1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Menajer İtibarı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Default Menajer İtibarı

Yeni menejer eklerken profil sekmesinde '' İtibar '' seçeneğini seçtiğimizde; Kötü futbolcu, Yarı-Profesyonel futbolcu, profesyonel futbolcu ve Uluslararası futbolu var. Fakat benim oyunumda Kötü futbolcu ve Yarı-profesyonel futbolcu bölümü kapalı seçemiyorum. Bazı oyunlarda açık olarak görüyorum, çoğu oyunda ise kapalı. Bu ayarı nasıl düzeltebiliriz, bunun bir çözümü var mı?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Düşük ligleri de seçersen, seçenek açılır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hocam Türkiye liginde maksimum TFF 2.lige kadar seçebiliyoruz. Onu seçtiğimiz zamanda Yarı-profesyonel seçeneği açılıyor menajer itibarı yine kıtasal oluyor yani birşey fark etmiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hocam Türkiye liginde maksimum TFF 2.lige kadar seçebiliyoruz. Onu seçtiğimiz zamanda Yarı-profesyonel seçeneği açılıyor menajer itibarı yine kıtasal oluyor yani birşey fark etmiyor
    Büyük bir kulüp seçince itibar birden artabilir. 2.ligden bir klüp seçince de kıtasal olacağını sanmıyorum itibarın.

sen her ne kadar kendini yarı profesyonel yapsan da henüz kariyerinin başında büyük bir kulübe gelen bir oyuncunun yarı profesyonel de olsa ünlü olmak zoruda bu nedenle artırıyorlar popülariteyi arkadaşın da dediği gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gaziantepspor'u çalıştırıyorum ve şuan itibarım kıtasal

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Gaziantepspor'u çalıştırıyorum ve şuan itibarım kıtasal
    Takımların Avrupada Belirli Bir Puanı ve İtibarı Varsa Sen Yarı-Pro'da Seçsen Kıtasal Olursun. Gaziantep, Kayseri, Bursa ve 4 Büyükler Gibi Takımların Avrupada Belirli Bir Puanları Var Hepsinin ve Bu Yüzden Yarı Pro Seçsende Kıtasal Olursun. Ama Kasımpaşa, İBB, Karabük, Gibi Avrupaya Henüz Adım Atmamış Takımları Seçtiğinde Ülkesel Olduğunu Göreceksin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri