1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Türkiyeden Futbol'da Sohbet Konuları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Türkiyeden Futbol'da Sohbet Konuları

Türkiyeden Futbol alanına "Galatasaray Sohbet Alanı" gibi bölümler açılarak transfer haberleri konularının gereksiz mesaj yığını olmasından kurtarabiliriz bana kalırsa. Aynı zamanda üyeler gönül verdiği takım hakkında kritiklerini, yorumlarını yapabilir. Bu sohbetler transfer haberleri, maç konularında döneceğine sohbet alanlarında olur, konular özüne bağlı kalır. Hem böylece forum daha aktif olur. Mümkün müdür böyle birşey?

Evet bende düsünüyordum bunu yoksa her haberi yorumumuzu transferler bölümünde konusuyoruz iyi olmuyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Güzel fikir. Oradan sorumlu olan arkadaşlar bununla ilgilenir ve değiştirir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denildiği gibi takımların genel haberlerinin paylaşılacağı ve değerlendirme yapılacağı sabir bir başlık bulunmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Güzel fikir. Oradan sorumlu olan arkadaşlar bununla ilgilenir ve değiştirir.
    Ben pek güzel fikir olduğunu düşünmüyorum. Biz başlık açmak bizi zora sokmaz bu nedenle ne anlamda düşünmüyorum ona da açıklık getireyim.

Lig maçı konuşulacağı zaman maç başlığında konuşulur, transferlerle ilgili yorum yazılacağı zaman transfer başlığı kullanılır. Buraya kadar herkes sanırım aynı şeyi düşünüyor.

Şimdi yeni bir sohbet başlığı açıldığında insanlar şunu mu yapacak.

"Galatasaray bu maçta çok kötü oynadı. Anıl yerine Stancu oynasa belki etkili olabilirdik. Neyse yorumumun devamı gırgır sohbet olduğu için diğer başlığa geçiyorum" mu diyecek.

Zaten normal yorumlar yapılırken konu bu yorumlara bağlı olarak sohbete kayıyor ve ordan adamım , vay benim gençlik yıllarım, olayına kayıyor.

Bunu kontrol etmenin yolu bir sohbet başlığından geçmez. Sohbetini gidip genel sohbette de yapabilirsin. Biz yine başlığı açabiliriz ama başlığı açma sebebimiz

"Bu sohbetler transfer haberleri, maç konularında döneceğine sohbet alanlarında olur, konular özüne bağlı kalır. "'a asla çözüm değildir.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben pek güzel fikir olduğunu düşünmüyorum. Biz başlık açmak bizi zora sokmaz bu nedenle ne anlamda düşünmüyorum ona da açıklık getireyim.

Lig maçı konuşulacağı zaman maç başlığında konuşulur, transferlerle ilgili yorum yazılacağı zaman transfer başlığı kullanılır. Buraya kadar herkes sanırım aynı şeyi düşünüyor.

Şimdi yeni bir sohbet başlığı açıldığında insanlar şunu mu yapacak.

"Galatasaray bu maçta çok kötü oynadı. Anıl yerine Stancu oynasa belki etkili olabilirdik. Neyse yorumumun devamı gırgır sohbet olduğu için diğer başlığa geçiyorum" mu diyecek.

Zaten normal yorumlar yapılırken konu bu yorumlara bağlı olarak sohbete kayıyor ve ordan adamım , vay benim gençlik yıllarım, olayına kayıyor.

Bunu kontrol etmenin yolu bir sohbet başlığından geçmez. Sohbetini gidip genel sohbette de yapabilirsin. Biz yine başlığı açabiliriz ama başlığı açma sebebimiz

"Bu sohbetler transfer haberleri, maç konularında döneceğine sohbet alanlarında olur, konular özüne bağlı kalır. "'a asla çözüm değildir.

Arkadasin sohbetten kasti bence su mesela GS'de bir Mehmet Helvaci ve Adnan Polat sorunu var bunun konusulacagi yer mac konusu mu degil ya da transferler bölümü mü degil ama örnegin GS tartisma alani gibi bi bölüm olsa burada güncel konular hakkinda insanlar fikirlerini söyleyebilir.Türkiyeden futbol bölümüne de her haberde konu acmak yerine oradan fikirler söylenir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Arkadasin sohbetten kasti bence su mesela GS'de bir Mehmet Helvaci ve Adnan Polat sorunu var bunun konusulacagi yer mac konusu mu degil ya da transferler bölümü mü degil ama örnegin GS tartisma alani gibi bi bölüm olsa burada güncel konular hakkinda insanlar fikirlerini söyleyebilir.Türkiyeden futbol bölümüne de her haberde konu acmak yerine oradan fikirler söylenir.
    Bu anlamda ise yararlı bir başlık olabilir. Özellikle insanların yorum yaptığı yerlerde cıvık cıvık ve alakasız mesajlardan duyduğum rahatsızlık nedeniyle direk rahatsızlık duyduğum anlamda konuyu algılamışım.

Süreci hızlandırıp başlıkları açabiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Transfer konusu transferden çıktı zaten. Başkanlardan tut sponsor firmalara kadar herşey konuşuluyor

Fikri destekliyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Doğru bir görüş. Nedvedmanisa konuyu güzel açıklamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başlıkları açtım. Güzel sohbetler diliyorum.

Önerisi içinde Revolution'a teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok sevindim bu olayın olmasına, aynı zamanda rica ederim. Öneri dikkate alındığı için yönetici arkadaşlara ben de teşekkür ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu konuların açılması iyi oldu ama bazı haberleri hiç görmüyoruz. Örneğin demin Fenerbahçe maçında olaylar çıkmış ben farkında değildim. Ama "Fener maçında olaylar çıktı" diye bi konu açılsaydı hemen yayıncı kuruluşu veya diğer kanalları açıp olayları takip edebilirdim. Önceden de Ersan Gülüm'ün 6 ay sakatlandığı haberini sonradan öğrendim. Daha bir çok olay var böyle.

Bana kalırsa bazı önemli konular ayrı bir başlıkta açılmalı (Gerçi "Önemli" konu olayı kişiden kişiye değişebileceği için açılan konu sayısında gereksiz bir artış olabilir. Ama konular sadece modlar tarafından açılırsa bu sorun ortadan kalkabilir.)

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu konuların açılması iyi oldu ama bazı haberleri hiç görmüyoruz. Örneğin demin Fenerbahçe maçında olaylar çıkmış ben farkında değildim. Ama "Fener maçında olaylar çıktı" diye bi konu açılsaydı hemen yayıncı kuruluşu veya diğer kanalları açıp olayları takip edebilirdim. Önceden de Ersan Gülüm'ün 6 ay sakatlandığı haberini sonradan öğrendim. Daha bir çok olay var böyle.

Bana kalırsa bazı önemli konular ayrı bir başlıkta açılmalı (Gerçi "Önemli" konu olayı kişiden kişiye değişebileceği için açılan konu sayısında gereksiz bir artış olabilir. Ama konular sadece modlar tarafından açılırsa bu sorun ortadan kalkabilir.)
    zamanında bir genel forumda benzer uygulamaya rastlamıştım flash haber olunca konunun başlığına ekliyorlardı

mesela şu şekilde:

Beşiktaş Sohbet alanı(ersan gülüm 6 ay sakatlandı)

gibi.

eğer zor gelmezse bununda etkili olacağı kanaatindeyim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet bu çok daha mantıklı. Önemli konular başlığa eklenebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O biraz kasar da, bu tarz önemli olaylar Türkiye'den Futbol'da ayrı konu olarak açılabilir ki. Yani konuyu paylaşana kalmış birşey.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kasmaz o kadar. Altı üstü 2-3 kelime eklenicek başlığa

Bu arada önerimiz dikkate alındımı yönetim tarafından ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görseler yazarlar bence bu konuya Belki dediğiniz her sohbet alanı'nın ayrı yöneticisi olursa olur. Yani atıyorum GS-FB-BJK-TS-Bursa-Bank Asya sohbet alanı'nda en aktif insanlar diğer yöneticilerden ayrı olarak sadece aktif olduğu konunun yöneticisi olursa olabilir. Çünkü ona göre önemser o konuyu gözünü 4 açar. Diğer yöneticilerin gözünden kaçırması normal. Karışık oldu ama anladınız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Anladık anladık. Bana yetkiyi verin ben değiştiririm diyorsun yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Anladık anladık. Bana yetkiyi verin ben değiştiririm diyorsun yani
    Yok be Cihan öyle bir derdim hiç olmadı, zaten benden çok daha aktif insanlar var bence Galatasaray konularında. Son zamanlar eskisi kadar aktif olduğumu düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şaka yapıyorum bende zaten Yönetim güvendiği kişilere bu yetkiyi verebilir. Ama önce bu olayın olup olmayacağına karar vermeliler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herhalde benim Twitter olayına gömüldüler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Herhalde benim Twitter olayına gömüldüler

Karar vermesi için Volkan Baroş'u ve eski yöneticileri istanbulda yapılacak olan toplantıya çağırmışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bunun ayarlamasını hepimizin yapması gerekiyor. Herhangi bir takımın imza günü varsa kendi başlığından paylaşılabilir. Herhangi bir takımın durumu Türk futbolunu ilgilendiriyorsa ayrı başlık açılır.

Ortak bir çalışma ile bu sorunu çözebiliriz. Yöneticiler konuları takip edip uygun olanları genel bir başlık olarak açarlar. Sizlerde ayrı olarak açılması gereken bir konu varsa bunu raporlayarak bildirebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri