1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Carlos'a 2. Muz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Carlos'a 2. Muz

http://www.sporxtv.com/futbol/rusya/...kSXTVQ24437SXQ

Brezilyalı 37′lik tecrübeli oyuncu Anzhi Makhachkala’nın Krylia Sovetov deplasmanında 3-0 kazandığı maçın 89.dakikasında Roberto Carlos yine ırkçı saldıralara maruz kaldı. Eski Fenerbahçeli oyuncu bu hareketten sonra takımını 3 oyuncu değişikliği hakkını doldurmasına karşın tepkisini sahayı terkederek gösterdi. Carlos’a bu Rusya’da 2. muzlu ırkçı saldırı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Carlos'un teni siyah değil ki neyin ırkçı saldırısı bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

belki de ırkçılık yapılacak en son ülke halkı brezilyalılardır. adamlar yıllar içinde karışıp melezleşmiş. tabi ülke içinde saf zenci, saf yerli yahut saf portekizliler vardır ama çoğunluk melez. futbolda niye ırkçılık yapılıyor onu da anlamış değilim. alt tarafı top oynuyorlar yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos adına üzüldüm gerçekten, talihsiz bir olay. Adam sadece esmer, koyu bile değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Üzücü bir durum.Ülkemizin bu konularda maşallahı var.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Üzücü bir durum.Ülkemizin bu konularda maşallahı var.
    Ülkemizde yabancı oyunculara bırak ırkçılık yapmayı,geldiği şehrin,kentin sevgilisi oluyor adam.Taraftarlar daha bir seviyor yabancı oyuncuları hele de siyahi olanları.Bizim ülkede yerli futbolcuya ırkçılık yapılıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by vego View Post
    Brezilyalı 37′lik tecrübeli oyuncu Anzhi Makhachkala’nın Krylia Sovetov deplasmanında 3-0 kazandığı maçın 89.dakikasında Roberto Carlos yine ırkçı saldıralara maruz kaldı. Eski Fenerbahçeli oyuncu bu hareketten sonra takımını 3 oyuncu değişikliği hakkını doldurmasına karşın tepkisini sahayı terk ederek gösterdi. Carlos’a bu Rusya’da 2. muzlu ırkçı saldırı oldu.
    konu başlığı süper
    manav açsın diyecektim işler tıkırında çünkü

espriyi geçersek; çok ayıp etmişler,adam king.
    en doğrusunu yapmış.ondaki profesyonellikten de bu beklenirdi,
    gerçi maçı bitirebilirdi ama sevmiyorsanız bende giderim demiş.naapsın?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Belkide bizim ülkedi en olumlu taraflardan biri buduru kesinlikle ırkçılık yapılmıyor aksine seviliyor arkadaşın dediği gibi.Bunlar mı bizden medeni olanlar Sömürgecilik genlerinde olduğu için doğal karşılamak lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende muz orta felan açtı sandım

Üzücü bir durum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Koskoca Roberto Carlos gelmiş, yıllarca televizyondan izlemek zorunda kalmış olduğun bir oyuncu. İzle, keyif al. Nedir bu saçma sapan protesto ? Diğer mesajlarda söylendiği gibi ülkemiz bu konuda sicili en temiz yerlerden biridir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

böyle bir olayin rus liginde olmasi beni cok sasirtti aslinda ruslar cecenler disinda hicbir irka kin beslemez irkci tavirlarida yoktur bence adamlar carlosu biraz sinirlendirmek icin yapmislar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    böyle bir olayin rus liginde olmasi beni cok sasirtti aslinda ruslar cecenler disinda hicbir irka kin beslemez irkci tavirlarida yoktur bence adamlar carlosu biraz sinirlendirmek icin yapmislar
    ruslar'ın çeçenler'den başka kimseye kin beslemediğine emin misin?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Zenci olsun çamurdan olsun deriz biz Bi Appiah geldi gideli 3 sene oldu hala hasretle anıyoruz adamı Okocha , Amokachi , Uche'de cabası

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Zenci olsun çamurdan olsun deriz biz Bi Appiah geldi gideli 3 sene oldu hala hasretle anıyoruz adamı Okocha , Amokachi , Uche'de cabası
    Nouma yı unutma

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Abi imkan olsa biz zenci futbolcuyu evimizde konuk ederiz yemegimizi paylasiriz. Ulkemizin bu durumu beni cok mutlu ediyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ruslar ırkçılığın dozunu kaçırmışlar. Carlos siyah değil ki, Eto'o gitse neler olur acaba

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Ülkemizde yabancı oyunculara bırak ırkçılık yapmayı,geldiği şehrin,kentin sevgilisi oluyor adam.Taraftarlar daha bir seviyor yabancı oyuncuları hele de siyahi olanları.Bizim ülkede yerli futbolcuya ırkçılık yapılıyor
    Süpersin, sabah sabah iyi güldürdün beni
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri