1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Irak'ta Zico sesleri

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Irak'ta Zico sesleri

2014 Dünya Kupası'na katılmak isteyen Irak'ta federasyon yetkilileri mili takımın başına Brezilyalı teknik adamı getirmek istiyor.

12 Ağustos 2011 Cuma - 10:39
    Reuters

Irak'ın, milli takımın başına geçmesi için Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico ile görüştüğü öğrenildi.

Rio de Janeiro'da, Reuters'e açıklamalarda bulunan Zico, kardeşi Edu ile görüşüldüğünü ve gayri resmi bir teklifin olduğunu belirtirken; böyle bir deneyimin çok ilginç olabileceğini söyledi.

2 Eylül'de başlayacak olan 2014 Dünya Kupası elemelerinde, A Grubu'nda yer alan Irak, Ürdün, Singapur ve Çin ile mücadele edecek.

Otoritelere göre, daha önce 2006 Dünya Kupası'nda Japonya'yı çalıştıran Zico'nun, Irak'ın başına geçmesi, Irak futbolu için çok önemli bir adım olacağı yönünde.

Irak Futbol Federasyonu yöneticilerinden Kamel Zeghyar, yaptığı açıklamada Brezilyalı teknik adam ile anlaşmakta kararlı olduklarını ve anlaşma sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Zico ise yaptığı açıklamada; "Kardeşim Edu Ortadoğu'da çok iyi bir iş çıkardı. Onunla temasa geçen Irak Futbol Federasyonu bana milli takımın başına geçmem için teklifte bulundular. Bende ön görüşmeyi kabul ettim. Şu an da bana resmi kontrat sunmalarını bekliyorum."

Bu teklifin çok iyi olduğunu düşünen Zico, "Aslında bu, 2014'te Brezilya'da oynanacak Dünya Kupası için bir hazırlık olabilir. Irak'ta çok iyi oyuncular var. Fakat çoğu yurt dışında oynuyor" diyerek sözlerini noktalandırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

zico yakın zamanda bir hastalık geçirmişti. muhtmelen şu an dinleniyordur. herhalde bu aralar takım çalıştırmaz.
    (/s)

Mesaj Yetkileri