Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

9 52.94%
  • Berabere biter

4 23.53%
  • Benfica kazanır

4 23.53%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Trabzonspor-Benfica / Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Trabzonspor-Benfica / Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç

Trabzonspor-Benfica

Yer: Atatürk Olimpiyat
    Yayın: D-Smart Euro Futbol
    Tarih: 03.08.2011 21:45
    Hakem: Aleksandar Stavrev

--------------------------------------------------------------------------
    1.maç skoru

Benfica 2-0 Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

maçın başlarında bir gol bulursak tur şansımız olur diye düşünüyorum.Alanzinho pek katkı yapamamıştı ilk maçta.Bu maçta onun yerine direk olarak Pawel ile başlayıp ileride Pawel solda Henrigue olabilir yada Halil'e şans verilebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Benfica'da Enzo Perez kadro dışı

1 Ağustos 2011 16:09 | NTV Spor ve Ajanslar
    Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 3 Ağustos çarşamba günü İstanbul'da oynanacak Trabzonspor-Benfica maçı öncesinde Portekiz takımının Arjantinli oyuncusu Enzo Perez'in sakatlığından dolayı kadrodışı bırakıldığı açıklandı.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 3 Ağustos çarşamba günü İstanbul'da oynanacak Trabzonspor-Benfica maçı öncesinde Portekiz takımının Arjantinli oyuncusu Enzo Perez'in sakatlığından dolayı kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Portekiz basını, Trabzonspor'un Lizbon'da oynadığı maçta Benfica'nın ilk 11'inde sahaya çıkan Enzo'nun yerine büyük olasılıkla Nolito'nun oynatılacağı yorumunu yaptı. İlk maçta Enzo'nun yerine oyuna giren Nolito, takımını öne geçiren ilk golü atmıştı.

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türkiye'ye götüreceği 23 kişilik kadroyu bugün açıkladı. Benfica'nın, Tarbzonspor maçı için kadrosundaki isimler yer aldı: Kaleci: Artur Moraes, Eduardo, Bruno Varela; Defans: Maxi Pereira, Emerson, Andre Almeida, Luisao, Jardel, Garay, Fabio Faria; Ortasaha: Javi Garcia, Ruben Amorim, Matic, Witsel, Bruno Cesar, Pablo Aimar, Ruben Pinto, Gaitan, David Simao, Nolito; Forvet: Saviola, Cardozo, Jara.

PEREİRA: TURU GEÇMEYE DAHA YAKIN OLDUĞUMUZA İNANIYORUM
    Öte yandan, Benfica'nın Uruguaylı defans oyuncusu Maxi Pereira, Trabzonspor ile oynayacakları rövanş maçıyla ilgili Portekiz basınına yaptığı değerlendirmede, ''İlk maçtaki 2-0'lık skor çok önemli bir avantaj. İkinci maçın çok zor olacağını düşünüyorum ama iyi durumdayız. Orada da iyi oynamak zorunda olduğumuzu biliyoruz ancak turu geçmeye daha yakın olduğumuza inanıyorum'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Trabzon belki kazanabilir iyi oynayabilir ancak Benfica 2-0'dan turu vermez... Hatta maçı bile vereceklerini düşünmüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor ofansif oynayacağı için geride boşluklar bırakacaktır.Benfica gol bulur.Trabzon'un tur atlaması imkansız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Henrique eğer fırsatlarını değerlendirirse Trabzonspor neden turu geçmesinki ? Zor olacak ama hala şansları var her şey Henrique'nin elinde...Muazzam bir fiziği var o fiziği konuşturmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk macta Trabzon'un surpriz yapmasini bekliyordum ama hic bekledigim gibi olmadi. İnsallah Trabzon erken bir gol atar da en azindan mac uzamaya gider.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

benfica deplasmanda kotu bir takimdir kontra atak takimidir deplasmanda trabzondan umitliyim benficada iyi top oynadilar simdi kendi taraftarlarinin onune cikiyorlar kazancaklarina inaniyorum

Tur için Trabzonspor ilk dakikalardan itibaren yoğun bir baskı kurmalı fakat çok zor olduğunu düşünüyorum,Benfica istediği skoru alacaktır Olimpiyat Stadından.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Trabzonspor'un kazanacağını ama malesef tur için yetmeyeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Trabzonspor gol bulur.Sonra ikiye giderken bir tane yer 1-1 biter maç bence.Ama Benfica farklı da kazanabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Trabzon turu atlarsa gerçekten süper olur ama 0-2 yenilir gibime geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gerek haftaiçi olması gerekse maçın 21.45 de başlaması nedeniyle, ilk maçın verdiği skora ithafen tribünlerin dolmasını biraz zor görüyorum. Ah o ikinci golü yemeyeydik çok iyiydi ama yapacak birşey yok.

Benim tek umudum Benfica'nın ilk maçta olduğu gibi çok pozisyon verme ihtimali. Böyle olursa ve maç başında gol bulursak bir ihtimalimiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un yoluna UEFA'da devam etme şansı varken bunu kullanması daha hayırlı. Temennimiz tabiki ülkemizi ŞL'de temsil edebilmesi ancak zor gözüküyor maalesef..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzon maçı alır ama tur için yeterli olurmu bilemiyorum oradaki son dakikalardaki gelen gol sıkıntı yaratacak gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Trabzon'un yoluna UEFA'da devam etme şansı varken bunu kullanması daha hayırlı. Temennimiz tabiki ülkemizi ŞL'de temsil edebilmesi ancak zor gözüküyor maalesef..
    Çıkalım şu turdan,bir üst turda Arsenal ile oynayıp direk guruplara kalalım UEFA'da daha zevkli olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un sakin oynaması gerekiyor, öyle ilk dakikadan tur kaçıyor diye saldırmamak gerekiyor özellikle de ilk yarı 1 gol bulursa süper olur.

Adettendir bir skor tahmini yapalım : 1-1

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

O Luisao'yu falan aşmak çok zor be adamların defansıda çok iyi.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Trabzon dakika 70'e kadar yemeyip bir gol atarsa geri kalan dakikalarda da taraftarı arkasına alıp 2. golü bulması çok zor olmayacaktır.Bence gerekli olan 1. golü erken bulup Benfika'yı strese sokup hataya zorlamaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Çıkalım şu turdan,bir üst turda Arsenal ile oynayıp direk guruplara kalalım UEFA'da daha zevkli olur.
    yani abicim en mantıklısı o sanki

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Seyir zevki yuksek olacaktir tur imkansiz otesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

''İlk maçın sonucuna güvenmiyoruz''

2 Ağustos 2011 13:44 | NTV Spor ve Ajanslar
    Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın İstanbul'da karşı karşıya geleceği Portekiz'in Benfica ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus, ilk maçta aldıkları 2-0'lık galibiyetin avantajına güvenmeyeceklerini söyledi.

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın İstanbul'da karşı karşıya geleceği Portekiz'in Benfica ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus, ilk maçta aldıkları 2-0'lık galibiyetin avantajına güvenmeyeceklerini söyledi.
    Jesus, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'u överek, ''2-0'lık galibiyet bizim için avantajlı sonuç ama Trabzonspor'un da her an skoru değiştirecek güce sahip oyuncuları var. Rakibimiz maça çok iyi motive olacak. Yarın kolay maç olmayacak, ilk maçtaki avantajımıza güvenmeyeceğiz'' dedi.

Trabzonspor'un ilk maçta çok iyi oynadığını vurgulayan Jesus, ''Defansta çok iyiydiler. Ancak biz ilk maça göre daha iyi hazırlandık. Artık rakibimizi daha iyi tanıyoruz. Bu maçta da iyi defans yapacaklarını ve ani kontrataklarla gol bulmaya çalışacaklarını düşünüyorum. Ama biz de buna hazırlıklıyız artık'' diye konuştu.

''TÜRK TARAFTARLAR ÇOK ATEŞLİ''

Daha önce Türk takımlarına karşı karşıya geldiklerini hatırlatan Jorge Jesus, Türk taraftarların çok ateşli olduğunu bildiğini ifade etti.

Jesus, Türk taraftarlarının takımlarını asla yalnız bırakmadığını vurgulayarak, ''Bu Trabzonspor için ekstra motivasyon olacaktır. Ama taraftarların ateşli olmasından etkilenmemeye çalışacağız'' dedi.

İlk maça göre takımında 1-2 değişiklik olacağını belirten Jesus, ilk karşılaşmada sonradan oyuna giren ve etkili olan Pereira ve Nolito'yu yarın ilk 11'de oynatabileceğini söyledi.

Jesus, bir soru üzerine, Trabzonspor'un hücum hattının çok iyi isimlerden oluştuğuna dikkat çekerek, ''Bunu da ilk maçta gördük. Onlar 2-0 geride olduğu için yarın daha atak oynayacaklardır. Benim gördüğüm Trabzonspor hem içeride, hem dışarda aynı taktikle oynuyor. Ben de hücum oynatmayı seven bir teknik adamım, bu maç için ekstra bir defansif uygulama yapmayı düşünmüyorum. Yarın da her zaman olduğu gibi oynayacağız'' dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Umarım tüm takımlarımız turu atlar şu anda 3 takımda diken üstünde elenme ihtimalleri yüksek Fenerbahçe,Beşiktaş'ın durumuda belli değil her an avrupa macerası başlamadan bitebilir yani gene fiyasko yaşarız,umarım tersi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tabzonspor'un eleneceğini düşünüyorum. Benfica tecrübesiyle 2-0'ı korumayı bilir ve geçer turu. Maç da berabere biter.

Benficanın 2-0 lık avantajı vericeğini düşünmüyorum.

sakary Ali Misafir

2-0 çok dezavantajlı bir skor ama hala önümüzde 90 dakika var.Öncelikle ne olursa olsun gol yememeliyiz.Bir gol bulursak taraftarında desteğiyle maç başka bir yerlere gelebilir.

İnşallah eleyebiliriz.

Tabii zor ama imkansız değil 3-0 veya 4-1 le geçebiliriz.

İnanmak başarmanın yarısıdır.Gerisinide futbolcular düşünsün artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yokmudur izlicemiz bir kanal verseniz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yine ofsayt verdiler delirecem arkadaş şu hakemler bir bize mi kıl nedir ya?

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri