Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Umut buluta talip cok

Default Umut buluta talip cok

Belçikalı menajer Jacque Lichtenstein'in, Umut'un transferi için Ankaragücü Kulübü'nden yetki aldığı, sarı-lacivertli kulübün de bu futbolcunun kasetlerini Ajax ve Anderlecht yetkililerinin izlemesi için menajer Lichtenstein'a gönderdiği bildirildi.

Golcü futbolcu Umut, her iki kulübün de Avrupa'nın önde gelen kulüpleri arasında yer aldığını hatırlatarak, ''Bu kulüplerin beni izliyor olması dahi gurur verici. Şartlar uygun olursa Ajax'da da, Anderlecht'de de seve seve futbol oynamak isterim. Yıllardır formasınıgiydiğim Ankaragücü de transferimden kazançlı çıkarsa ayrıca memnun olurum'' diye konuştu.

----alıntıdır------

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bence ajax a gitsin hem ankaragucu kazanir.. fakat orda forma sansi bulur mu bilemiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

trabzonla anlaştı diye biliyorum ben

Nesil
    2006

bu oyuncuyu çok gözlerinde büyütüler alacaklar takıma bir gol kaçırdı diye atacaklar böyle forvet çok oyunda ama inşallah bunların hiçbiri olmaz

Hem genç Hem yeteneklı tabiki talibi olur Fatih Tekke Fenerbahçeye transfer olursa Trazonzon kesın olarak Umutu alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ben de trabzonla anlaştı diye duydum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by cureshot
    trabzonla anlaştı diye biliyorum ben
    bende öyle biliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by batuhan1907
    bu oyuncuyu çok gözlerinde büyütüler alacaklar takıma bir gol kaçırdı diye atacaklar böyle forvet çok oyunda ama inşallah bunların hiçbiri olmaz
    katılıyorum inşallah iyi bir klube gidip yeterli bir oyuncu olur

umut bulut u ben yine ankaragücünde oynayan hüseyin e benzetiyorum aynı yorumlar hüseyine de yapılıyordu .. yalnızhüseyin nerde şu anda onu bilmiyorum ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Ajax'a gitsin.Ajax büyük ihtimalle Umut'u birkaç maç oynatıp Ajax 2'ye ya da başka bir Hollanda kulübüne kiralayacaktır.Umut tecrübe kazandıktan sonra Ajax'a geri döner ve yıllar boyu Ajax formasını taşır.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Trabzonspor'la görüşülüyor ama kesin değil benim bildiğim kadarıyla.Tabi basınımız halt yemişliği sayesinde Trabzonspor'la anlaştı diye biliyoruz ama resmi imza olmadan hiç bir transfer olmamış oluyor(bkz. Fernando Morientes-Fenerbahçe)
    Neyse bencede Ajax'a gitsin.

ts aldı onu ya

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla gidebiliyosa ajax a gitsin forvet açıkları var sanırım kim oynuyo ajaxta forvet olarak bilen varmı?

BöYle bişey vaRsa zaten ajax gençLeRe Önem veRiyo..Hiç duRmasın Ts de ne yapabiLir ki.

@gorkem
    Benim bildiğim Ajax'da forvet Christaes var.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ayrica ajax da ryan babel de var cok kaliteli ve genc..

Fm den hatıRLıyoRUm

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yunanlı oyuncu ve babel var sanırım elle tutulur bi tek ee bide umut olursa fena olmaz bence ajaxa gitse fırsat bulur ve oynar...

bence ne anderlechte nede ajax ta başarılı olamaz...

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

huntelaar, rosenberg, charisteas ve digerleri ben pek inanmadım bu habere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Ajax değil de başka bir Avrupa kulübü olsaydı ben de inanmazdım ama Ajax genç oyuncuları takip eden ve onları kadrosuna katan bir takım.Transfer mantıklı.

Fener alsın Onuda klubede paslatsın sonra tekrar geri versin.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    yunanlı oyuncu ve babel var sanırım elle tutulur bi tek ee bide umut olursa fena olmaz bence ajaxa gitse fırsat bulur ve oynar...
    görkem o yunanli forvet 34-35 yaslarinda sonbaharini yasiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Fener alsın Onuda klubede paslatsın sonra tekrar geri versin.
    O, artık Fenerbahçe'nin yaptığı bir iş değil. Umut zaten Fenerbahçe'de oynayamaz ki. Umut için Anelka mı kesilcek? Semih mi? Alex mi? Tuncay mı? ya da yeni gelecek santrfor mu?

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Quote Originally Posted by enesao
    görkem o yunanli forvet 34-35 yaslarinda sonbaharini yasiyor..
    o dediginiz futbolcular aslında en kotu futbolcular. onlardan once, huntelaar, rosenberg ve charisteas var. bu kadar bol forvete bi de umut?

Quote Originally Posted by alieren7
    O, artık Fenerbahçe'nin yaptığı bir iş değil. Umut zaten Fenerbahçe'de oynayamaz ki. Umut için Anelka mı kesilcek? Semih mi? Alex mi? Tuncay mı? ya da yeni gelecek santrfor mu?
    Ne güzel Sıralamışsın. Zafer Biryolu gecen yılda murat hacıoğlunu neden aldı fener? saydıklarının hıc bırı kesılmedı sırf yedek klubesı doldurmak ıcın transfer yaptı.

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Ne güzel Sıralamışsın. Zafer Biryolu gecen yılda murat hacıoğlunu neden aldı fener? saydıklarının hıc bırı kesılmedı sırf yedek klubesı doldurmak ıcın transfer yaptı.
    ama günümüzde yedek klübesininde nekar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok...

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

murat hacıoglu'nu oynatcam diye hooijdonk'u mu kesseydik? nobreyi mi? alexi mi? tuncayımı? semihi mi? murat hacıoglu ve zafer biryol bu takıma ilk 11 oyuncusu olarak alınmadı ki. sadece alternatif olarak alındı. murat hacıoglu tekrar konyaya gitti noldu? gol kralı mı oldu orda? zafer de uzun bir süre sakattı, bu sene yeni hocayla şans bulacaktır bazen.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by alieren7
    murat hacıoglu'nu oynatcam diye hooijdonk'u mu kesseydik? nobreyi mi? alexi mi? tuncayımı? semihi mi? murat hacıoglu ve zafer biryol bu takıma ilk 11 oyuncusu olarak alınmadı ki. sadece alternatif olarak alındı. murat hacıoglu tekrar konyaya gitti noldu? gol kralı mı oldu orda? zafer de uzun bir süre sakattı, bu sene yeni hocayla şans bulacaktır bazen.
    o zaman nie alindi???
    hem tabi ki gol krali olamaz cunku 1 sezon boyunca adam paslandi kulubede... ha bide o fenere gol krali unvani ile gelmedi...

ayrica konu yanlis yerde gördunuz gibi ust tarafta tarnsfer topicleri var...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hizlioglu
    ama günümüzde yedek klübesininde nekar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok...
    kullanmadıktan sonra o kulübe ne işe yarar ki. anca daum efendi gitsin otursun.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri