1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Ankaraspor Bank Asya'da

Default Ankaraspor Bank Asya'da

TFF Genel Kurulu'nda yapılan oylama ile Ankaraspor'un kümede kalma kararı alındı...

Gelecek sezon Ankaraspor Bank Asya'da mücadele edecek...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne diyeyim bilemedim...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

19 takım mı olacak Bank asyada ?

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Geçen sene bay olayına ayar olmuştm bu sene yine aynısı olacak.Vurun Bank Asya'ya!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bakalım kimin hakkı yenecek .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

19 takım olmasından başka bir alternatif yok gibi görünüyor. Aksi durumda büyük haksızlık yapılmış olur...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer fatura bize kesilirse ne diyim ben onlara...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sonunda beklenen haber geldi. 0 Dan bir takım kurulacak. Şimdi işler daha zor ama bununda üstesinden gelinir.Çok sevindim Ankaraspor'un geri dönmesine.

-------------------------------

19 Takım olabilir belki. Kimsenin hakkı yenmeden bir karar alınacaktır. Eğer bir takımın hakkı yenirse çok büyük olaylar çıkar. O yüzden zannetmiyorum.

Ankaraspor, önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek. Üyeliği askıya alındığı için liglere katılamayan Ankaraspor, üyeliğinin geri gelmesiyle birlikte yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek.
    Ankaraspor Bank Asya 1. Lig'de

Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimi öncesi Ankaraspor konusunda uzlaşma sağlandı. Yapılan oylamayla Ankaraspor'un üyeliğinin askıya alınması iptal edildi.

Sert tartışmaların yaşandığı Genel Kurul'da Ankaraspor'la ilgili oylamanın açık mı gizli mi olarak yapılacağı konusunda itiraz geldi. Divan Başkanı Levent Bıçakçı'nın oturuma ara vermesi üzerine, salon dışında özel bir zirve gerçekleşti.

Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım ve Melih Gökçek görüşmesinden Ankaraspor'un federasyona açtığı davayı geri çekmesi şartıyla üyeliğinin devamı yönünde uzlaşma çıktı.

Aradan sonra kürsüye gelen Aziz Yıldırım ve Melih Gökçek alınan kararı üyelerle paylaştılar. Yapılan oylamada da Ankaraspor'un askıya alınan üyeliğinin geri verilmesi yönünde karar çıktı. Böylece tescil hakkını geri kazanan başkent kulübü, önümüzdeki sezon Bank Asya Birinci Lig'den yoluna devam edecek.

AHMET GÖKÇEK'İN AÇIKLAMALARI

Ahmet Gökçek: Sadece Ankaraspor değil, Türk futbolu kazandı
    Ankaraspor'un yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de mücadele edeceğinin açıklanmasından sonra konuşan Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek, "Sadece Ankaraspor değil, Türk futbolu kazandı" dedi.
    Alınmış olan yanlış bir karar vardı ve bugün alınan karar adaletli olan karardır. Ankaraspor, kurumsal yapısıyla örnek bir kulüp. Böyle bir kulübün yok olması beni çok rahatsız ediyordu. Bugün alınan kararla sadece Ankaraspor değil Türk futbolu kazandı. Bütün görevlerini yerine getiren bir kulübün yeniden lige geri dönmesi çok sevindirici.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Tekrar hoşgeldin Ankaraspor .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankaragücündeki fazlalıklardan 2 takım çıkar zaten birazını Ankaraspora gönderirler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

fm2012 icin bi kariyer daha buldum

Ankaraspor'un sağlam bir yönetimle Gökçekler'i ezeceklerini düşnüüyorum Süper Lig'e çıkıp .

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Geçen sene 17 takımlı olduğu için Bank Asya ve bizde fikstürde Ankarasporu takip ettiğimiz için her hafta,bay geçerek 1 hafta dinlenmiş takımlara karşı oynamak durumunda kaldık.Bu da bizi çok etkilemişti.Umarım bu sezonda öyle olmaz.Bu seferde başkasına patlasın

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İşte şimdi işler sarpa saracak. Henüz tam olarak olayın ayrıntısını öğrenemedim ama Gökçekler ufaktan oraya kayacak gibi gözüküyor. Zira gece yarısı yaptıkları son kongrede iptal edildi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yaşananlardan benim anladığım kadarıyla bir haksızlık durumu vardı. Gençlerbirliği-Hacettepe olayında sessiz kalınmıştı. Eğer bir bağ varsa -ki var olduğu bir gerçekti- Gençlerbirliği-Hacettepe'de yaptırım uygulanmaması ne kadar yanlışsa Ankaragücü-Ankaraspor'da yapılmaya çalışılan doğruydu. Ama eksik yapıldı. Ankaraspor'u küme düşürerek cezalandırıp Ankaragücü'ne ceza vermemek bence büyük yanlış.

Önümüzdeki sezon 1. Lig 19 takımla oynanacak. Yine bay takım olması kötü oldu. Umarım 2012-2013 sezonu 20 takımla oynanır 1. Lig. Hatta 2. Lig ve 3. Lig'de de gruplar 20 takıma çıkartılsa daha güzel olur bence.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bari 20 takım yapsınlar 1 sezonluğuna.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok sevindim. Ankaraspor kapaninca altyapi oyunculari icin cok uzulmustum. İnsallah Ankaraspor altyapisindan oyunculara agirlik verir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Peki şimdi personel ve futbolcu durumu nasıl olacak. Takımın malzemecisine kadar dağıldı mı personel kadrosu.

Mesela Ankaraspor'a kayıtlı şuan futbolcu varmı ? Yani vardırda ne bileyim ilk 11 oynayacak 1-2 sezondur takımda olan futbolculardan varmı kimse ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tolga kulup lisansı iptal edildikten sonra Ankaraspor'un bütün oyuncularının kontratlarıda iptal edildi. Ama yöneticiler bu kontratları hala daha saklıyolar oyuncular bizde kalacak diye. Hatta dün olaylar belli olduktan sonra JR Gökçek, Antalyaspor başkanını arayıp Tita'yı geri istemiş kontratı bizde demiş. Kaos, kaos dediler şimdi kaosun daha büyüğü var. Ne olacağı belli değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Peki şimdi personel ve futbolcu durumu nasıl olacak. Takımın malzemecisine kadar dağıldı mı personel kadrosu.

Mesela Ankaraspor'a kayıtlı şuan futbolcu varmı ? Yani vardırda ne bileyim ilk 11 oynayacak 1-2 sezondur takımda olan futbolculardan varmı kimse ?
    Kadro sıkıntısı yaşamazlar.Ankaragücü'nden oynamayanları birde Bugsaş'dan iyi adamları alırlar.3-4 tane de transfer işi götürürlr.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alt yapıdaki oyunculara yazık olmuştu şimdi tekrar yapılanma gerektiriyor işleri zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Evettt ilk hamle geldi. Şu anda Tita, Ankaragücü'nün oyuncusu. Ayrıca Şansal Büyüka'nın dediğine göre JR Gökçek, ANkaraspor'u 1. lige çıkaracak transferler yapılacak kimsenin şüphesi olmasın demiş. Ankaragücü oyuncağından sıkıldı herhalde çocuk.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sonunda istedikleri oldu, hayırlısı olsun. Ayrıca Süper Lig'e çıkmak için de dava açmışlar sanırım. Bakalım ne olacak?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ankaraspor başkanının deidği gibi Süper Lig'ten düşürüldü tekrar Süper Lig'ten başlaması sanki daha mantıklı gibiydi. Düşürüldü Bank Asya'dan başlamak zorunda olabilir ama sonuçta o anki haline geri gelecekse Süper Lig'ten başlaması daha iyi gibiydi sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kulüpler Birliği "eski kral öldü yaşasın yeni kral" anlayışına çok çabuk kendini kaptırdı. Mahmut Özgener federasyonunu görevi bırakır bırakmaz adamları sattılar. Madem Ankaraspor'un küme düşürülmesinin haksız olduğunu düşünüyordunuz, zamanında çıkıp bu karar haksızdır deseydiniz. Ses çıkarmadığınıza göre kararın haksız olduğunu düşünmüyordunuz. Şimdi niye Ankaraspor lehine karar çıkıyor ? Büyük çelişki var.

Ek olarak; Aziz Yıldırım'ın Melih Gökçek'le el sıkıştığı kare rezalet bir kareydi. Yazıklar olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kulüpler Birliği "eski kral öldü yaşasın yeni kral" anlayışına çok çabuk kendini kaptırdı. Mahmut Özgener federasyonunu görevi bırakır bırakmaz adamları sattılar. Madem Ankaraspor'un küme düşürülmesinin haksız olduğunu düşünüyordunuz, zamanında çıkıp bu karar haksızdır deseydiniz. Ses çıkarmadığınıza göre kararın haksız olduğunu düşünmüyordunuz. Şimdi niye Ankaraspor lehine karar çıkıyor ? Büyük çelişki var.

Ek olarak; Aziz Yıldırım'ın Melih Gökçek'le el sıkıştığı kare rezalet bir kareydi. Yazıklar olsun.

Bunlar danışıklı dövüş usta.İki tarafında bu durumdan kÂrı olduğunu düşünüyorum.Yoksa bir anda bu kadar 180 derece dönmezler.Melih alacağını alsın buna izin verenlerde elbet yararlanıcaktır bir şekilde.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1. Lig'i süresiz 20 takıma çıkarsalar daha iyi olacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Düştü kabul edilen Ankaraspor 1 dakika bile oynamadan Bank Asya 1.Lig’de kaldı. Diyarbakırspor ile Altay ise sezon boyunca o kadar ter dökmesine rağmen 2.Lig’e gitti.

Adalet ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Düştü kabul edilen Ankaraspor 1 dakika bile oynamadan Bank Asya 1.Lig’de kaldı. Diyarbakırspor ile Altay ise sezon boyunca o kadar ter dökmesine rağmen 2.Lig’e gitti.

Adalet ?
    Ankaraspor'un ligde kalmasını bu açıdan değerlendirmek pek doğru olmaz düşüncesindeyim. Ayrıca Ankaraspor düştü kabul edilmemiş sadece lisansı askıya alınmıştı. Ayrıca Ankaraspor ligde yer almış olsaydı da bu sıralamaya göre Altay ve Diyarbakırspor küme düşecekti. 16. ve 17. sırayı alan 2 takım küme düştü. Ankaraspor yok diye bu sıralama 1 yukarı çıksaydı yani 15. takım düşseydi sıkıntı olabilirdi. Bahsettiğin şey faklı biliyorum ama sen değinmişken ben de farklı bir duruma vurgu yapmak istedim. Zira Altay itiraz etmiş ya da edecekmiş diye haberler çıkmakta.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor yönetimi bu karar için TFF'ye itiraz talebinde bulunmuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri