1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Saçmalık

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Thumbs down Saçmalık

İstesem buraya süper bi SS atabilirdim ama sizin oyununuzdada olduğundan emin olduğum için kendinizin gözlemlemesini istiyorum.Oyunda ki saçmalıklara sayarak bitiremeyiz ama benim gözüme bu aralar çarpan şey ; yeni çıkan regenlerin (İyi profile yakın regenlerin) neredeyse %90'ının profilinde "Serbest vuruş,korner atma ,penaltı atma veya uzun taç " 16'nın üstünde.Adamı açıyosun iyi sanıyosun ama aslında ilk bakışta duran toplarda ki maviler gözünü yanıltıyo buna bir dikkat ettim ulan herkes atıyo herkes.Baya yıl ilerlediğim için takımımımda çok regen var maça girerken freekickleri ayarlıyım dedim 14den aşağı atan yok

-Profili doldurmak için her oyuncuya uzun taç eklemek çok saçma gerçekte uzun taç atan 10 tane adam vardır yanıdığınız.

Not:Bunları neden yazdım son bi kaç gündür oyunun saçmalıklarına göz yumamıyordum patlamam lazımdı niyetim kötülemek değil sadece düzeltimesini istemek

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Antremandan Ötürü Düşüş Yaşamış Olabilir. Atıyorum Bir Regen'in Bitiriciliği 16 First Touch ise 15 2 Sene İçerisinde Antremanları Sıkı Yapmazsan Antreman Düzeyi Eğer Düşükse Gelişme Değil Gerileme Dönemine Girer Oyuncun

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yanlış anladınız sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

anlamadım hocam

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yıllar ilerledikçe çıkan regenlerin %90'ının profilinde serbest vuruş penaltı ve taç 16-17 üstü oluyor bunun çok saçma oldugunu dusunuyorum suan ilerlemiş saveiniz varsa açın iyi regenleri kontrol edin kesin durantopları süperdir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet yıllardır süregelen bir mevzu bu ancak pek önemsememek lazım. Çünkü serbest vuruşu sadece serbest vuruş özelliği etkilemiyor. Serbest vuruşu 10 olup da diğer özellikleri yüksek olduğu için çatır çatır frikik golü atan adamlarda olabilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri