-
08.Ağustos.2011, 21:58
#1
Neden hala Fm 2012 hakkinda bilgi yok?
Arkadaslar bildiginiz gibi Activision,Konami,Ubisoft ve Ea sports gibi firmalar fm 2012 ile asagi yukari ayni donemde cikaracaklari oyunlar icin haftalardir cesitli bilgiler,ekran goruntuleri,oyunici videolar vb yayinlayip kullanicilarini bilgilendiriyor ve heyecanlandiriyorlar.Lakin diger taraftan Sigames agustosun 8'ine gelmemize ragmen hala yeni oyun hakkinda en ufak bir bilgi vermedi.Bu sessizligin sebebi nedir ve bu durum sizleri de rahatsiz etmiyor mu?
Last edited by nikootinn : 08.Ağustos.2011 at 22:10
-
08.Ağustos.2011, 22:01
#2
FM biraz daha geç çıkıyor FİFA ve Pes'den. Eylül'ün başlarında bilgi gelmeye başlar
-
08.Ağustos.2011, 22:08
#3
Evet ''biraz'' gec cikiyor ama dedigim gibi 1-2 aydan beri diger oyunlarla ilgili nette binbir cesit ''resmi'' bilgi dolasirken sigames sessiz kaliyor,bizde anca yeniliklerle ilgili tahminlerle yetiniyoruz,ben sahsen sigamesin bu tutumunu kiniyorum
-
08.Ağustos.2011, 22:12
#4
FM Kasım ayında çıkıyor biz daha Ağustos ayındayız...Büyük ihtimal Eylül ayında falan ilk bilgiler ortaya çıkar...
-
08.Ağustos.2011, 22:24
#5
Peki 9 aydir uzerinde calisilan yeni oyuna hala kesinlesen hicbir yenilik eklenmedi mi? Eklendiyse sigames neden bundan az bile olsa bahsetmiyor?
-
09.Ağustos.2011, 09:57
#6
şöle bakmak lazım geçen sene 2011 için ne zmn duyurular başladı benim hatırladığım eylul başlarıydı ilk yeniliklerin acıklanması fln yine tahminimce öyle olur sıkıntı yok yani
tabi o sıralarda ses seda cıkmazsa kıllanamya başlarım cm'nin başına gelen fm'yede olmasın diye
-
09.Ağustos.2011, 21:08
#7
Şu an diğer oyunlar hakkında da çok fazla bilgi yok bence, birkaç ekran görüntüsü ve çok az da yeni özellikler tanıtıldı. FM biraz geç çıkacağı için aynı şeyler biraz daha geç yayınlanacak.
Oyunlar yapılırken bir plana bağlı kalındığı düşünülürse 9 ay önce de şu özellikleri ekleriz diyebilirlerdi ama o zaman FM 2011'i zevkle oynayamazdık. Bu özelliklerin yavaş yavaş açıklanması daha heyecanlı tabii ki.
-
09.Ağustos.2011, 23:58
#8
Fazla değişiklik olacakmış gibide gelmiyor bana açıkçası,3d motorunda düzeltmeler yaparlar biraz onun dışında aynı olur herşey.
-
10.Ağustos.2011, 00:27
#9
Bir iki resim fena olmazdı.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules