Beşiktaş 2002-2003 kadrosu Arkadaşlar sizlere geçen sene de hazırladığım(ama çok geç sunduğum) Beşiktaş 2002-2003 kadrosu yamasını tanıtmak istiyorum. Bu güncelleştirme ile 10.0.2 yamasında BJK kadrosunda bulunan oyuncular datadan silinmiş(Deli İbo ve Serdar Özkan dışında), yerine 2002-2003 yılında Beşiktaş'ın sahip olduğu kadro Beşiktaş'a eklenmiştir. Gönül ister ki bütün ligi değiştireyim ama tek bir takımı ayarlamak bile oldukça zamanımı aldı.
Data'da bulunan oyuncuları dataya bir daha eklemedim, o an bulundukları takımdan aldım, örneğin Eser Yağmur bu yamada hem Karşıyaka'da hem de Beşiktaş'ta olmayacak.
Kadrodaki oyuncuların yaşı 7 yıl geriye alındı ve özellikleri;
- Eğer hala futbol yaşantısını futbolcu olarak sürdürüyorsa CA'sı(duruma göre fiziksel ve zihinsel özellikleri de) yaşına göre ayarlandı.
- Eğer futbol yaşantısını antrenör olarak sürdürüyor veya hiç sürdürmüyor ise özellikleri CM4 verileri baz alınarak yapıldı, ama CM4 datası çok da güvenilir olmadığı için bir çok düzenleme yaptım.
- Kontratlar CM4 yardımı ile düzenlendi, oyuncuların o zaman daha düşük maaş alması finansal anlamda yararlıyken maaş bütçesi sınırı nedeniyle aynı zamanda dezavantajlı.
- Oyuncuların forma numaraları ayarlandı, İlhan Mansız 26 numara gibi.
-Ayrıca Serdar Bilgili Beşiktaş başkanı, Sinan Engin yönetici yapıldı.
- Bu özellikler elbette eleştirilebilir, çok yüksek veya düşük bulunabilir. Ben bu konuda uzman değilim ve olanaklarım doğrultusunda adil ve lig dengesini korumaya çalışarak yaptım. Eğer oyuncuların özelliklerinin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu nedenleriyle açıklayın, bir dahaki güncellemeye bu özellikleri düzeltirim.
Takımın önemli oyuncuları:
Fransa'da doğdu
Beşiktaşlı oldu
Helal olsun sana
Pascal Nouma, Pascal Nouma
İdeal dizilim
İndirme linki:
http://rapidshare.com/files/32613696..._2002-2003.xml
Kurulum: Rardan çıkan dosyayı C:\Documents and Settings\[kullanıcı adı]\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data klasörüne atın, yeni oyunu açarken Beşiktaş 2002-2003 yazan editor dosyasını seçin.