1. Maç: 1 - 1
Yayın: TRT 1
1. Maç: 1 - 1
Yayın: TRT 1
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Temsilcimize başarılar diliyorum Tolunay hoca bu maçta as kadroyu sahaya sürecektir Popov,Karce oynayacaktır diye düşünüyorum...Alırız diye düşünüyorum bu takım play-off oynayacak güçte...
Gaziantepspor kendi evinde kendi seyircisi önünde çok rahat turu geçebilecek güçte.İlk maçtakinden daha fazla motivasyonlu olacaklarını düşünüyorum.Basit hatalar yapmassak turu geçeriz çok rahat.
gönül antepden yana ama turu minsk atlar.
antep 1-0 öndeymiş
1-1 oldu..
1-1 oldu skor.
1-1 oldu ve antep turu geçse bile pek ışık vermiyor.
Bu dany Antep'in seviyesinin çok üstünde bir oyuncu 62.dakika da müthiş bir müdahale yaptı topu da oyunda tuttu.
Minsk'in topu direkten döndü..Tur gidiyor
Müthiş bir gol attı Wagner.
wagner cok harika gol atti 2-1
Wagner'e bu gol yakışır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
3-1 oldu ve bitti bu iş, Wagner giden maçı getirdi.
Wagner'den bir asist daha, 4-1 oldu.
wagner son 20 dakkada harika oynadi takimina 1 gol 1 asist yaptirdi helal olsun antep ve tolunay hoca..
son dakikalarda iyi oyun ve 3 gol iyiydiTebrikler Antep
Wagner fizik kuvveti yerinde olduğunda çok iyi bir oyuncu çok beğeniyorum.Tebrikler antep.
Tebrikler GaziantepsporBu takım gününde olursa Legia'yı da eleyebilecek güçte.
Tebrikler Gaziantep'e.Legia zor bir eşleşme fakat Gaziantepspor kendi performansını sahaya yansıtırsa eleyebilecek güçte.
http://www.youtube.com/watch?v=bdVuNPuSovs
maçın özeti olcan ve wagner çok iyi oynamış özetten gördüğüm kadarıyla
Tur gidecek diye korktum ama neyse ki sonlara doğru Gaziantep durumu toparladı.Tebrikler Antep.
antep fena bombalamış ya şaşırdım açıkçası, ama legia konusunda umutsuzum. yanılırım umarım.
Tebrikler Gaziantepspor'a. 60'tan sonra bize futbol resitali sundular fakat 2 maçı 180 dk olarak değerlendirirsek ışık vermediler. Umarım Legia karşısında gerçek futbollarını oynayıp turu geçerler.
Tebrikler Gaziantepspor bu takım play-offta oynayacak güçte...Legia karşısına biraz daha tecrübeli çıkacaklar hiç yoktan Minsk maçındaki hatalar olmayacaktır diye düşünüyorum...
Tebrikler Gaziantepspor. Legia karşısında da turu geçecek performansı gösterirler umarım.