İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da uzun süredir forma şansı bulamayan Milan Jovanovic Belçika'nın Anderlecht ekibi ile görüşmeye başladı.

08 Temmuz 2011 Cuma - 18:45
Sporx.com dış haberler

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Sırp forveti Milan Jovanovic için Anderlecht ile resmi görüşmelere başlandığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon pek fazla forma şansı bulamayan ve ara transfer döneminde ismi Wolfsburg, FC Brugge ve Anderlecht ile anılan forvet için Belçika temsilcisinin tekrar İngilizlerin kapısını çaldığını belirten Sky Sports bu sefer transferin gerçekleşme olasılığının daha yüksek olduğunu bildirdi.

Konuyla ilgili Sport/Foot Magazine'e konuşan Jovanovic: " Ben hala Liverpool'un kontratlı futbolcusuyum. Ancak kulüp yetkilileriyle bonservisimin bana verilmesi konusunda sürekli temas halindeyiz. Bu sayede ben de kendime yeni bir kulüp bulabileceğim." sözlerini kullandı.

"Evet, resmi olarak Anderlechtli yetkililerle görüştüm. Çok enteresan bir görüşme oldu. Kulüp başkanı ve sportif direktör ile bir yemek yedik. Hep birlikte ne olacağını göreceğiz. Ancak şunu söylemem gerekli ki Anderlecht benim için enteresan bir seçenek olacaktır." şeklinde konuşan Jovanovic'in transferinin kısa sürede netlik kazanması bekleniyor.

Milan Jovanovic 2010 yılında Belçika'nın Standard Liege takımından Liverpool'a transfer olmuş ancak bir türlü beklenen performansı sergileyememişti.