1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Fabio Cannavaro Futbolu Bıraktı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Fabio Cannavaro Futbolu Bıraktı

Al Ahli forması giyen Fabio Cannavaro, sakatlık problemleri nedeniyle yeşil sahalara veda ederek antrenörlüğe soyunacağını açıkladı.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juve'nin yuz karasisin.

efsaneler tek tek bırakıyor keşke hiç yaşlanmasalar

Juventus'u bırakıp gitmişti herkes efsane derken.

Bir zamanlar idolümdü üzüldüm...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu adamLarı Juventus`u sattı diye eLeştirmemek gerek. AdamLar en doğru kararı verdiLer. Ya ne yapsaLardı, kaLıp diğer o zamanın star oyuncuLarı gibi siLinip gitseLermiydi ? Sonuçta Juventus yöneticiLerin suçundan doLayı bu takım düştü, eğer performans odakLı düşseLerdi ve bırakıp gitseLerdi o zaman eLeştirmekte hakLı oLabiLirdiniz. Zaten baktığımızda o dönem Juventus u bırakan İbrahimovic gittiği her takımda şampiyon oLdu ve Avrupa nın en önemLi goLcüLerinden biri oLma özeLLiğini korudu, Cannavara yine öyLe, Zidane ı söyLemeye gerek yok zaten, Patrick Viera da ArsenaL de yine başarıLar iLe doLu bir kariyer geçirdi. Ama kaLan oyuncuLara baktığımızda, Buffondan, DeL Piero ya ve Nedved e kadar oLan bütün oyuncuLarın kariyerLEri daha iLeriye gidebiLecekken daha da geriye gitti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu adamLarı Juventus`u sattı diye eLeştirmemek gerek. AdamLar en doğru kararı verdiLer. Ya ne yapsaLardı, kaLıp diğer o zamanın star oyuncuLarı gibi siLinip gitseLermiydi ? Sonuçta Juventus yöneticiLerin suçundan doLayı bu takım düştü, eğer performans odakLı düşseLerdi ve bırakıp gitseLerdi o zaman eLeştirmekte hakLı oLabiLirdiniz. Zaten baktığımızda o dönem Juventus u bırakan İbrahimovic gittiği her takımda şampiyon oLdu ve Avrupa nın en önemLi goLcüLerinden biri oLma özeLLiğini korudu, Cannavara yine öyLe, Zidane ı söyLemeye gerek yok zaten, Patrick Viera da ArsenaL de yine başarıLar iLe doLu bir kariyer geçirdi. Ama kaLan oyuncuLara baktığımızda, Buffondan, DeL Piero ya ve Nedved e kadar oLan bütün oyuncuLarın kariyerLEri daha iLeriye gidebiLecekken daha da geriye gitti.
    Abi naptın, Zidane falan

Arabistan'da parayı kırdı tabi. Bırakmaz diye düşünüyodum ben.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Abi naptın, Zidane falan

Arabistan'da parayı kırdı tabi. Bırakmaz diye düşünüyodum ben.
    Juventus tan ayrıLanLarın geneL oLarak kariyerLerinin nereye gittiğinden bahsediyorum. Şike öncesi ve sonrası anLamında söyLemek istemiştim. KaLan yıLdız oyuncuLar da daha iLeriye gidemedi hiç bir zaman.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri