Shaq'a twitter'da mesaj yağdırıyor. Shaq'ın ne kadar sevildiğinin bir göstergesi olan bu mesaj yağmurundan işte bazı örnekler. Bu arada gelen mesajlar arasında henüz bir Kobe mesajı yokmuş.

LaMarcus Aldridge: Shaq'ın bir gün basketbolu bırakacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Onu hepimiz özleyeceğiz. Umarım benim kariyerim sonunda onunkinin yarısı kadar olabilir.

Kevin Love: Herkes Shaq'ı seviyor. Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan birisi.

Steve Nash: Tebrikler Shaq 4 yüzüklü, unutulmaz bir kariyer için. Hall Of Fame kariyeri buna denir. Biliyorum şimdi Red Kit gibi güneşin batışıyla kaybolmayacaksın. Sırada ne var?

Omri Casspi: Shaq gelmiş geçmiş en büyüklerdensin. NBA için yaptığın her şey için minnettarız.

DeAndre Jordan: 19 sezon, 15 All-Star maçı, 4 şampiyonluk yüzüğü, NBA tarihinin en skorer 5.inci oyuncusu, en sevdiğim oyunculardan birisi emekli oluyormuş. Shaq müthiş bir kariyer. Tebrikler.

Lou Williams: Shaq'ın emekli olması üzücü. Ama müthiş bir kariyer ve en sevdiğim oyunculardan birisi. Umarım ben de bıraktığımda onun başardıklarının yarısını başarmış olurum.

Al Thornton: Muhteşem bir kariyer Shaq. Gelmiş geçmiş en müthiş uzun. Her zaman senin bir hayranın olacağım.

Rudy Gay: Shaq muhteşem bir kariyeri noktaladı. Her zaman onun hayranı olacağım.

Eric Gordon: En sevdiğim oyunculardan birisi bugün basketbolu bırakıyormuş. NBA onu çok arayacak. Ligin en eğlenceli ve en önemli ismiydi.

LeBron James: Onu çok özleyeceğiz. NBA tarihinin en durdurulamaz gücü. Onunla birlikte olmak insana yeter. Müthiş bir insan. Onunla her dakika bir komedi.

Andrew Bynum: Bu oyunu oynayan unutulmayacak müthiş oyunculardan birisi. Ona çok büyük saygım var. Çaylak yılımda dirsek attığı yerler halen ağrıyor.

Baron Davis: Adamım bırakıyormuş. 19 muhteşem sezon. Başarılar Shaq.

Jared Dudley: Hayatımda unutamayacağım bir takım arkadaşım. Kesinlikle en komiği. Onunla birlikte aynı takımda oynamak bir şerefti. Büyürken hep onu izledim, ve onu örnek aldım.

Ron Artest: Efsane Shaq bırakıyor. Hep benim ağabeyim oldu. NBA'e girdiğim ilk günden beri.

Mo Williams: 19 sezon uzun bir süre koca adam. Sana başarılar diliyorum ama başarılı olacağını da biliyorum. Sen bir pazarlama dehasısın.

Rajon Rondo: Hall Of Fame kariyeri için Shaq'a seslenelim. Eşsiz bir oyuncusun.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

NBA tarihinde emekli olduğuna en çok üzülenecek ilk 5 oyuncudan biridir herhalde Shaq. Sadece başardıkları değil, saha dışında yaptıkları, kişiliği ve sempatikliği, herkesi eğlendirebilmesiyle bu lige gelmiş en büyük oyunculardan biri, hatta belki de ta kendisidir. Bırakması çok üzücü.

Mesaj Yetkileri