1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Trabzonspor'un muhtemel rakipleri

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Trabzonspor'un muhtemel rakipleri

Trabzonsporumuz'un 3. Ön Eleme Turu'ndan katılacağı Şampiyonlar Ligi'nde bu turdaki 5 muhtemel rakibinin de transferleri takibimiz altında
    Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde takımlar ülke şampiyonları ve ülkelerinde şampiyon olmamış takımların ayrı ayrı kollardan gruplara yürüdüğü bir sistemle ilerliyorlar.

Bu nedenle Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Trabzonsporumuz aşağıdaki 5 rakipten biriyle eşleşecek.

Benfica (Portekiz)

Dinamo Kiev (Ukrayna)
    Panathinaikos (Yunanistan)
    Twente (Hollanda)
    Standard Liege (Belçika)

Trabzonsporumuz'la birlikte bu takımlarla eşleşecek 5 takım ise UEFA puan sıralamalarına göre şöyle:

Rubin Kazan (Rusya)

FC Zürih (İsviçre)
    Odense (Danimarka)
    Trabzonspor (TÜRKİYE)
    Vaslui (Romanya)

Bu turu geçen 5 takım Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaktaki son engel için Play-off turunda aşağıdaki 5 takımdan biriyle eşleşecek:

Bayern Münih (Almanya)

Arsenal (İngiltere)
    Olimpik Lyon (Fransa)
    Villarreal (İspanya)
    Udinese (İtalya)

Bu eşleşmeden çıkacak 5 takım gruplara kalacak ve yine UEFA puanlarına göre torbalara girecek.

Trabzonsporumuz bu iki zorlu ön elemeyi de geçerse maalesef puanı gereği 4. torbadan kuraya girecek.

15 Temmuz'da çekilecek kura ile ilk rakibimiz belli olacak. Bu nedenle bizler de, şimdi heyecanla bu rakiplerimizin transferlerini de takip ediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzonspor'un işi çok zor.Allah yardımcıları olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şurdan bize Önce Panathinaikos (Yunanistan) veyaStandard Liege (Belçika) gelse.Play-Of'ta'da Udinese (İtalya) gelse çıkarı diye tahmin ediyorum ancak böyle olmayacağından adım gibi eminim.

Biz kesin,
    Benfica (Portekiz) ile eşleşiriz o turu geçeriz sonra da Arsenal (İngiltere) ile eşleşip eleniriz

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şurdan bize Önce Panathinaikos (Yunanistan) veyaStandard Liege (Belçika) gelse.Play-Of'ta'da Udinese (İtalya) gelse çıkarı diye tahmin ediyorum ancak böyle olmayacağından adım gibi eminim.
    Aynen Mustafa abi gibi, takımları görünce direk senin yazdıklarınla eşleşse keşke bende dedim. Şans birazda. Kuralarda bakalım kim gelecek.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Benfica ve Kiev gelirse 3. turda eleniriz maalesef onun dışında diğer 3 ekip gelirse geçeriz gibime geliyor...Play-off rakipleride maşAllah hepsi zor eğer Play-off'a kalırsak Udinese ve Villarreal gelsin dua edelim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Standard liege dışında gelecek rakiplere karşı Trabzonspor elenir bence. Ha turu geçti diyelim Playoff turunda Udinese gelse bile geçeceğini düşünmüyorum. En azından bir tur geçip Avrupa liginde gruplardan başlasa iyi olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Standard liege dışında gelecek rakiplere karşı Trabzonspor elenir bence. Ha turu geçti diyelim Playoff turunda Udinese gelse bile geçeceğini düşünmüyorum. En azından bir tur geçip Avrupa liginde gruplardan başlasa iyi olacak.
    Udinese çok kan kaybediyor

Sanchez,İnler,Zapata falan gidecek muhtemelen gerçi belli olmaz sonucta Udinese.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Udinese çok kan kaybediyor

Sanchez,İnler,Zapata falan gidecek muhtemelen gerçi belli olmaz sonucta Udinese.
    Haklısın bu oyuncuların gideceğini hesaba katmadan o yorumu yaptım.

Trabzon 3.tur da elenirse Avrupa liginde Playoff turunda ki rakipleri'de yine güçlü takımlar mı olacak ?

sakary Ali Misafir

Trabzonspor'un işi gerçekten zor.Şampiyonlar Liginde gruplara kalmak çok sürpriz olabilir.Tabi geçen sene L'pool karşısında şanssız bir şekilde elendiğimizi unutmayalım.

Avrupa Ligine düşsek bile sanırım yine seribaşı olamayaacağız.Bu yüzden şanslı kura mutlaka zorunlu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Haklısın bu oyuncuların gideceğini hesaba katmadan o yorumu yaptım.

Trabzon 3.tur da elenirse Avrupa liginde Playoff turunda ki rakipleri'de yine güçlü takımlar mı olacak ?
    Avrupa liginde durum ne onu hiç bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Olamaz diye tahmin ediyoum.TS'nin puanı cidden düşük.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İşi çok zor ya Trabzonspor'un...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ilk turda Panatiniakos hariç kim gelirse gelsin. Çünkü onlarla maç değil etnik savaş oluyor. Rum takımlarında da böyle oldu yine böyle olur. İkinci tura kalırsak eğer orada da 2. nin neredeyse 40 puan gerisinde kalmış Villareal'i isterim ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşi zor tabi. Eğerki ilk turda gitmez ve geçerse ikinci takım Udinese olursa diğerlerine oranla daha yüksek şansı. Tabi Udinese geldi diyede geçti sayılmaz o da zor bir rakip olacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Pana - Twente - S.Liege gelir umarım ilk turda. İkinci tur zor. ŞL değil de Avrupa Ligi daha gerçekçi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 şanslı kurayla bu işler hiç belli olmaz Şampiyonlar Ligi'ne en son ne zaman 2 takım göndermiştik?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Şampiyonlar Ligi'ne en son ne zaman 2 takım göndermiştik?
    2007-2008 sezonunda FB ile BJK katılmıştı. Çeyrek final oynamıştık hani

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ondan öncede 03-04 G.Saray ve Beşiktaş'tı sanırsam. BJK son anda gruptan çıkamamıştı...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ilk turda ki rakipler cokda zor degil ama 2. turu gecmeleri neredeyse imkansiz bir ihtimal udinese gelirse kafa kafaya oynarlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

3. ön elemede, S.Liege dışındaki takımları geçebileceğini düşünmüyorum Trabzonspor'un. Avrupa'da tecrübe de önemli sonuçta. S.Liege ile eşleşip geçerse de play-offta kesin elenir, ne yazık ki 2. turdaki tüm takımlar Trabzonspor'dan üstün.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Benfica (Portekiz)

Dinamo Kiev (Ukrayna)
    Panathinaikos (Yunanistan)
    Twente (Hollanda)
    Standard Liege (Belçika)

Bayern Münih (Almanya)

Arsenal (İngiltere)
    Olimpik Lyon (Fransa)
    Villarreal (İspanya)
    Udinese (İtalya)

turlarda kırmızılar gelirse geçme ihtimali var ancak morlar gelirse morarırız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İlk turu mutlak puan için geçmeli ts,2.turda şans yanlarında olursa tekrar 2 takım izleme fırsatımız olabilir.

Mesaj Yetkileri