[YOUTUBE="hF4zQDpB2lk"]Helal Olsun[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="hF4zQDpB2lk"]Helal Olsun[/YOUTUBE]
Duman'ın tartışmasız en iyi 2 şarkısından biri.Diğeri de " ah " zaten![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Son albümündeki en iyi 2 şarkıdan biri diyelim bence diğeri '' sor bana pişmanmıyım '' (: (:
Yokk bee o şarkı iyi değil![]()
tartışılır tartışılır en iyi "Ah" ve "Helal Olsun" ise "Yalnızlık Paylaşılmaz" "Hatun" "Halimiz Duman" "Bebek" vsvsvs ne olucakilk 2 albümü zaten mükemmel ötesi hepsi birbirinden güzel
son 2 albümündeki (Seni Kendime Sakladım ve Duman I-II) en iyi şarkıdır bence Helal Olsun
![]()
eto'o bitmiş.
Ya hepsi ayrı güzel. Duman en nihayetinde (: Ama tabi bu şarkı olsun, yanıbaşımdan, oje, aman aman, senden daha güzel vs. vs. yazdıkça bir sürü daha geliyor aklıma (:
Bilgisayarımda bütün albümleri mevcut , muhteşem şarkıları var , yer yüzünde dinlemekten en çok hoşlandığım grup (: Ama en güzel şarkısı dedinizmi o kişiden kişiye değişir , insanın o şarkıya ne anlam bağladığı önemli (: Yalnızlık paylaşılmaz , Haberin yok ölüyorum , Senden daha güzel , Ahh , Yürekten , Yanıbaşımdan , Helal olsun , Dibine kadar , Halimiz Duman. Bunlar çok özel şarkıları.
Mesela ben "Yürekten" şarkısıyla serenat yapmıştımOnun yeri bende çok ayrıdır (: Ama "Köprüaltı" benim favorimdir. Gençliğimi tüketti o şarkı
Yolumuz ayrı biliyorum
ölmeden son bir defa
belini kavrasam yeteerrr.
Hadi gel buluşalım
eski köprünün altında
Kimseler bilmesin
Mehtaba karşı uzanalım
eski köprünün altında
Kimseler duymasın.
Sabah işe giderken metrobüste muhakkak dinlediğim şarkıların başında geliyor.Güne zinde başlamamı sağlıyor.
Ama benim favorim de köprüaltı'dır.
klibide şarkısıda çok güzel büyük bir zevkle dinliyorum
Duman kadar kaliteli Rock yapan yok herhalde şu an Türkiye'deYurt dışında olsaydı keşke Nirvana pozisyonunda falandı şu an
![]()
Bu aşk beni yorar Akustik yazın youtube'a dinleyin bi![]()