1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Türkiye ihraç edilebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Türkiye ihraç edilebilir

Şike soruşturması sebebiyle milli takımımızın Euro 2012'den ihraç edilebileceği iddia edildi.

Lüksemburg'un Fransızca yayın yapan RTL radyosu Türkiye'nin EURO 2012'den ihraç edilebilebileceğini iddia etti.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Trabzonspor'un Türkiye'de yaşanan şike olaylarına karıştıklarını, bu yüzden Süper Lig'in 1 ay gecikmeyle başladığını ve UEFA'nın bu konu ile ilgili bir çok ceza verebileceğini iddia eden RTL, eğer Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike olaylarından haberi olduğu ve bu konuda hiç bir kanuni işlemde bulunmadığı ortaya çıkarsa Türkiye Milli Takımı'nın da Euro 2012'den ihraç edilebileceğini bildirdi.

Böyle bir senaryonun en çok Belçika'nın işine yarayacağını ve böylece EURO 2012 için en büyük rakibin aradan çıkacağını bildiren RTL, Belçika Futbol Federasyonu'nun gözünün ve kulağını UEFA'ya döndüğünü belirtti.

sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kulaktan duyma bir haber yapmışlar bana kalırsa fransızlar.Böyle bir ihtimalin olmadığını düşünüyorum hem de hiç.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Yahu sporx de bıkmadı he önce 6+2lik haber sonra bu çok gaza geldiler resmen reklam kokan hareketler bunlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eğer Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike olaylarından haberi olduğu ve bu konuda hiç bir kanuni işlemde bulunmadığı ortaya çıkarsa
    Böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Böyle birşeyi yapan hangi federasyon olursa olsun ceza alır zaten...

Mesaj Yetkileri